КОНКУРС REDLINE CHALLENGE

Конкурс Redline Challenge створений для амбітних фотографів-любителів, які хочуть перевірити свої креативні здібності й протестувати технічні вміння.

КОНКУРС REDLINE CHALLENGE

І переможцем стає…

Пьотр Скршипець зі Словенії з переможним знімком «Загублене шосе» 


«Це величезне досягнення. Для мене як для користувача техніки Canon набір обладнання — це найкращий приз, який я міг собі уявити», — схвильовано каже фотограф, який став власником Canon EOS R5 та додаткового обладнання Canon на загальну суму понад 14 000 євро. Пьотр також виконає індивідуальне завдання з фотографії під керівництвом і наглядом Лоренца Холдера — посланця Canon та всесвітньо відомого фотографа.

«Коли туман трапляється лише кілька разів на рік, дуже важко дістатися в потрібне місце в потрібний момент. Побачити таке за цих умов було дивом», — розповідає Пьотр, автор переможного знімка «Загублене шосе», зробленого на Canon EOS 5D Mark IV з витримкою 30 с, діафрагмою f/8 та ISO 800. © Пьотр Скршипець (Piotr Skrzypiec)

СТАТТЯ

Конкурс Redline Challenge: переможець

Від 32 000 до 20, а потім до 1 — дізнайтесь історію знімка за темою «Світло в темряві».

ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦЯ

Процес суддівства

П’ять суддів, два дні та шорт-лист дійсно вражаючих фотографій, відібраних із понад 30 000 робіт. Дізнайтеся, як було обрано переможний знімок, разом із Каєм Вонгом зазирнувши за лаштунки конкурсу в секретному місці в Лондоні, Великобританія.

Canon Camera

ШОРТ-ЛИСТ

Світло в темряві — перегляньте шорт-лист

Серед тисяч робіт побачте ті, що привернули увагу наших суддів.
Canon Camera

ПОЗНАЙОМТЕСЯ З НАШИМ СУДДЕЮ

Надихайтеся роботами 13-разового фіналіста Red Bull Illume Лоренца Холдера.

Лоренц — усесвітньо відомий фотограф та 13-разовий фіналіст Red Bull Illume — відомий своїм унікальним драматичним стилем, що доводить, що фотографія це справжнє мистецтво, а також неймовірною здатністю закарбовувати неочікуване навіть за складніших умов, чудово підходить на роль судді й наставника конкурсу Redline Challenge.

ЗАВДАННЯ

Опануйте світло в темряві

Лоренц Холдер запрошує вас дослідити неймовірні можливості зйомки за слабкого освітлення і навчитися закарбовувати гру світла й тіні та контрасту й кольору, що завжди інтригує.

Canon Camera

ПОРАДИ ТА ПІДКАЗКИ

Розсуньте межі креативності та вдоскональте свої навички за допомогою ексклюзивних порад від професіоналів

Наші неймовірні посланці Canon розкажуть про те, як знімати в умовах недостатнього освітлення, і поділяться порадами та підказками, які допоможуть вам виконати завдання «Світло в темряві».
Усі поради й підказки
  • ПОРАДИ ТА ПІДКАЗКИ

    Магічні портретні знімки, зняті за слабкого освітлення

    Посланець Canon Таснім Аль Султан (Tasneem Al Sultan) досліджує вулиці свого рідного міста та ділиться останніми порадами та підказками щодо того, як максимально ефективно використовувати світло під час знімання портретів у темряві за допомогою звичайних та доступних речей.

  • ПОРАДИ ТА ПІДКАЗКИ

    Колір у темряві

    Приєднуйтеся до посланця Canon Лоренца Холдера й дізнайтеся, як працювати з кольорами під час зйомки в темряві, щоб отримати несподівані та драматичні результати.

  • ПОРАДИ ТА ПІДКАЗКИ

    Життя в сутінках

    Посланець Canon Алін Дешам ділиться порадами щодо використання техніки роботи зі світлом у темряві для створення вражаючих документальних зображень та розкриває, як робота за слабкого освітлення часто може допомогти навчитися знімати предмети.

  • ПОРАДИ ТА ПІДКАЗКИ

    Фотографування найменших об’єктів

    Посланець Canon Лоренц Холдер розповість, як додати знімкам текстури, фотографуючи дощ, туман, сніг та інші природні явища.

  • ПОРАДИ ТА ПІДКАЗКИ

    Секрети роботи зі світлом під час фотографування нічних пейзажів

    Приєднайтеся до посланця Canon Вальтеррі Хірвонена в його нічній подорожі рідною Фінляндією, під час якої він робить магічні пейзажні знімки, дотримуючись простих порад.

  • ПОРАДИ ТА ПІДКАЗКИ

    Магія довгої витримки

    Посланець Canon Лоренц Холдер розповідає, чому фантазія фотографа є єдиним обмеженням під час зйомки за слабкого освітлення.

  • ПОРАДИ ТА ПІДКАЗКИ

    Драматична портретна зйомка за слабкого освітлення

    Посланець Canon Елішка Скай демонструє, як її «світло в темряві» залишається яскравим та барвистим завдяки простим повсякденним порадам щодо роботи зі світлом та її фірмовому сміливому стилю портретного фешн-фотографування.

  • ПОРАДИ ТА ПІДКАЗКИ

    Дізнайтеся про світло більше

    Посланець Canon Лоренц Холдер розповідає, чому фантазія фотографа є єдиним обмеженням під час зйомки за слабкого освітлення.

  • Навчіться знімати за слабкого освітлення як ніколи раніше

    Розкрийте свій творчий потенціал на повну з нашою новаторською лінійкою повнокадрових бездзеркальних камер. Завдяки новітнім технологіям, підтримці революційних RF-об’єктивів і новаторським можливостям зйомки за слабкого освітлення система EOS R просто створена для зйомки в темряві.

