Canon Cameras

Камери Canon

Отримайте більше інформації про лінійку камер Canon та дізнайтесь, як вдосконалити ваші навички зйомки

Знайдіть своє ідеальне рішення

Від вражаючих і портативних камер миттєвого друку та кишенькових камер, що забезпечують зручність і легкість використання, до камер із сталою величиною фокусування та цифрових дзеркальних камер із найсучаснішими функціями – асортимент камер Canon дозволить обрати творчий шлях кожному.

Найостанніші вироби

Нові продукти

Завдяки невпинному інвестуванню в дослідження й розробку наші нові фотокамери підтримують найсучасніші технології обробки зображення.

Допомогти знайти камеру?

Скористайтеся засобом вибору фотокамери, щоб знайти ідеальну модель.

Знайти фотокамеру

Джерела натхнення

Переглянути всі статті

Дізнайтеся про те, як люди створюють власні оповідання з Canon.

Компанія Canon допомагає створювати оповідання, які стали історією вже понад 80 років. Важко уявити когось із ще більшим досвідом інновацій та успішного розвитку за Майка Бьорнхіла (Mike Burnhill) — нашого спеціаліста з продукції, який працює в цій індустрії вже понад 11 років. Ми зустрілися з Майком щоб обговорити минуле, майбутнє та теперішній стан речей в Canon.

Докладніше

Explore Canon’s storytelling journey

Вас також можуть зацікавити…

Підпишіться на наші новини

Отримуйте останні новини та інформацію про продукт

Зареєструватися