ДРУК

Висока якість, низька вартість, великий ресурс: зустрічайте нові моделі PIXMA G640 та G540 MegaTank

Зануртеся з головою в можливості, що надають принтери лінійки PIXMA MegaTank, і дізнайтеся, чому вони так ідеально підходять як для власників бізнесу, так і для домашніх офісів.
Принтер Canon PIXMA G540 в оточенні яскравих роздрукованих фотографій 4 x 6.

Незалежно від того, чи працюєте ви у фотокабінці, портретній студії або бюро графічного дизайну, висока якість зображення і низькі витрати на друк є однаково важливими для будь-якого бізнесу. Новітні принтери Canon PIXMA MegaTank — PIXMA G640 та PIXMA G540 — друкують яскраві та довговічні фотографії, що зберігатимуть якість десятиріччями. Економія коштів, якої ви можете досягнути завдяки вражаючій економності чорнил, буде такою ж привабливою, як і самі роздруківки. Дізнайтеся, скільки ви витрачаєте на друк за допомогою нашого калькулятора.

Обидва принтери використовують переваги абсолютно нового набору чорнила із шестикольоровим барвником ChromaLife100, розробленого, щоб витримувати випробування часом: термін зберігання до 100 років у фотоальбомі, якщо зображення друкуються на папері Canon Plus Glossy II PP-201. Незалежно від того, друкуєте ви фото для клієнтів чи для зберігання в особистих фотоальбомах, ви можете бути впевнені в якості, що не втрачатиметься із часом.

Набір чорнил PIXMA G640 і PIXMA G540 із поступовою зміною якості кольору включає спеціальні червоні й сірі барвники, які надають фотографіям додаткової яскравості. Додання червоного чорнила забезпечує розширену кольорову гаму, яка відкриває більш насичені тони, у той час як сірі чорнила підсилюють кольори в темних областях для підвищення контрастності й додаткової реалістичності. Ще однією перевагою спеціального резервуара для сірого чорнила є те, що кольори відтворюються з більшою стабільністю, забезпечуючи одинакові результати на різних типах фотопаперу, що означає друк більш виразних роздруківок для задоволення потреб вашого бізнесу.

Друкуйте до 3800 фотографій формату 4 x 6 з одного набору чорнильниць

Принтер Canon PIXMA G640 з камерою на ньому, а поруч — роздруківки фотографій.

Додаткові червоні та сірі чорнила розширюють колірну гамму, створюючи ще більш насичені й динамічні фото, ніж це можливо зробити з набором чотирикольорових чорнил.

Принтери PIXMA G640 та PIXMA G540 мають резервуари для багаторазового використання, які забезпечують зручніший і економніший друк без потреби постійно замовляти та замінювати одноразові картриджі. Більш того, обидва фотопринтери PIXMA G650 та PIXMA G550 дуже ефективні й забезпечують надзвичайно великий обсяг друку — з одного набору пляшок із чорнилом можна отримати до 38001 фотографій розміром 4 x 6 дюймів.

Заправляти резервуари простіше простого. Флакони та кришки чорнильних резервуарів мають кольорове маркування, і кожен вхід має оригінальну форму, до якої підходить тільки відповідний флакон із чорнилом, що гарантує безпомилкове заповнення. Вам не потрібно стискати флакони, вони автоматично припиняють вводити чорнило, коли резервуар заповнюється — навіть кришки для трубок чорнила розроблено так, щоб їх було легко тримати. Усе це робить обслуговування легким і залишає руки чистими.

Рука піднімає фото помідорів, щойно надруковане на принтері серії PIXMA G.

Набір із шестикольорових чорнил PIXMA G640 та PIXMA G540 забезпечує високу якість і довговічність зображень завдяки формулі ChromaLife100.

Рука людини, що заправляє принтер серії PIXMA G червоним чорнилом із флакону, а поруч стоять інші флакони.

Принтери PIXMA G640 та PIXMA G540 просто створені для легкого обслуговування, яке включає швидке заправляння чорнил і просту заміну картриджа для збору чорнил.

Для скорочення часу простою, фотопринтери PIXMA G640 та PIXMA G540 забезпечують підвищену точність подачі паперу й обсяг до 100 аркушів формату А4. Вони також поставляються зі змінними друкуючими головками 2 та картриджами для заміни чорнила. Кожну модель також оснащено повнокольоровим РК-дисплеєм, тому ви зможете стежити за картриджем, налаштовувати параметри друку й виявляти будь-які помилки для досягнення безперебійності робочого процесу.

