Hero image
Blank-Rect Image

Canon EOS 4000D

Легко, на інтуїтивному рівні створюйте та поширюйте незабутні сюжети завдяки неперевершеним кольорам, деталізації і приємному розмиттю тла.

Canon 4000D

Відкрийте для себе EOS 4000D разом із Гетті Ньюмен (Hattie Newman)

Художник з декорацій Гетті Ньюмен (Hattie Newman) розповість про те, як фотографування надихає її на творчість.

Переглянути відео

Можливість легко створювати незабутні сюжети за допомогою цифрової дзеркальної камери

Із 18-мегапіксельним EOS 4000D створювати незабутні сюжети з відео Full HD та притаманною цифровим дзеркальним камерам якістю знімків легше, ніж ви думаєте. Використовуйте Wi-Fi * і програму Canon Camera Connect для дистанційної зйомки та швидкого пересилання матеріалів за допомогою сумісного смартфона.

Усі технічні характеристики

360 function
Striking photos, cinematic movies

Чудові знімки і відео кінематографічної якості

Легко створюйте приголомшливі знімки із природним розмиттям тла навіть за складних умов освітлення за допомогою 18-мегапіксельного сенсора, площа поверхні якого у 19 разів перевищує відповідний показник багатьох смартфонів**.

Make your stories come alive

Оживіть свої сюжети

Перетворюйте моменти натхнення на відео у форматі Full HD або використовуйте функцію «Відеофрагмент», щоб легко закарбувати найцікавіші епізоди дня.

Переглянути відео

Надсилання матеріалів до соціальних мереж і дистанційна зйомка

Використовуйте Wi-Fi * і програму Canon Connect, щоб миттєво надсилати знімки та відео на свій смартфон чи планшет для поширення в соціальних мережах або збереження резервної копії в хмарному сховищі irista, а також для дистанційної зйомки.

Social sharing, remote shooting

Творчість без зайвих зусиль

Функція «Розумна автосцена» дозволяє зосередитися на кадруванні та зйомці й отримувати чудові результати. Насолоджуйтеся зйомкою Live View з підказками в режимі Creative Auto і додавайте неповторних завершальних ефектів за допомогою творчих фільтрів.

Effortless creativity

Знімайте і вчіться

Отримуйте доступні інструкції щодо зйомки цифровою дзеркальною камерою за допомогою завантажуваної програми Photo Companion від Canon (для Android та iOS). Додавайте об’єктиви й аксесуари або переходіть на ручне керування, коли будете готові до цього.

Learn as you shoot

Знімайте впевнено

Закарбовуйте події саме так, як ви їх пам’ятаєте, за допомогою точного автофокусування, швидкості зйомки 3,0 кадр/с та обробки зображення в DIGIC 4+. Легко кадруйте знімки за допомогою оптичного видошукача та переглядайте результат на РК-дисплеї діагоналлю 6,8 см.

Shoot with confidence

Потрібна допомога у виборі першої цифрової дзеркальної камери?

Корпус камери

порівняння EOS 4000D

EOS 4000D

порівняння EOS 2000D

EOS 2000D

Ефективні пікселі (прибл. МП)

18

24,1

РК-екран

Діагональ 2,7 дюйма (6,8 см)

Діагональ 3,0 дюйми (7,5 см)

Оптичний видошукач

Так (фіксовані діоптрії)

Так

точок АФ

9

9

Безперервна зйомка

3 кадр/с

3 кадр/с

Вбудований спалах

Так

Так (автоматичне висування)

Розумна автосцена / довідка з функцій

Так

Так

Творчі фільтри

Так

Так

Відео

Full HD

Full HD

Програма Photo Companion *****

Так

Так

Програма Camera Connect ****

Так

Так

Можливості підключення

Wi-Fi

Wi-Fi і NFC***

Пульт дистанційного керування ****

Лише через смартфон чи планшет

RS-60 або через смартфон чи планшет

What is in the box

Комплектація

Все необхідне для отримання якості зйомки, притаманної цифровим дзеркальним камерам, за доступною ціною — лишилося додати картку пам’яті та футляр!

Корпус EOS 4000D

Наочник Ef

Ремінець для камери EW-400D

Акумуляторна батарея LP-E10

Зарядний пристрій LC-E10E

Силовий кабель зарядного пристрою

Посібник із початку роботи

Аксесуари

Подібна продукція

* Можливість підключення до Wi-Fi і доступні функції залежать від моделі та регіону. Деякі функції та пристрої можуть не підтримуватися (див. повний список технічних характеристик).

** Для найбільш поширених смартфонів із сенсорами типів 1/2,5–1/3. (за даними дослідження, організованого компанією Canon).

*** Якщо використовується сумісний пристрій Android із підтримкою технології NFC.

**** Потрібні сумісні пристрої на платформах iOS або Android (детальну інформацію див. у повному списку технічних характеристик).

***** Потрібні сумісні пристрої на платформах iOS або Android (детальнішу інформацію можна знайти в магазині Apple App Store або Google Play Store).