СІМЕЙНА ФОТОГРАФІЯ

Фіксуйте щирі сімейні моменти за допомогою фотокамери PowerShot PX

З легкістю фіксуйте прекрасні повсякденні моменти з сім’єю, друзями або домашніми тваринами за допомогою Canon PowerShot PX.
Жінка і троє її дітей стоять навколо миски на кухні і готуються щось випікати. Фотокамера PowerShot PX лежить на стопці книг, обернена об’єктивом до них.

З новим Canon PowerShot PX фіксувати радісні моменти повсякденного сімейного життя простіше простого. PowerShot PX — це ідеальний сімейний фотограф, який завжди готовий до зйомки і знаходиться в самому серці будинку, а також досить розумний, щоб автоматично розпізнавати обличчя, і реагувати на голосові команди.

Авторка цифрових матеріалів і фотографиня Еймір Варіан Баррі, чиї знімки власного життя і сім’ї принесли майже 97 000 підписників в Instagram, сама виховує дитину, і, зазвичай, вона — та людина, що стоїть за камерою.

Але маючи Canon PowerShot PX, Еймір більше не потрібно залишатися за кадром. З цією розумною камерою з автоматичним режимом розпізнавання та зйомки, Еймер має під рукою власного цифрового сімейного фотографа, щоб зберегти на папері ті, здавалося б, незначні моменти, які часто виявляються найбільш важливими.

Легко документуйте щоденні моменти

Сім’я сидить надворі на ковдрі для пікніка і їсть фрукти. Canon PowerShot PX лежить на кошику для пікніка, обернена об’єктивом до них.

Canon PowerShot PX використовує технологію розпізнавання сцен, яка досить розумна, щоб розпізнавати обличчя людей і вирішувати, яка композиція буде виглядати найкраще, автоматично панорамуючи, нахиляючи і масштабуючи, щоб створити ідеальне фото на пам’ять — і все це без необхідності вставати зі свого місця. Завдяки легкості використання PowerShot PX, це ідеальний сімейний компаньйоном навіть у домівках, де безліч турбот. «Я просто думаю, що застосунок і розпізнавання голосу — це геніально», — каже Еймір, у якої часто багато клопотів, оскільки вона сама виховує дітей.

«Думаю, це неймовірно, що Canon PowerShot PX фіксує моменти, які, здавалося б, не могли стати гарною фотографією», — каже Еймір. «Ці фото, наприклад, дітей, які малюють за кухонним столом, поки я завантажую посудомийну машину. Я знаю, що подивлюся на фото через 20 років і подумаю: «Оце були часи!» Природні кадри з дітьми — це просто неймовірно».

Процес зйомки за допомогою цієї камери простий завдяки розумним функціям і технології розпізнавання сцен, які розроблялися протягом багатьох років. Потрібно включити і розмістити фотокамеру на поверхні, а далі PowerShot PX використовує функцію розпізнавання обличчя для автоматичного пошуку об’єкта і налаштовує композицію, щоб усі попадали в кадр. Фотокамера зробить багато фото, а потім застосунок порекомендує, які з них кращі. Фотокамера розпізнає обличчя, які знімає регулярно, і має функцію пріоритетної зйомки важливих для вас людей.

Отже, коли ви зайняті приготуванням їжі, розмовою за кухонним столом, насолоджуєтеся сімейною вечіркою з нагоди дня народження або просто допомагаєте своїм дітям з домашньою роботою, фотокамера PowerShot PX може допомогти вам зафіксувати радісні обличчя і красу звичних речей, а вам навіть не потрібно про це турбуватись.

Для Еймір звичні моменти, такі як гра з собакою або читання оповідання на дивані, — це моменти, які вона цінує і якими хоче поділитися. «Чудово, коли такі моменти фіксуються на фото тоді, коли я цього навіть не усвідомлюю», — каже вона.

Ваш особистий цифровий фотограф

Жінка і маленький хлопчик радісно дивляться на фотокамеру Canon PowerShot PX, яка стоїть на стопці книг.

«Я завжди дивилася на книги мого батька про мистецтво фотографії, а він художник, і всі книги про фотографію, які у мене є вдома, — це книги з фотожурналістики. Коли я була маленькою, я бачила життя у формах і світлі», - каже Еймір, якій часто подобається не бути за камерою, коли мова йде про інтимні сімейні моменти.

Дівчинка стоїть на колінах за низьким столиком і грається іграшками, перед нею Canon PowerShot PX. Її мати переглядає стрічку з камери на своєму телефоні, і на екрані видно фото, коли вона налаштовує кадр.

«Як фотографиня, я так звикла документувати ситуації на роботі. Це моя робота — фіксувати моменти, але багато з кадрів виставлені заздалегідь. Моя друга натура просто обожнює документувати реальні моменти, щоб могти озирнутися на них і просто сказати: «О, це такий випадковий кадр»».

