Canon EOS M50 hero
Blank-Rect Image

Canon EOS M50

Маленька та неймовірно-легка, сучасна камера оснащена передовими фото та відео технологіями, у неймовірному дизайні, і корпусі, який легко тримати в руках.

Галерея

Оповідайте свої сюжети так, як вони цього заслуговують

Потужна та компактна, універсальна бездзеркальна камера здатна знімати відео у форматі 4K, оснащена сенсорним екраном із змінним кутом огляду, 24,1-мегапіксельним CMOS-сенсором та DIGIC 8 для закарбовування незабутніх спогадів із бездоганними кольорами та деталізацією.

Усі технічні характеристики

Canon EOS M50 front
Take exceptional photos and videos

Робіть незрівняні фото та відео

Завдяки сенсору як на цифрових дзеркальних камерах і неймовірно потужній обробці, ви можете знімати незрівняні фото та відео з кінематографічною якістю 4K, навіть за слабкого освітлення навколишнього середовища.

Сучасний дизайн і інтуїтивно зрозумілий процес зйомки

Оснащено сенсорним екраном із змінним кутом огляду і функціями автофокусування дотиком або перетягування, великим центральним електронним видошукачем; сучасна та стильна фотокамера EOS M50 ідеально збалансована і її зручно тримати в руках, що робить процес зйомки надзвичайно простим і легким.

Modern design intuitive shooting

Підключення та спільний доступ

Швидке підключення до смарт-пристроїв та ПК для зручної та швидкої передачі зображень до соціальних мереж або хмарного сховища Irista за допомогою Wi-Fi*, Bluetooth®**, або за допомогою функції автоматичної синхронізації та передачі зображень***.

Connect and share
Create new memories with cinema tic 4K video

Закарбовуйте спогади у кінематографічній якості відео 4K

Створюйте приголомшливі відео з високою роздільною здатністю, неповторним виглядом і деталізацією, що в чотири рази перевищує рівень Full HD.

Переглянути відео

Історії втілюються у життя, як ніколи раніше

Слідкуйте за творчістю фотографа Mabdulle та дізнайтесь, як він за допомогою фотокамери Canon EOS M50 досліджує вулиці Лондона.

Технічні характеристики

24.1 APS C sensor

Сенсор APS-C 24,1 МП

CMOS-сенсор 24,1 МП формату APS-C

10 fps

10 кадрів/с

Безперервна зйомка з частотою 10 кадр/с

DIGIC 8

DIGIC 8

Потужний процесор DIGIC

WiFi

Wi-Fi*

Просте підключення до бездротової мережі для надсилання та резервного копіювання матеріалів

4K video

Відео з роздільною здатністю 4K

Знімайте неймовірні відео у форматі 4K

Bluetooth

Bluetooth**

Постійне підключення

Dual Pixel CMOS AF

Система автофокусування Dual Pixel CMOS

Швидке автофокусування й точне стеження

EVF

Електронний видошукач

Зручне керування, притаманне камерам серії EOS, завдяки великому чутливому електронному видошукачу

Показати всі технічні характеристики

Canon EOS M50 top specifications
M50_Article_Module_EOS_M50_White_Lifestyle_Anne_Dubndidu_7

Дізнайтесь як така креативність може змінити життя на краще

П’ять новаторів вирішили відправитись у захоплюючу подорож разом із Canon EOS M50.

Докладніше

Explore EOS M50 in detail

Відкрий для себе лінійку EOS M50 більше детально

Переглянути відео

Canon EOS M50 WITB

Комплектація

Усе що потрібно для неймовірної та легкої зйомки — картка пам’яті та футляр.

Цифрома камера EOS M50

Кришка камери R-F-4

Ремінь EM-200DB

Зарядний пристрій LC-E12

Акумулятор LP-E12

Кабель живлення

Adapt to any situation

Пристосовується до кожної ситуації

Відчуй творче різноманіття завдяки змінним об’єктивам. Зроби вибір між компактними об’єктивами з лінійки EF-M, або оновленими об’єктивами серій EF і EF-S, які можна використовувати за допомогою перехідника EF-EOS M.

Докладніше

Вам також може сподобатися

Подібна продукція

Awards