СТВОРЕННЯ ВІДЕОБЛОГІВ

Найкращі камери та об’єктиви Canon для створення відеоблогів

Знайдіть ідеальну камеру та об’єктив Canon для відеоблогів, щоб покращити якість свого контенту й забезпечити чудову якість відео.
The screen of a Canon PowerShot V10 shows a smiling woman with a guitar recording a vlog.

За допомогою відеоблогу сьогодні дуже легко розповісти іншим про себе, але для його ведення вам знадобиться відповідна відеокамера. Чи бажаєте ви стати авторитетним автором і мати сотні тисяч підписників у соціальних мережах і на YouTube або просто бажаєте отримувати задоволення від зйомки власного хобі чи свого часу у відпустці, існує безліч можливостей проявити себе й розкрити творчий потенціал за допомогою відеоблога. Слід зазначити, що на сьогодні вже існує багато влогерів, проте завжди існує місце для нових людей із дружнім, креативним підходом, які бажають бути почутими.

Ви маєте самі вибрати, що саме та в якому стилі знімати, але камери для відеоблогів від Canon, що тут розглядаються, дозволять вам приємно й легко втілити свої ідеї в життя: вони забезпечують високу якість зображення і підтримують багато творчих налаштувань для створення ідеального відеоблогу. Усі ці камери Canon мають вбудовані модулі Wi-Fi і Bluetooth, а також функції прямої трансляції, тому ви можете миттєво ділитися своїми відео й знімками, передаючи їх на власний смартфон або планшет для завантаження в соціальні мережі.

Пропонуємо вашій увазі найкращі камери та об’єктиви для відеоблогів від Canon для початківців або тих, хто вже готовий перейти на наступний рівень — читайте далі, щоб дізнатися про їхні переваги.

Група людей посміхається та позує, дивлячись у камеру Canon PowerShot V10, яку тримає людина зліва.

Портативна, проста й зручна камера Canon PowerShot V10 призначена для зйомки відеоблогів і оснащена стереомікрофонами, екраном зі змінним кутом нахилу й навіть вбудованою підставкою.

Користувач тримає в одній руці камеру Canon PowerShot V10, а в іншій — смартфон із відкритою програмою Canon Camera Connect, яка передає файли з камери.

Завдяки вбудованим модулям Bluetooth і Wi-Fi модель Canon PowerShot V10 дозволяє легко публікувати відеоблоги для підписників. Установіть безкоштовну програму Canon Camera Connect на свій смартфон, і ви зможете передавати та завантажувати відео й навіть керувати PowerShot V10 дистанційно.

1. Canon PowerShot V10

Найменша й найпростіша у використанні відеокамера для відеоблогу із вбудованою підставкою від Canon

  • Сенсор: CMOS 13,1 МП, 1 дюйм1
  • Система автофокусування: безперервний АФ із відстеженням об’єкта
  • Екран: 5 см, поворотний сенсорний екран
  • Стабілізація зображення (у режимах відеозйомки): цифрова стабілізація відео або автоматичне вирівнювання зображення
  • Максимальна роздільна здатність відео: 4K (3840 x 2160)
  • Звук: вбудовані стереомікрофони й вхід мікрофона
  • Підставка: вбудована
  • Відео: доступна роздільна здатність для вертикальних відео
  • Вага: 211 г

Камера Canon PowerShot V10 із простими елементами керування, компактною конструкцією та повністю автоматичними режимами дає змогу легко почати знімати для відеоблогу, а також підтримує ручний режим і низку розширених творчих функцій для досвідченіших користувачів. Ця легка й компактна модель легко поміститься у кишені, тому ви будете готові зняти відео в будь-який час або провести пряму трансляцію в момент натхнення.

Якщо ви новачок у відеоблогінгу, вам стануть у нагоді автоматичний режим відеозйомки PowerShot V10, режим відеозйомки «Гладка шкіра» та автофокус із відстеженням обличчя. Камера PowerShot V10 може записувати відео у форматі 4K UHD зі швидкістю 30 кадр/с та Full HD зі швидкістю 60 кадр/с, а її надширококутний 6,6-міліметровий об’єктив із діафрагмою f/2,8 (фокусна відстань19 мм, еквівалента фокусної відстані для 35-міліметрової плівки) впускає багато світла під час зйомки в приміщенні або ввечері й забезпечує малу глибину різкості. Камера має відкидний екран, який дає змогу могли легко перевіряти кадрування під час зйомки відеоблогу, а також вбудований стереомікрофон із чудовою якості звукозапису та 3,5-міліметровий роз’єм для зовнішнього мікрофона, як-от стереомікрофон DM-E100 від Canon.

