A man stands under a city centre bridge beside a road to take a photo with a Canon camera.

Поради й техніки

П'ять веселих способів, взяти участь у Rugby World Cup 2019™

Від талісманів і скарбничок до паличок для вболівання та рупорів – немає кінця веселощам, коли ви складаєте папір на тему гри в регбі, а зробити ви це можете за допомогою веб-сторінки Canon Creative Park.

Детальна інформація

Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

Наші поради та техніки

Чи хотіли б ви опанувати основи фотографії, спробувати нову творчу техніку або покращити свої результати? З нашими експертними порадами й рекомендаціями ви отримаєте потрібні навички та впевненість для досягнення успіху вже сьогодні.

Шукаєте щось конкретне? Уточніть умови пошуку
Фільтр за:

A close-up of table tennis player Rhikesh Taucoory with the ball appearing to hover just in front of his face. Photo by Mark Kolbe.

Любите спорт, але не знаєте, як робити знімки спортивних подій? П’ять професійних фотографів розповідають про техніки, які вони використовували для створення своїх улюблених знімків.

Детальна інформація

A man, shot from the shoulders down, stands by a lake holding a Canon PowerShot G5 X Mark II in his hand.

Джеймс Норт (James North) – фотограф об'єктів у русі, розповість про те, чому легкий та багатофункціональний Canon PowerShot G5 X Mark II – це ідеальна камера-компаньйон для фотографій з подорожей.

Детальна інформація

A crowd of people watch music on a huge festival stage in the sun. Photo by Bart Heemskerk.

Барт Хеемскерк розповідає, як його любов до музики дала старт його кар’єрі фестивального фотографа, та ділиться порадами, які допоможуть вам створювати чудові знімки з фестивалів.

Детальна інформація

A girl playing in a park holds a yellow frisbee in front of her, framing her face. Taken on a Canon EOS M50 by Katja Gaskell.

Сімейний блогер Катя Гаскелл (Katja Gaskell) змінила смартфон на камеру Canon EOS M50 та була надзвичайно вражена результатом — спробуйте і ви, результат вас точно здивує.

Детальна інформація

Christmas decorations made of paper fill a table.

Творчий настрій допоможе вам створювати власні різдвяні подарунки, прикраси та ігри в цей святковий сезон. Всі шаблони можна безкоштовно завантажувати та друкувати.

Детальна інформація

Music photographer Josh Gibbs holds a Canon EOS 2000D with two young men beside him.

Вас зацікавила модель EOS 2000D? Легке та інтуітивно-зрозуміле користування, ідеальний вибір для першої цифрової дзеркальної камери, для закарбовування та надсилання фотографій із привабливо-розмитим фоном.

Детальна інформація

Three cyclists speed along an indoor cycle track.

З функцією панорамування ви зможете передати динаміку, отримавши дивовижні кадри. Дізнайтесь, як і коли використовувати цю функцію, а також найкорисніші поради з панорамування.

Детальна інформація

corgi running

Мистецтво фотографії полягає у фіксації неповторних моментів. Ви маєте поринути у гру, мчати за сноубордистами або балансувати, намагаючись уловити момент, коли серфінгіст опановує хвилю. Але якщо добре підготуватися, не доведеться надто поспішати.

Детальна інформація

dirt bikes perform jumps

Щоб створити чудові знімки серфінгістів, сноубордистів або бігунів у русі, потрібно підготуватися заздалегідь. Спочатку проаналізуйте, що ви зніматимете, як швидко рухатиметься об’єкт зйомки та де буде розташовано камеру.

Детальна інформація

long exposure of Ferris wheel

Щоб передати рух у кадрі, потрібно вибрати між «заморожуванням» динаміки або використанням функції розмиття фону для відтворення дії на фото. Викладач фотографії Браян Ворлі (Brian Worley), який працює в компанії Canon, ділиться корисними порадами з фотографування рухомих об’єктів.

Детальна інформація

city skyline over water

Міста за своєю природою сповнені життєвої сили та енергії, будь-що в них може стати об’єктом унікальних і потужних кадрів. До вашої уваги наші рекомендації зі створення ідеальних фото міста.

Детальна інформація

mountain range

Хенрік Спранз (Henrik Spranz) проводить свій вільний час з камерою в австрійській сільській місцевості. Він поєднує технічні навички з творчим чуттям, щоб робити чудові знімки, які стали надзвичайно популярними в Інтернеті.

Детальна інформація

time lapse of night sky

Безперечно, ви бачили приголомшливі відеозаписи, з ефектом прискорення Чумацького шляху в нічному небі, або транспортних потоків на вулицях міста. Переглянувши наступне коротке відео з вказівками, ви опануєте основи покадрової фотозйомки.

Детальна інформація

child holding autumn leaf

Від насичених кольорів до м’якого золотистого сонячного світла та раннього ранкового туману осінь - прекрасна пора року. До вашої уваги наші поради, які допоможуть суттєво покращити якість ваших знімків осені.

Детальна інформація

light swirls

Вам не потрібне додаткове обладнання для створення виняткових світлових композиції, все ще потрібно — це практика. Дізнайтесь більше про творче використання світла вночі.

Детальна інформація

building on coastline

Багато пейзажних зображень покладаються на яскраву блакить неба або теплі тони, що випромінюються згасаючим сонцем; чорно-білі пейзажі передають різні відчуття, часто пов’язані з настроєм і драмою.

Детальна інформація

Цікавитеся певним технікою фотографії?

Програма Canon Photo Companion

Удосконалюйте свої навички фотографування, отримуючи персоналізований зміст, цікаві завдання й натхнення від програми Photo Companion — ідеального партнера для кожного, хто полюбляє розповідати історії за допомогою фотографій і відео.

Завантажити програму

A man stands on rocks in front of a bright blue mountain river, taking a photo on a Canon camera.

Стежте за нашими історіями

Читайте інтерв’ю з цікавими людьми і їхні надихаючі розповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ ІСТОРІЇ

Фотограф Рихард Вальх робить знімок берегової лінії камерою Canon.

Підпишіться на наші новини

Отримуйте останні новини та інформацію про продукт

ПІДПИСАТИСЯ ЗАРАЗ