Камери Canon

Отримайте більше інформації про лінійку камер Canon та дізнайтесь, як вдосконалити ваші навички зйомки
Canon Camera

Камери Canon

Знайдіть своє ідеальне рішення

Від вражаючих і портативних камер миттєвого друку та кишенькових камер, що забезпечують зручність і легкість використання, до камер із сталою величиною фокусування та цифрових дзеркальних камер із найсучаснішими функціями – асортимент камер Canon дозволить обрати творчий шлях кожному.

Найостанніші вироби
  • eos r

    ПОРТАТИВНА ЯКІСТЬ

    Бездзеркальна камера EOS

    Відтворюйте історії майбутнього вже сьогодні на фотографіях і відеозаписах неперевершеної якості. Наші нові портативні бездзеркальні камери в компактному корпусі зі змінними об’єктивами втілюють у собі найкращі технології Canon у галузі цифрових дзеркальних фотокамер.

  • eos-1d-x-mark-iii

    ГНУЧКІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ТВОРЧОСТІ

    Цифрові дзеркальні камери EOS

    Наша лінійка цифрових дзеркальних камер EOS забезпечує чудову якість зображення незалежно від майстерності фотографа.

Нові продукти

Завдяки невпинному інвестуванню в дослідження й розробку наші нові фотокамери підтримують найсучасніші технології обробки зображення.

  • Бездзеркальні камери

    EOS R7

    Досліджуйте дику природу з камерою, яка поєднує неймовірну швидкість і якість зображення в портативному корпусі формату APS-C, призначеному для майбутнього.

  • Бездзеркальні камери

    EOS R10

    Переходьте на новий рівень фото- та відеозйомки з бездзеркальною камерою лінійки EOS R, створеної на основі сенсора APS-C.

  • Компактні цифрові камери

    PowerShot PX

    Автоматично закарбовуйте найцінніші моменти життя за допомогою цієї «розумної» камери, яка розпізнає обличчя та підключається до вашого інтелектуального пристрою.

  • Бездзеркальні камери

    EOS R3

    Завдяки своїй неймовірній швидкості це саме та бездзеркальна камера, на яку так чекали професійні фотографи, що знімають спорт, репортажі й дику природу.

  • Бездзеркальні камери

    EOS R5

    Тепер вам доведеться подивитися на бездзеркальні камери іншим поглядом. Неперевершені характеристики моделі EOS R5 повністю змінять ваш підхід до фотографування та відеозйомки.

  • Бездзеркальні камери

    EOS R6

    Щоб ви не знімали і як би ви це не робили, камера EOS R6 допоможе вам розкрити свій творчий потенціал на повну.

  • Бездзеркальні камери

    EOS M50 Mark II

    Фотографії, відео або прямі трансляції — створюйте високоякісний контент для своєї аудиторії з власним творчим стилем.

  • Компактні цифрові камери

    PowerShot G7 X Mark III

    Камера, яка завжди підключена до мережі, створює чудові відео та фотографії, які сподобаються вашим послідовникам.

Допомогти знайти камеру?

Скористайтеся засобом вибору фотокамери, щоб знайти ідеальну модель.

Джерела натхнення

Дізнайтеся про те, як люди створюють власні оповідання з Canon.

Компанія Canon допомагає створювати оповідання, які стали історією вже понад 80 років. Важко уявити когось із ще більшим досвідом інновацій та успішного розвитку за Майка Бьорнхіла (Mike Burnhill) — нашого спеціаліста з продукції, який працює в цій індустрії вже понад 11 років. Ми зустрілися з Майком щоб обговорити минуле, майбутнє та теперішній стан речей в Canon.

Canon Camera

Вас також можуть зацікавити…

Підпишіться на наші новини

Отримуйте останні новини та інформацію про продукт