Новинка

Компактні цифрові камери

Canon PowerShot PX

Автоматично закарбовуйте важливі моменти свого життя. Ця інтелектуальна компактна камера «розумно» будує композицію та робить фотографії і знімає відео, даруючи вам свободу насолоджуватися моментом.

Подивіться на PowerShot PX у роботі

Еймер використовує PowerShot PX разом зі своєю молодою родиною. Подивіться, як камера знімає фото та відео й дозволяє Еймер також стати частиною процесу.
Canon Camera

ТЕХНОЛОГІЯ

Познайомтеся зі своїм особистим фотографом

Камера PowerShot PX підтримує автоматичне кадрування та створення композиції фотографій і відео, тому коли вам потрібно зняти важливих для вас людей і події, залишаючись при цьому в кадрі, ви можете покластися на її об’єктив, адже він може обертатися і нахилятися.

Canon Camera

Усі в кадрі, включно з вами

Корпус: простота й портативність

Камеру PowerShot PX можна брати куди завгодно завдяки підтримці заряджання через USB-C та наявності вбудованого модуля Wi-Fi, що забезпечує зв’язок з інтелектуальним пристроєм. Бажаєте більше контролю? Просто почніть говорити — камера також активується голосом. Просто скажіть «Привіт, Піксі, зроби знімок», і знімок готовий без використання рук! Чотири голосові команди охоплюють такі корисні функції, як зйомка відео та пошук інших людей для зйомки.****

Canon PowerShot PX

Посмішки. Сміх. Усі вирази облич ваших близьких.

Найкращі знімки не завжди передбачають вимушені посмішки, хоча такі знімки користуються популярністю. Камера PowerShot PX дозволяє закарбувати величезний спектр поглядів і цінних реакцій, які ви, можливо, закарбувати не встигнете.
Canon PowerShot PX

ПРОГРАМА

Бездоганно працює з програмою для смартфона.

Програма Connect для мінікамер PTZ порекомендує кращі зображення і відео. Вона виконає за вас важку роботу, відбираючи кращі та гірші знімки, щоб вам не довелося цього робити.
Canon PowerShot PX
Canon Camera

ПРИДБАТИ

Коли будете готові

Ви знайдете камеру PowerShot PX у нашому інтернет-магазині. Якщо ви хочете дізнатися більше, зробити замовлення та розкрити всі переваги Canon, просто перейдіть за посиланням нижче.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Використовуйте її як бездротову веб-камеру

PowerShot PX також чудово виконує функції веб-камери за допомогою програми Canon Webcam Utility для бездротової веб-камери для мінікамер PTZ, що забезпечує додаткову легкість та ефективність.

* Доступно тільки для ПК з Windows 10

Canon Camera

Технічні характеристики

  • Об’єктив, що обертається, нахиляється і змінює масштабування

    Об’єктив із панорамуванням на 340˚, нахилом на 110˚ та масштабуванням у діапазоні 19–57 мм (еквівалент) дозволяє відстежувати події та знімати чудові фотографії і відео

  • Робіть знімки з роздільною здатністю 11,7 МП у форматі Full HD (60 кадр/с)

    Для знімання якісного контенту, яким ви будете пишатися довгі роки

  • Убудований модуль Wi-Fi

    Підключення до будь-якої домашньої мережі Wi-Fi та інтелектуальних пристроїв

  • Заряджання через USB-C

    Для безпроблемного заряджання — де б ви не були

  • Розпізнавання об’єктів

    Надавайте пріоритет певним обличчям

  • Активація голосом

    Для тих ситуацій, коли потрібно точно контролювати час зйомки, — ідеально підходить для групових знімків

  • Невід’ємна частина вашого цифрового життя

    Підтримка Wi-Fi і Bluetooth® спрощує підключення до смартфонів і планшетів. Усі зображення та відео відображаються та класифікуються в нашій програмі

Notification Imagee
Canon PowerShot PX

Комплектація

Почніть роботу з PowerShot PX легко. Швидше за все, у вас уже є сумісний зарядний пристрій***, допоможіть нам зробити свій внесок у захист навколишнього середовища.

  • PowerShot PX

  • Інтерфейсний кабель

  • Посібник користувача

    * Входить до основного комплекту (доступний не у всіх регіонах): Зарядний пристрій із функцією живлення та зарядки та карта пам’яті Micro SD на 16 Гб.

Схожі статті

Прочитайте, як PowerShot PX допомагає зробити безліч знімків і відео та дозволяє всій родині насолоджуватися моментом.

  • Canon PowerShot PX

    СТАТТЯ

    День з Еймер

    Подивіться, як Еймер робить знімки на цю чудову камеру PowerShot, закарбовуючи безліч прекрасних несподіваних моментів.

  • Пов’язана продукція

    1. * Текстовий символ і логотип Bluetooth® — це зареєстровані товарні знаки, що належать компанії Bluetooth SIG, Inc., а будь-яке їхнє використання компанією Canon, Inc. відбувається за ліцензією. Інші торговельні марки й комерційні найменування належать відповідним власникам.
    2. ** Потрібен смартфон або планшет із Bluetooth 4.0 (чи новішої версії) і операційною системою iOS 8.4 (чи новішої версії) або Android 5.0 (чи новішої версії).
    3. *** Потрібен роз’єм USB Type-C з мінімальним напругою 5 В / 1,5 А для заряджання, 9 В / 2 А для безперервного живлення під час зйомки.
    4. **** Активація голосом доступна не всіма мовами. Доступні 4 голосові команди з конкретним формулюваннями.