На відміну від смартфона, камера PowerShot V10 має вбудовану підставку, яку можна регулювати для зйомки під великим або малим кутом без використання штатива (хоча в цій моделі також є стандартне кріплення для штатива, тож за бажанням ви можете ним скористатися).

З камерою PowerShot V10 переслати знімки не складніше, ніж зробити їх, завдяки підключенню до безкоштовної програми Canon Camera Connect на смартфоні. Вона також сумісна з хмарним сервісом image.canon, тому ви можете автоматично завантажувати свій контент у хмару й пересилати його на такі вебсервіси, як Google Диск™ і YouTube.

Чоловік в об’ємному верхньому одязі, який знімає себе на камеру Canon PowerShot G7 X Mark III за допомогою ручної підвісної конструкції.

Відеограф і фотограф Джеймі Джеймс (Jamie James) випробував Canon PowerShot G7 X Mark III під час зйомки на відкритому повітрі.

Canon PowerShot G7 X Mark III на бірюзовому килимку із зовнішнім мікрофоном і пультом дистанційного керування.

Не дозволяйте звуку підводити вас. Камера Canon PowerShot G7 X Mark III оснащена 3,5-міліметровим гніздом для зовнішнього мікрофона, що означає, що у вашого відео неймовірної якості буде й бездоганний звук.

2. Canon PowerShot G7 X Mark III

Кишенькова камера Canon для влогу

  • Сенсор: CMOS 1.0, 20,1 MП
  • Екран: 7,5 см, поворотний сенсорний екран
  • Система автофокусування: безперервний АФ із відстеженням обличчя та об’єктів, автофокусування по 31 точці
  • Стабілізація зображення: 4-осьова стабілізація зображення в об’єктиві зсувного типу, інтелектуальний стабілізатор із 5-осьовою вдосконаленою динамічною стабілізацією зображення та автоматичним вирівнюванням
  • Максимальна роздільна здатність відео: 4K (3840 x 2160)
  • Фільтр: вбудований нейтральний фільтр
  • Відео: доступна роздільна здатність для вертикальних відео

Canon PowerShot G7 X Mark III являє собою компактну камеру з великим сенсором, вбудованим об’єктивом на 24–100 мм із фокусною відстанню f/1,8–2,8. Поєднання компактного розміру та великого сенсора роблять цю камеру ідеальною для влогерів і тих, хто знімає відео для YouTube в русі. Просто покладіть її в кишеню і вона буде з вами всюди, де б ви не були. Вбудований об’єктив надзвичайно швидкий, завдяки чому ви не пропустите жодної хвилини, а поворотний екран розкриває ще більше можливостей для творчості.

Камера PowerShot G7 X Mark III забезпечує величезний фокусний діапазон. От, наприклад, на спортивному заході ви можете зняти всю сцену, а потім збільшити зображення на 100 мм від кінець фокусного діапазону та зробити знімок самої події. Потім зменшити масштаб, переверніть сенсорний екран, натиснути на ньому і записати власну реакцію!

Камера PowerShot G7 X Mark III також має унікальні можливості з розпізнавання та відстеження обличчя. Це означає, що ви можете вільно пересуватися, підносити руки вгору від хвилювання, показувати свою реакцію на те, що відбувається, і все це не турбуючись, що обличчя випаде із зони різкості.

Камера PowerShot G7 X Mark III чудово працює за будь-якого освітлення: під палаючим сонцем чи в спальні з кімнатною лампою.

Ви зможете робити неймовірні відеофільми навіть при повному масштабі та навіть при панорамуванні або рухаючись, завдяки 5-осьовій системі стабілізація зображення, що протидіє тремтінню камери.

Камера Canon EOS R50 стоїть на штативі, установленому на столі, і знімає жінку в рожевому комбінезоні, навколо якої лежать інструменти для творчості.

Модель Canon EOS R50 можна використовувати з об’єктивами RF (а також з об’єктивами EF через адаптери для кріплення EF-EOS R), що відкриває перед вами величезний спектр творчих можливостей. Виберіть швидкий об’єктив із фіксованою фокусною відстанню, як-от Canon RF 24mm F1.8 MACRO IS STM, для надмалої глибини різкості та кінематографічного ефекту, або ж надширококутний об’єктив Canon RF 16mm F2.8 STM, щоб захопити в кадр якомога більше, навіть коли ви перебуваєте відносно близько від камери.

