РІШЕННЯ В ГАЛУЗІ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ

КОМПЛЕКТ РОЗРОБЛЕННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ (SDK)

Приєднуйтеся до програми Canon Developer Programme, щоб вдосконалити й адаптувати робочі процеси з обробки зображень за допомогою наших сучасних технологій та розвинути власний бізнес.
ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ ДОКЛАДНІШЕ
SDK

Переваги SDK від Canon

Компанія Canon вклала значні кошти в можливість запропонувати клієнтам найефективніший та найгнучкіший шлях до високоякісного фотографування. Керуйте камерами віддалено з комп’ютерів на базі Windows, Mac, Raspberry Pi OS або Ubuntu за допомогою комплекту розроблення програмного забезпечення EOS (EDSD) і використовуйте однаковий код для всіх сумісних камер Canon. Щоб скористатися перевагами підтримки кількох платформ для деяких моделей, що сприяє швидшому розвитку, новий API керування камерою (CCAPI) охоплює кілька платформ, що дозволяє використовувати бездротове з’єднання в будь-якому середовищі, наприклад Windows, Mac, Android, iOS або Linux.

  • SDK

    ПЕРЕВАГИ

    Дистанційна зйомка

    Знаходьте, підключайте та активуйте камеру.

  • SDK

    ПЕРЕВАГИ

    Моніторинг у режимі реального часу

    Перевіряйте експозицію об’єкта та композицію.

  • SDK

    ПЕРЕВАГИ

    Передавання зображень

    Завантажуйте та стирайте зображення, а також форматуйте карти.

  • SDK

    ПЕРЕВАГИ

    Налаштування камери

    Перевірте та змініть налаштування камери, включно з витримкою, діафрагмою та ISO.

Дізнайтесь, як Canon SDK може допомогти вашому бізнесу

Перегляньте наше відео, щоб дізнатися більше про основні технології та функції, їхні переваги й те, як вони можуть допомогти вам покращити робочий процес.
ДИВИТИСЯ ЗАРАЗ
SDK

Принцип роботи

Описуючи EDSDK та CCAPI, точніше називати їх інтерфейсами прикладного програмування (API), які призначені для контролю за функціональністю камер і розраховані на розробників програмного забезпечення, які створюють рішення для компаній, у яких вони працюють або якими вони володіють. Інтеграція функції керування камерою у власні програмні рішення означає, що камерою можна буде керувати автоматично для створення зображень та миттєвої передачі даних. Таке спрощення наскрізних процесів знижує витрати та економить час.

Приєднуйтеся до нашого порталу для розробників

У межах програми Canon Developer Programme сторонні компанії і розробники всіх типів мають можливість завантажити комплект SDK та використовувати разом із продуктами й технологіями Canon, а також отримувати цінну підтримку та поради.

Працюйте з нами

Зареєстровані розробники можуть отримати доступ до детальної документації, інформації API та спеціальної бібліотеки програмного забезпечення, а також взаємодіяти з іншими користувачами. Ці технічні ресурси призначені для застосування інженерами програмного забезпечення під час розробки багатофункціональних персоналізованих програм, що базуються на використанні нашої продукції.

SDK

Чому Canon?

Canon займає передові позиції в галузі обробки зображень уже більше 80 років. Наша компанія є провідним постачальником рішень для фізичних осіб, корпоративних клієнтів і промислових систем цифрової обробки зображень. Візуалізацію покладено в основу нашого бізнесу, і ми прагнемо допомагати людям переосмислювати межі можливого завдяки високоякісним фото- та відеорішенням.
SDK

Функціональність

Зйомка якісного контенту — це лише перший етап безперебійного робочого процесу, і його передавання також важливе, тому наші рішення SDK для камер Canon мають приголомшливі можливості підключення, а також підтримують застосунки й спеціально розроблене програмне забезпечення, призначені допомогти вам отримувати більше на всіх платформах, на яких ви працюєте.

  • Асортимент камер і об’єктивів для будь-якого бюджету та будь-яких потреб
  • Підтримка Wi-Fi та USB в усіх моделях лінійки EOS
  • Картки пам’яті для легкого форматування та вилучення

Сумісність і узгодженість

Камери Canon забезпечують стабільну роботу, інтуїтивно зрозуміле керування та неперевершені результати. Поділіться своїми роботами зі світом за допомогою розширених можливостей записування та потокової передачі.

  • Гібридне рішення для фото- та відеознімання
  • Стала передача кольорів і різкість на всіх етапах зйомки
  • Просте керування та широкі можливості налаштування для всіх користувачів

SDK
SDK

Безпека та надійність

Ми розуміємо, що простої у роботі коштують грошей. Камери Canon довели свою надійність і працюватимуть у важких умовах. Заряджайте камери від адаптера змінного струму або акумулятора та насолоджуйтеся довгими роками роботи завдяки легендарній довговічності Canon.

  • Камери EOS та EOS R надзвичайно надійні
  • Оригінальні акумулятори Canon створені для довготривалої роботи
  • Спеціальна група технічної підтримки та індивідуальне післяпродажне обслуговування

Запитання і відповіді (FAQs) щодо SDK

У вас виникло запитання, на яке ви не можете знайти відповідь? Розділ запитань і відповідей допоможе вам.

Бажаєте дізнатися більше?

Перейдіть за посиланням, і з вами зв’яжеться член нашої спеціальної команди сегменту корпоративних рішень для професійної обробки зображень.