eos 700d sample

Дзеркальні камери EOS для початківців

Зробіть свої перші кроки у світі фотографії EOS без зайвих зусиль і створюйте зображення чудової якості завдяки широким можливостям для творчості.

Ваша ідеальна дзеркальна камера EOS

У лінійці дзеркальних камер EOS початкового рівня знайдеться ідеальний варіант для будь-якого стилю життя.

EOS 200D

EOS 200D

Завдяки керуванню як на смартфоні та високій якості зображення створювати чудові фотографії стало ще простіше.

Дізнатися зараз

EOS 200D
Знято з EOS 200D
  • f/7.1
  • 1/200
  • 100
Home & Photo Printers_PIXMA_MG7750 open


Не знаєте, яку модель вибрати?

Скористайтеся засобом вибору фотокамери, щоб знайти ідеальну модель.

Знайти фотокамеру

Сила творчості

Цифровий дзеркальний фотоапарат здатен перетворити випадковий кадр на витвір мистецтва. Експериментуйте з ефектами невеликої глибини різкості, щоб привернути увагу до об’єкта зйомки, і спробуйте кілька ефектів творчих фільтрів, щоб надати своєрідності своїй фотографії.

Автоматичний інтелектуальний вибір сюжету

Позбавтеся клопоту завдяки режиму розумної автосцени від Canon, який забезпечує бездоганну якість фото, вибираючи ідеальні налаштування камери для кожного об’єкта зйомки, щоб ви могли зосередитися на творчому процесі.

Scene Intelligent Auto

Готовність до дії

Завдяки швидкій і оперативній зйомці, інтуїтивно зрозумілому сенсорному керуванню й оптичному видошукачу для легкого кадрування ви завжди будете готові до самовираження. Інтелектуальна система автофокусування та безперервна зйомка дадуть змогу легко відстежувати та знімати об’єкти, що рухаються.

Ready for action

Зйомка відеозображень і відеокадрів за допомогою камер EOS

Знімайте кінофільми без зайвих зусиль. Забезпечте різке зображення об’єкта на красиво розмитому фоні завдяки технологіям Dual Pixel CMOS AF і Hybrid CMOS AF. Знімайте кліпи тривалістю 2, 4 або 8 с і об’єднуйте їх у високоякісні відео завдяки функції «Відеофрагмент».

EOS Movies and Video Snapshot
Знято з EOS 100D
  • f/5.0
  • 1/320
  • 100

Підтримка й натхнення

Змінюйте об’єктиви та свій погляд на світ завдяки системі EOS і переглядайте корисні поради в посібниках про EOS.

На деяких моделях камер доступні не всі функції