Хоч Еймір з дитинства тримала в руках камеру і хотіла б, щоб вибір фото до її Instagram був більш продуманим, вона пояснює, що вдома приємно робити фото повсякденного життя, які не зроблені на фотосесії.

«Думаю, що PowerShot PX — це чудова камера для таких моментів. Наприклад, я весь тиждень сиджу вдома одна з дітьми. Я сама виховую дитину. У мене немає нікого, хто міг би сфотографувати мене з дітьми, коли ми готуємо випічку або розважаємось в саду за будинком, бо я завжди тримаю камеру».

У цьому допомагає функція використання без рук Canon PowerShot PX, коли можна керувати голосом, а також фотокамера створює і робить власні фотографії і відео за допомогою 3-кратного оптичного зум-об’єктива з поворотним нахилом. Камера також вибере найкращі фото та відео і організує їх замість вас, щоб ви не переривали такі цінні життєві моменти.

«Розпізнавання голосу — це чудова функція, тому що, якщо ви знаходитесь у вашій вітальні і думаєте: «О, я просто хочу запам’ятати це назавжди», це можливо», каже Еймір. «Мені однаково приємно переглядати ці щирі фото і більш продумані кадри».

Якщо ви хочете побути фотографом, камерою легко керувати за допомогою застосунку для смартфона, де можна знімати і переглядати відзняті відео і кадри.

Поставте фотокамеру в самому серці домівки

Члени сім’ї сидять і стоять навколо кухонної стійки для сніданку, змішуючи інгредієнти для випічки в мисці.

«Ми сфотографували, як готуємо випічку», — каже Еймір. «Уся справа в тому, що ми звикли до фотографій ідеального життя, і я дуже рада, що Canon створила цю камеру, тому що для мене найкращі фотографії — це найприродніші фотографії повсякденного життя».

Завдяки компактному і адаптивному дизайну Canon PowerShot PX легко вписується в будь-який інтер’єр вашого будинку.

Для Еймір її кухонна стійка для сніданку — ідеальне місце для розміщення фотокамери PowerShot PX, оскільки саме там проходить велика частина сімейного життя. «Я б хотіла, щоб камера була на кухні, тому що це простір відкритого планування, а кухонна стійка для сніданку — серце нижнього поверху», — каже вона.

«Тоді камера біля кухонної стійки вечорами, коли я готую вечерю, а діти малюють — це момент, коли я просто займаюся повсякденними справами звичайної мами. Це не гламурно, але це має для мене величезну цінність. Фотографія, на якій я приходжу з пранням, поки вони роблять домашні завдання, добре відображає моє повсякденне життя в якості матері. І це ті моменти, які я хочу запам’ятати», — каже вона.

Ми всі знаємо, що життя не відбувається за камерою, воно відбувається перед нею. Але як ви вирішуєте запам’ятати ті розділи, які роблять вашу книгу життя саме такою, як ви звикли? Для таких батьків, як Еймір, фотокамера PowerShot PX може стати чудовим інструментом для документування людей, яких ми любимо, зараз і в майбутньому.

«Неможливо запам’ятати кожен окремий момент свого життя. Чесно кажучи, я навіть не пам’ятаю, як це було, коли була вагітна. Я знаю, це звучить божевільно, але це правда! Коли ми оглядаємося на фотографії, ми думаємо: «Пам'ятаєш це? Я зовсім забула про це.» Тому, я думаю, що це прекрасна ідея — зафіксувати ці спогади і так, щоб вони були природними. Це приголомшливо".


Автор: Лорна Докерілл (Lorna Dockerill)

Пов’язана продукція

  • Компактні цифрові камери

    PowerShot PX

    Автоматично закарбовуйте найцінніші моменти життя за допомогою цієї «розумної» камери, яка розпізнає обличчя та підключається до вашого інтелектуального пристрою.
  • Компактні цифрові камери

    PowerShot ZOOM

    Камера PowerShot розміром із долоню для зйомки чарівних миттєвостей у колі сім’ї або дикої природи з фокусною відстанню 100 мм, 400 мм2 або 800 мм із цифровим збільшенням.
  • Бездзеркальні камери

    EOS RP

    Ця компактна, легка та інтуїтивно-зрозуміла повнокадрова бездзеркальна камера була спеціально розроблена для фотографування під час подорожей та повсякденної зйомки.
  • Цифрові дзеркальні фотоапарати

    EOS 850D

    Зробіть крок назустріч творчості, знімайте красиві деталізовані фотографії та вражаючи фільми у форматі 4K з легким та зручним підключеним до камери, яка надихає.
  • Домашні принтери

    SELPHY CP1300

    Стильний і портативний — для бездротового друку чудових відбитків і фото на документи із сумісних смартфонів, планшетів і камер.
  • Домашні принтери

    PIXMA TS9540 Series

    Дізнайтеся про те, як функція бездротового друку, АПД на 20 аркушів та можливість роботи з документами формату A3 стануть у нагоді вашому бізнесу.

Схожі статті