Принтери PIXMA G640 та PIXMA G540 однаково прості як у використанні, так і в обслуговуванні. Вони підтримують бездротовий друк із різних пристроїв і сумісні з додатками Canon PRINT, Mopria Print Service® і Apple AirPrint®.

Ідеальний багатофункціональний принтер

Фотокопіювання зображення на PIXMA G640.

Принтер PIXMA G640 поставляється з вбудованою функцією фотокопіювання та сканування для задоволення всіх потреб домашнього офісу.

Принтери серії PIXMA G підтримують друк зображень зі смартфона.

Принтери PIXMA G640 та PIXMA G540 можуть бути активовані через бездротовий зв’язок за дотримання інструкцій із друку та автоматично вимикатися після завершення виконання завдань.

Обидві моделі мають однакові можливості для високоякісного друку великих обсягів матеріалів, однак PIXMA G640 також має функцію копіювання та сканер із роздільною здатністю 600 x 1200 точок на дюйм, що робить його ідеальним багатофункціональним принтером, який легко інтегрується в робочий простір або домашній офіс. Моделі PIXMA G640 і PIXMA G540 також оснащені функцією автоматичного ввімкнення/вимикання живлення. Ця енергозберігаюча функція дозволяє надсилати завдання на друк із ноутбука, телефону або камери з підтримкою Wi-Fi, навіть коли ви працюєте в іншому місці. Знімки чекатимуть на вас, коли ви повернетеся на робоче місце. Сумісність із PIXMA Cloud Link означає, що ви також можете друкувати фотографії та документи із соціальних мереж та сайтів обміну фотографіями.

Принтери PIXMA G640 та PIXMA G540 зберігають однаково високий рівень ефективності як за використання звичайного паперу формату А4, так і під час друку фотографій розміром 6 х 4 дюйми. Вони можуть надрукувати 8000 аркушів формату А4 з одного набору флаконів із кольоровими чорнилами. Ви також можете використовувати їх для друку листівок і плакатів розміром до 1200 мм на аркушах формату А4 безкоштовно завантаживши програмне забезпечення Canon PosterArtist Lite для Microsoft Windows.

Універсальні принтери PIXMA G650 і PIXMA G550 дозволяють власникам малого бізнесу пропонувати своїм клієнтам широкий спектр послуг за доступними цінами. Вони ідеально підходять для операторів фотокабінок, постачальників посвідчень або фахівців із маркетингу, яким треба створювати багато плакатів, листівок та інших рекламних матеріалів. Якщо ви шукаєте принтер для зручного, ефективного та недорогого друкування без шкоди для якості зображення, ви не можете пропустити ці останні доповнення до лінійки Canon MegaTank.

Автор: Маркус Хокінс (Marcus Hawkins)

  1. Ресурс картриджа — це значення, отримане в результаті індивідуального випробування Canon на основі таблиці ISO/IEC 29103 і методу симуляції неперервного друку із заміною чорнильниць після початкового настроювання.
  2. Доступність залежить від регіону.

Пов’язана продукція

  • PIXMA G640

    Домашні принтери

    PIXMA G640

    PIXMA G640 — перший багатофункціональний принтер у лінійці PIXMA G із шістьма чорнильницями із чорнилом на основі барвників — поєднує в собі можливості для друку фотографій неперевершеної якості у великих обсягах за надзвичайно низьких витрат.
  • pixma g540 fra range page

    Домашні принтери

    PIXMA G540

    Однофункційний принтер із шістьма чорнильницями із чорнилами на основі барвників для високоякісного друку фотографій із підтримкою друку великих обсягів за надзвичайно низьких витрат.
  • Струминні принтери

    Plus Glossy II PP-201

    Глянсовий покращений фотопапір II компанії Canon — ідеальний вибір для глянсового друку найвищої якості. Він надає професійним фотографіям та іншим відбиткам досконалого блиску.

Схожі статті

  • ПОРАДИ З ДРУКУ

    Принтери MegaTank та їхні переваги

    Дізнайтеся про шість причин, чому вам потрібен саме принтер MegaTank

  • ДРУК

    Найкращі принтери для дизайнерів

    Принтери — важливий інструмент для будь-якого дизайнера, і ми допоможемо вам підібрати модель для ваших потреб.

  • ДРУК

    Струменевий чи лазерний: який принтер підійде саме вам?

    Дізнайтеся про відмінності між струменевими та лазерними принтерами Canon і з’ясуйте, який із них найкраще підійде для ваших потреб.

  • ДРУК

    Як користуватись бездротовим принтером

    Інтелектуальні методи отримання максимальної віддачі від бездротового принтера.