Тарілка з їжею розташована поруч із камерою Canon EOS R50, яка стоїть на штативі на столі, у той час як людина тримає в руці смартфон із таким самим зображенням, що й на екрані камери.

Модель EOS R50 також працює з безкоштовною програмою Canon Camera Connect, за допомогою якої можна ділитися контентом у соціальних мережах, а також дистанційно керувати камерою.

3. Canon EOS R50

Легка 4K-відеокамера Canon для відеоблогу зі змінними об’єктивами для зйомки вдома або в дорозі

  • Сенсор: CMOS формату APS-C, 24,2 МП
  • Система АФ: технологія Dual Pixel CMOS AF II з визначенням очей та облич і АФ із відстеженням (люди, тварини та автомобілі)
  • Екран: сенсорний РК-екран зі змінним кутом огляду розміром 7,5 см на 1,62 млн точок
  • Максимальна роздільна здатність відео: 4K (3840 × 2160) з надлишковою дискретизацією з 6K
  • Система об’єктива: об’єктиви RF та RF-S, об’єктиви EF і EF-S через адаптери для кріплення
  • Видошукач: кольоровий електронний видошукач OLED на 2,36 млн точок
  • Звук: вбудовані стереомікрофони, вхід для мікрофона
  • Режим автотаймера для відео: 2 секунди, 10 секунд, пульт дистанційного керування
  • Відео: доступна роздільна здатність для вертикальних відео
  • Вага: 375 г

Завдяки 24,2-мегапіксельному сенсору APS-C камера EOS R50 є достатньо потужною для створення вдома високоякісного контенту у форматі 4K без обрізання, а також достатньо легка для відеоблогу звідки завгодно. Завдяки компактній конструкції, сенсорному екрану зі змінним кутом огляду та інтуїтивно зрозумілим елементам керування модель EOS R50 стане в нагоді в будь-який момент натхнення.

Готові перейти на новий рівень? Камера EOS R50 має інноваційну інтелектуальну систему автофокусування Canon із функцією відстеження очей, обличчя, голови й тіла на відео, а також спеціальний режим демонстрації продукції, який забезпечує надійне перемикання фокуса між вами та продуктами, які ви демонструєте.

Модель EOS R50 знімає відео у форматі 4K з надлишковою дискретизацією із сенсора 6K для забезпечення максимальної якості, а також у форматі Full HD зі швидкістю 120 кадр/с для створення кінематографічних ефектів уповільненої зйомки. Завдяки підтримці вертикального формату (метод стиснення) 9:16 і можливості підключення до Wi-Fi на камеру EOS R50 можна знімати відео, відразу готове до публікації в соціальних мережах. Окрім багатофункціонального роз’єму для живлення аксесуарів, модель EOS R50 має роз’єм micro-HDMI та 3,5-міліметровий стереороз’єм для під’єднання таких аксесуарів, як монітори й мікрофони.

Знімок камери Canon EOS R10 з мікрофоном і міні-штативом, встановленої на відкритому повітрі для записування відео.

Камера Canon EOS R10 створена для любителів пригод. Вона важить лише 429 грамів і є ідеальним супутником для туристичних відеоблогерів і тих, хто знімає з рук і на ходу. Тут її показано зі стереомікрофоном Canon DM-E1D і штативом-рукояткою HG-100TBR (обидва аксесуари продаються окремо).

4. Canon EOS R10

Найкраща відеокамера Canon для відеоблогу для непрофесійних авторів у соціальних мережах

  • Сенсор: формат APS-C, 24,2 МП
  • Система автофокусування: Dual Pixel CMOS AF з технологією відстеження очей, обличчя тварин і транспортних засобів
  • Екран: сенсорний РК-екран зі змінним кутом огляду розміром 7,6 см на 1,04 млн точок
  • Максимальна роздільна здатність відео: 4K (3840 × 2160); 6K (з надлишковою дискретизацією)
  • Система об’єктива: об’єктиви RF-S; об’єктиви RF (з коефіцієнтом обрізання 1,6); об’єктиви EF і EF-S через адаптери кріплення
  • Видошукач: електронний видошукач (EVF) на 2,36 млн точок зі збільшенням 0,95x
  • Звук: вбудований мікрофон із функцією внутрішнього зменшення рівня шумів; вхід для мікрофона
  • Режим автотаймера для відео: 2 секунди, 10 секунд, пульт дистанційного керування
  • Відео: доступна роздільна здатність для вертикальних відео
  • Вага: 429 г