  • Бездзеркальні камери

    EOS R5

    Тепер вам доведеться подивитися на бездзеркальні камери іншим поглядом. Неперевершені характеристики моделі EOS R5 повністю змінять ваш підхід до фотографування та відеозйомки.

  • Бездзеркальні камери

    EOS R6

    Щоб ви не знімали і як би ви це не робили, камера EOS R6 допоможе вам розкрити свій творчий потенціал на повну.

  • Бездзеркальні камери

    EOS RP

    Ця компактна, легка та інтуїтивно-зрозуміла повнокадрова бездзеркальна камера була спеціально розроблена для фотографування під час подорожей та повсякденної зйомки.

  • Стандартний об’єктив

    RF 50mm F1.8 STM

    Компактний, тихий і легкий 50-міліметровий RF-об’єктив із фіксованою фокусною відстанню з широкою діафрагмою f/1,8 ідеально підходить для втілення вашого творчого бачення.

  • Бездзеркальні камери

    EOS R

    Повнокадрова бездзеркальна камера, що відкриває нові можливості для фотографів і кінематографістів.

  • Об’єктиви RF

    RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

    Ідеальний об’єктив для щоденної зйомки для власників повнокадрових бездзеркальних камер. Надзвичайно зручна у користуванні, камера RF 24-105mm F4-7.1 IS STM надзвичайно легка та компактна, здатна вивести вашу зйомку на новий рівень.

  • Схожі статті

    Дізнайтеся багато корисного від нашої спільноти посланців Canon і з творчих робіт, що надихають, у цих історіях і посібниках.
    Переглянути всі статті
  • Автомобільні світлові смуги у вечірньому світлі на мосту. Густий і схожий на хмари туман приховує опори моста й землю під ним.

    СТАТТЯ

    Як знімати світлові смуги з довгою витримкою

    Переможець конкурсу Canon Redline Challenge Пьотр Скршипець пояснює, як використовувати фари й задні ліхтарі автомобілів, щоб оживити пейзажі за слабкого освітлення.

  • СТАТТЯ

    Конкурс Redline Challenge: переможець

    Від 32 000 до 20, а потім до 1 — дізнайтесь історію знімка за темою «Світло в темряві».

  • A road network at night with red and white light trails caused by the long exposure, shot from a bridge passing over two roads and a train track.

    СТАТТЯ

    Конкурс Redline Challenge: познайомтеся із суддями

    Познайомтеся з експертною комісією, яка вибере найкращий знімок за темою «Світло в темряві», і дізнайтеся, що вони шукають у роботі переможця.

  • Two young people relax on a palette bed with an orange throw on it. A plant casts dramatic shadows on the yellow walls.

    СТАТТЯ

    Професіонали діляться секретами, як використовувати темряву на свою користь

    Четверо посланців Canon пояснюють, чому зйомка за слабкого освітлення є прекрасною можливістю для розширення власних творчих меж.

  • A snowboarder performs a jump on a snowy outcrop, with a golden sunset in the background.

    СТАТТЯ

    Професійні поради щодо створення ідеальної експозиції зі спалахом за слабкого освітлення

    Наставник конкурсу Redline Challenge Лоренц Холдер розповідає про три техніки, які він часто використовує для знімання заходу сонця та нічних фотографій зі спалахом.

  • СТАТТЯ

    Конкурс Redline Challenge: виконайте завдання «Світло в темряві»

    Фотограф динамічних подій Лоренц Холдер розповідає про перший конкурс Redline Challenge і ділиться порадами щодо того, як виконати завдання.

  • A snowboarder high in the air in foggy conditions, eerily lit from behind the crest of a hill.

    СТАТТЯ

    Пейзажі, що наповнені енергією

    Дізнайтеся, як Лоренц Холдер, посланець Canon і наставник конкурсу Redline Challenge, поєднує пейзажні знімки та динаміку у вражаючий і оригінальний спосіб.

  • Rocky outcrops in Zion National park, Utah, USA, pictured at night. Blurred lights run along the road and the Milky Way can be seen in the sky above.

    СТАТТЯ

    Темна сторона: фотографування за слабкого освітлення

    Валттері Хірвонен (Valtteri Hirvonen) удосконалював свою техніку, знімаючи похмурими фінськими зимами. Тут він ділиться порадами зі зйомки в умовах недостатнього освітлення.

  • СТАТТЯ

    Коли екстремальні види спорту зустрічаються з архітектурною фотографією

    Посланець Canon Лоренц Холдер розповідає, як він використовував телеоб’єктив із високою світлосилою та фіксованою фокусною відстанню, щоб зняти скейтбордиста в дії під віадуком.

  • ПРОФІЛЬ

    Лоренц Холдер

    Лоренц — фотограф із міста Фрайзінг (Німеччина) і багаторазовий фіналіст Red Bull Illume — спеціалізується на зніманні активних видів спорту в поєднанні з пейзажною та архітектурною фотографією.

  • Canon Camera

    СПІЛЬНОТА

    Приєднуйтеся до обговорень зараз

    Приєднуйтеся до спілкування в чатах і обговорень, які відбуваються прямо зараз у наших соціальних каналах, дізнавайтеся думки спільноти про Redline Challenge або знаходьте додаткові поради й рекомендації, що допоможуть вам підняти рівень власних навичок фотографування, на нашому YouTube-каналі.

    ПІДПИСАТИСЯ ЗАРАЗ

    Підпишись зараз для додаткового джерела натхнення

    Не проґав найостанніші пропозиції від Canon: поради та рекомендації, новини та запрошення на локальні події.