Якщо ви захоплюєтеся відеозйомкою та ведете популярну сторінку в соціальних мережах або є початківцем, який шукає найкращу камеру для ведення відеоблога, щоб розпочати кар’єру на YouTube, Canon EOS R10 вам допоможе. EOS R10 — це доступна за ціною початкова камера бездзеркальної лінійки Canon EOS R, що має кріплення Canon RF професійного рівня для блискавичного автофокусування з використанням спеціально розроблених об’єктивів RF-S. До них належать доступний і компактний об’єктив Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM — ідеальна універсальна модель для тих, хто лише знайомиться із бездзеркальної системою.

Інтелектуальна система автофокусування Canon з алгоритмами глибокого навчання дозволяє камері EOS R10 легко відстежувати очі та обличчя на всій площі кадру2, тому ви завжди будете в центрі уваги за будь-яких умов освітлення. EOS R10 може відслідковувати й тварин, тож ваші домашні улюбленці не залишаться без уваги.

24,2-мегапіксельна матриця APS-C забезпечує належну якість, завдяки якій ваші матеріали виглядатимуть неймовірно, і дозволяє знімати у форматі 4K з частотою до 60p без обмеження часу запису. У режимі сповільненої зйомки з кінематографічними ефектами EOS R10 записує відео зі швидкістю 120 кадрів на секунду у форматі Full HD, а вертикальні режими зйомки дозволяють створювати кадри для історій Instagram і для TikTok.

Модель EOS R10 була розроблена з урахуванням побажань відеоблогерів. Ця камера має сенсорний екран зі змінним кутом огляду для більшої гнучкості, дозволяючи вам бачити себе під час зйомки, тому ви можете знімати відео для блогу на відстані витягнутої руки протягом усього дня. У парі з легким і компактним об’єктивом Canon RF 16mm F2.8 STM — чудовою моделлю для відеоблогерів-початківців — ви отримуватимете дуже чіткі надширококутні зображення. Зауважте, що при використанні об’єктива RF для повнокадрової камери на моделі з матрицею APS-C його охоплення збільшиться в 1,6 рази, у результаті чого об’єкт зйомки займатиме більшу частину кадру.

У минулому навіть деякі з найкращих камер для відеоблога на YouTube та інших платформах потребували зовнішній мікрофон. Однак модель EOS R10 має вбудований мікрофон, який автоматично зменшує внутрішні шуми камери й дозволяє отримувати чистий звук, що ідеально підходить для зйомки відеоблога на ходу.

Жінка стоїть спиною до камери й тримає на витягнутій руці Canon EOS R7 з прикріпленим мікрофоном.

Завдяки 32,5-мегапіксельній матриці й такій само складній системі автофокусування, що й у професійних камерах Canon, таких як EOS R5 і EOS R5 C, модель EOS R7 є фантастичним варіантом для авторів, які бажають вивести свій контент на новий рівень.

5. Canon EOS R7

Ідеальна відеокамера Canon для відеоблогу для творців цифрового контенту та ентузіастів, яким потрібні функції професійного рівня

  • Сенсор: формат APS-C, 32,5 МП
  • Система автофокусування: Dual Pixel CMOS AF з технологією відстеження очей, обличчя тварин і транспортних засобів
  • Вбудований стабілізатор зображення (IBIS): так
  • Екран: сенсорний РК-екран зі змінним кутом огляду розміром 7,6 см на 1,62 млн точок
  • Максимальна роздільна здатність відео: 4K (3840 × 2160); 7K (з надлишковою дискретизацією)
  • Пам’ять: два порти для карт пам’яті SD
  • Видошукач: електронний видошукач на 2,36 млн точок зі збільшенням 1,15
  • Система об’єктива: об’єктиви RF-S; об’єктиви RF (з коефіцієнтом обрізання 1,6); об’єктиви EF і EF-S через адаптери кріплення
  • Звук: вбудований мікрофон із функцією внутрішнього зменшення рівня шумів; вхід для мікрофона
  • Режим автотаймера для відео: 2 секунди, 10 секунд, пульт дистанційного керування
  • Відео: доступні формати вертикальних відео
  • Вага: 539 г

Якщо ви досвідчений творець цифрового контенту або просто хочете вивести свій відеоблог на новий рівень і привернути увагу до його вмісту, ідеальним помічником стане професійна камера лінійки EOS R із сенсором APS-C, наприклад Canon EOS R7. Поєднуючи в собі 32,5-мегапіксельну матрицю з байонетом RF, який забезпечує доступ до лінійки стандартних об’єктивів Canon RF або ваших наявних об’єктивів EF-S та EF, камера EOS R7 надасть вашому контенту чистого й професійного вигляду, що дозволить вам виділитися в YouTube або Instagram на фоні інших. Маючи таку ж систему інтелектуального автофокусування, як і в моделі EOS R10, камера EOS R7 використовує 527 зон автофокусування (651 зона в режимі фото) для відстеження об’єктів, облич та очей на всій площі кадру2, забезпечуючи чіткість кожної секунди вашого відео.

Орієнтована на перспективних незалежних авторів камера EOS R7 забезпечує роздільну здатність 4K за частоти 60p і 7K з надлишковою дискретизацією за частоти 30p, гарантуючи неймовірну деталізацію у разі масштабування до 4K. Завдяки підтримці записування у внутрішню пам’ять Canon Log 3 ви також матимете більше можливостей для творчості під час подальшого оброблення.

Вбудований у камеру EOS R7 5-осьовий стабілізатор зображення (IBIS) дозволяє стабільно знімати з рук навіть за найгіршого освітлення та з об’єктивами без стабілізації. У парі з об’єктивом RF, що має функцію стабілізації зображення, наприклад універсальним об’єктивом Canon RF 35mm F1.8 MACRO IS STM, у якому широкий кут огляду поєднується з яскравою максимальною діафрагмою, камера EOS R7 забезпечує до 7 ступенів3 стабілізації зображення для плавної зйомки без тремтіння, навіть якщо ви знімаєте в русі.

Пило- й водонепроникна модель EOS R7 також має два слоти для карт пам’яті з функцією одночасного записування, що забезпечує резервне копіювання всього знятого матеріалу. Усі ці функції роблять EOS R7 ідеальної камерою для любителів пригод, які ніколи не знають, за яких умов їм доведеться знімати.

Як і EOS R10, модель EOS R7 також має сенсорний РК-екран зі змінним кутом огляду для зйомки відео для блога з рук, а також вбудованим мікрофоном із функцією внутрішнього зменшення рівня шумів, що забезпечує якість звуку не нижче за якість зображення.

Камера Canon EOS R8 встановлена на штативі.

Камера Canon EOS R8 забезпечує вражаючу якість відео UHD 4K 60p завдяки 24,2-мегапіксельному повнокадровому сенсору і процесору DIGIC X.

6. Canon EOS R8

Потужна повнокадрова бездзеркальна камера для відеоблогерів, яким потрібні нові творчі можливості

  • Сенсор: 24,2-мегапіксельний повнокадровий CMOS
  • Система АФ: технологія Dual Pixel CMOS AF II з визначенням очей та облич і АФ із відстеженням (люди, тварини й автомобілі) за освітлення до рівня EV –6,5
  • Екран: сенсорний РК-екран зі змінним кутом огляду розміром 7,5 см на 1,62 млн точок
  • Максимальна роздільна здатність відео: 4K (3840 x 2160)
  • Система об’єктива: об’єктиви RF та RF-S, об’єктиви EF і EF-S через адаптери для кріплення
  • Видошукач: кольоровий електронний видошукач OLED на 2,36 млн точок
  • Звук: вбудовані стереомікрофони, вхід для мікрофона, вихід для навушників
  • Режим автотаймера для відео: 2 секунди, 10 секунд, пульт дистанційного керування
  • Відео: доступна роздільна здатність для вертикальних відео
  • Вага: 461 г

Повнокадрова камера, як-от Canon EOS R8, — це чудовий спосіб розширити свої творчі горизонти. Великий 35-міліметровий сенсор підвищує продуктивність за складних і мінливих умов освітлення, а також дає можливість контролювати глибину різкості з потужнішим ефектом боке, що допомагає додати контенту атмосферності та атмосфери.

Canon EOS R8 має розширений набір функцій для відеозйомки, максимально використовуючи 24,2-мегапіксельний сенсор та процесор DIGIC X для забезпечення найвищої якості UHD 4K 60p (з надлишковою дискретизацією з 6K), а також Full HD 1080p зі швидкістю до 180 кадрів на секунду для повільного відтворення. Ви також можете знімати набагато довше, не дивлячись на годинник, оскільки EOS R8 дає можливість записувати до двох годин відео за раз зі кадровою частотою до 30 кадр/сек.

Для зйомки відеоблогів на ходу Canon EOS R8 оснащена функцією цифрової стабілізації зображення, яка забезпечує стабільність зображення та дозволяє уникнути тремтіння, характерного для зйомки відео з рук, завдяки 5-осьовій стабілізації зображення, яка усуває тремтіння за будь-яких умов. Ефективність зростає ще більше з використанням об’єктивів з оптичною стабілізацією зображення.

Окрім надчіткого OLED-видошукача, камера оснащена великим сенсорним екраном зі змінним кутом огляду на задній панелі. Він повністю поворотний, тому ви можете точно бачити те, що робите, і те, що показуєте на камеру. А щоб ваші відеоблоги були доступні всьому світу, EOS R8 оснащена вбудованими модулями Bluetooth, Wi-Fi та можливістю підключення через USB-C.

Підключення через USB-C особливо зручно для прямих трансляцій, а додаткові можливості підключення включають роз’єми для стереомікрофона й стереонавушників, а також порт mini-HDMI. Камера EOS R8 також оснащена багатофункціональним роз’ємом для аксесуарів, який дає можливість встановлювати камеру й безпосередньо підключатися до смартфонів Android за допомогою адаптера Canon AD-P1 для смартфонів або використовувати спеціальний стереомікрофон спрямованої дії DM-E1D. Загалом, Canon EOS R8 — це потужний інструмент для відеоблогів, який вартий уваги.

Жінка в рожевій сукні тримає перед собою камеру Canon з об’єктивом Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM за штатив-рукоятку, посміхаючись в об’єктив.

Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM — це ідеальний об’єктив для відеоблогів для камер формату APS-C. Він має один з найширших кутів огляду, невелику вагу та компактну конструкцію.

Якщо ви вирішите вибрати одну з представлених тут камер зі змінними об’єктивами, ви знайдете безліч об’єктивів Canon, які чудово підходять для ведення відеоблогу та поєднують у собі широкий кут огляду з високою якістю зображення.

З камерами формату APS-C, як-от EOS R50, EOS R10 та EOS R7, об’єктив Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM буде ідеальним варіантом для довгих подорожей. Цей легкий і компактний об’єктив забезпечує чіткість і стабільність відео під час зйомки з рук, а також стане ідеальним першим об’єктивом для подорожей, дозволяючи робити як ширококутні знімки, так і портретні кадри крупним планом.

Новий об’єктив Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM — це компактний надширококутний об’єктив для камер формату APS-C, який має надзвичайно великий кут огляду і неймовірно компактний корпус. Головною перевагою надширокого кута огляду є те, що ви можете знімати об’єкт зйомки, заповнюючи решту кадру об’ємним фоном, буквально поміщаючи себе у ширшу сцену. Стабілізація зображення дозволяє знімати в русі та отримувати відео без тремтіння, навіть якщо ви знімаєте з рук.

Якщо ви знімаєте на повнокадрову камеру, як-от EOS R8, тоді доступний за ціною надширококутний об’єктив Canon RF 16mm F2.8 STM стане чудовою першою моделлю для відеоблогерів-початківців, яка відкриває широкі творчі можливості для авторів контенту, що знімають як інтер’єри, так і масштабні види. Об’єктив RF 24mm F1.8 MACRO IS STM поєднує в собі широкі кути огляду з яскравою максимальною діафрагмою і внутрішнім стабілізатором зображення, а модель RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM пропонує універсальний діапазон фокусних відстаней — від надшироких кутів для зйомки відеоблогів із рук до вужчих кутів, коли потрібна більша відстань. Для довгих днів у дорозі ідеальним вибором також стане компактний, висувний і легкий Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM.

Вибір найкращої відеокамери для відеоблогу

Представлені тут моделі з лінійки відеокамер Canon для відеоблогу підійдуть як тим, хто лише починає кар’єру відеоблогера, так і тим, хто вже готовий перейти на наступний рівень. До числа цих моделей входять проста й зручна окрема універсальна камера PowerShot V10, а також універсальні камери зі змінними об’єктивами, такі як EOS R50 тощо.

Хочете вивести свій відеоблог на новий рівень? Дізнайтеся про перший досвід зйомки відео на повнокадрову камеру Canon EOS R84 контент-автора Олександри Андрєєвої та про те, як вона скористалася камерою для створення відеохайку4. Якщо ви хочете поринути у світ повноцінного відеовиробництва, зверніть увагу на наш посібник із найкращих камер та об’єктивів для зйомки відео для YouTube4.

Автор: Джефф Майер (Jeff Meyer), Петер Волінські (Peter Wolinski) і Метью Річардс (Matthew Richards)

  1. Прибл. 13,1 МП у режимі відеозйомки, прибл. 15,2 МП у режимі фотозйомки.
  2. Застосовується, якщо під час відстеження відображається рамка зони об’єкта, а з камерою використовується сумісний об'єктив, разом із тим активовано автофокусування з повним діапазоном або об’єкт успішно виявлено в іншій зоні.
  3. 7 ступенів відповідно до стандарту CIPA з об’єктивом Canon RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM із фокусною відстанню 150 мм.
  4. Матеріал доступний не всіма мовами.

    Google, Google Drive та YouTube є торговельними марками компанії Google LLC, цей сайт не схвалений компанією Google і не пов’язаний із нею.

Пов’язана продукція

  • Компактні цифрові камери

    PowerShot V10 (Black)

    Виділяйтеся на фоні інших в Інтернеті та залишайтеся непомітними під час зйомки з універсальною кишеньковою камерою 4K для влогінгу від Canon.
  • Компактні цифрові камери

    PowerShot G7 X Mark III

    Камера, яка завжди підключена до мережі, створює чудові відео та фотографії, які сподобаються вашим послідовникам.
  • Бездзеркальні камери

    EOS R50

    Від чітких фотографій до відео у форматі 4K і прямих трансляцій — створюйте найкращий контент, що викликатиме захоплення, за допомогою цієї бездзеркальної камери EOS R. Усе в одному спеціалізованому пристрої.
  • Бездзеркальні камери

    EOS R10

    Переходьте на новий рівень фото- та відеозйомки з бездзеркальною камерою лінійки EOS R, створеної на основі сенсора APS-C.
  • Бездзеркальні камери

    EOS R7

    Досліджуйте дику природу з камерою, яка поєднує неймовірну швидкість і якість зображення в портативному корпусі формату APS-C, призначеному для майбутнього.
  • Об’єктиви RF

    RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM

    Компактний і легкий надширококутний об’єктив з універсальною фокусною відстанню 10–18 мм ідеально підходить для зйомки подорожей, відеоблогів та пейзажів.
  • Надширококутний об’єктив зі змінною фокусною відстанню

    RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM

    Компактний та легкий об’єктив RF 15-30mm ідеально підходить для зйомки під час подорожей, у тому числі зйомки міських пейзажів, ландшафту, архітектурних споруд та зйомки влогу на ходу.
  • Ширококутний об’єктив

    RF 16mm F2.8 STM

    Компактний і доступний за ціною надширококутний 16-міліметровий повнокадровий об’єктив для камер EOS серії R призначений для влогерів та творців контенту.
  • Ширококутний об’єктив із фіксованою фокусною відстанню

    RF 24mm F1.8 MACRO IS STM

    Компактний і легкий 24-міліметровий об’єктив із фіксованою фокусною відстанню, який ідеально підходить для зйомки пейзажів, влогів та інтер’єрів, а також макрозйомки.

Схожі статті

  • СТВОРЕННЯ ВІДЕОБЛОГІВ

    Представляємо PowerShot V10

    Дізнайтеся, чому невелика камера 4K від Canon для влогінгу є ідеальним універсальним стартовим комплектом.

  • СТВОРЕННЯ ВІДЕОБЛОГІВ

    Створення контенту з камерою EOS R50

    Виведіть якість ваших публікацій у соціальних мережах на новий рівень із камерою Canon EOS R50.

  • СТВОРЕННЯ ВІДЕОБЛОГІВ

    Як стати влогером?

    Розпочніть роботу та створюйте якісні відеоблоги за допомогою наших порад із влогінгу для початківців.

  • ПОДОРОЖІ

    Ідеальний супутник у подорожах

    Професійний фотограф Мартін Біссіг вирушає в подорож до Шрі-Ланки з камерою EOS R10.