СТАТТЯ

Дізнайтеся, як забезпечити продуктивність у гібридному робочому просторі

Дізнайтеся, як оптимізувати процеси в гібридному робочому середовищі – від поновлення стосунків із клієнтом до затвердження рахунку від постачальника.

Люди разом працюють на своїх ноутбуках у великому офісі

Бажаєте, щоб у ваших працівників був повний доступ до всіх ваших інструментів звідки завгодно?

Історично склалося так, що фраза "офісні працівники" позначала не лише місце роботи, а й тип завдань, що вони виконували – роботу з інформацією, яка в останні два десятиліття перейшла на комп’ютери.

В останні роки концепція офісної роботи знову зазнала змін. Замість прив’язки до одного місця організації все частіше дозволяють співробітникам працювати де завгодно – за умови, що вони залишаються продуктивними.

Багато наших клієнтів переходять на цю гібридну модель роботи в довгостроковій перспективі, поєднуючи кілька типів робочого простору: від центральних і додаткових корпоративних офісів до власних осель працівників, приміщень для спільної роботи або навіть вагонів поїздів чи залів очікування під час подорожі.

У міру того, як гібридна робота набуваю популярності, ІТ-керівники замислюються не лише над тим, як налагодити роботу поза межами офісу, а й над тим, як оптимізувати її та зробити максимально продуктивною.

Нижче ми розглянемо чотири питання, що часто виникають в організацій, які прагнуть зберегти та підвищити продуктивність у гібридному робочому середовищі, і пояснимо, як Canon може допомогти в їхньому вирішенні.

Багато наших відділів, як і раніше, використовують у своїх повсякденних робочих процесах паперові документи. Чи це ускладнюватиме адаптацію до гібридної моделі?

Зазвичай компанії так чи інакше працюють з паперовими документами; це не унеможливлює перехід на гібридну робочу модель, але може ускладнити його.

Перехід на саме цифрову платформу не має бути миттєвим, але дуже важливо з часом зменшити залежність від друкованих документів. Це не лише спростить дистанційну роботу ваших працівників, а й допоможе скоротити витрати – як фінансові, так і екологічні.

Canon спеціалізується на адмініструванні та інтеграції складних процесів документообігу, що поєднують паперові та цифрові складові. Ми розуміємо, що більшість організацій вже стали на шлях дигіталізації, і можемо підтримати вас у цьому. Незалежно від унікальних рис та характеристик вашого бізнесу ми можемо надати індивідуальну підтримку в адаптації до гібридної моделі.

Як зробити так, щоб команди, які використовують паперові робочі процеси, могли ефективно працювати за умов розосередження?

Навіть якщо в центральному офісі в ті чи інші моменти ще мають бути присутні деякі працівники, жоден зі співробітників не повинен відчувати будь-яких обмежень через необхідність друкувати чи сканувати.

Canon пропонує обладнання для будь-якого типу робочого простору, зокрема настільні пристрої для роботи вдома й потужні багатофункціональні апарати для завантажених офісів. У наші пристрої вбудовані засоби підключення, які забезпечують групам доступ до документів навіть з-за меж офісів.

Наприклад, за допомогою серії imageRUNNER ADVANCE DX C5800 документи можна сканувати просто в хмарне сховище, таке як OneDrive чи Dropbox, або в наявні програми для керування робочими процесами. Вони також можуть автоматично зберігатися або класифікуватися програмними засобами машинного навчання, що спрощує спільне використання документів і реалізацію робочих процесів з різних місць, скорочуючи кількість помилок, що виникають через роботу вручну.

Завдяки сумісності з мобільними програмами, такими як Canon Print Business та uniFLOW Online Print & Scan, користувачі можуть навіть надсилати документи на друк або отримувати оцифровані документи на свій мобільний телефон, перебуваючи в дорозі, що дозволяє їх ефективно працювати звідки завгодно.

Ми доповнюємо наше обладнання широким спектром програмних продуктів для безперебійної роботи з нашими пристроями. Такі рішення, як "Спільна робота в хмарному робочому просторі: автоматизація процесів", є ідеальними інструментами для управління документами та взаємодії в гібридному робочому середовищі. Це хмарна платформа, робота якої не залежить від розташування та яка дозволяє користувачам звідки завгодно знаходити, безпечно відкривати та обробляти документи за лічені секунди.

Ми знаємо, що автоматизація процесів може сприяти підвищенню продуктивності праці співробітників, але також необхідно враховувати бюджет. Які сценарії автоматизації мають бути пріоритетними для розосередженої робочої сили?

Перш за все, подумайте, які проблеми можуть виникнути у ваших робочих процесах у разі перенесення за межі офісу. Автоматизація процесів – це дуже корисний інструмент для виконання або розширення структурованих повторюваних завдань. Якщо розглядати це в контексті гібридної роботи, основну увагу слід приділити автоматизації повторюваних завдань, які зазвичай виконуються працівниками особисто.

У Canon величезний досвід допомоги організаціям в керуванні цими процесами. Наші технології дозволяють зняти зі співробітників зайве навантаження, щоб підвищити ефективність робочих процесів і допомогти їм витрачати свій час у цінніших спосіб.

Наша послуга "Спільна робота в хмарному робочому просторі: автоматизація процесів" пропонує готові та автоматизовані робочі процеси для таких поширених сценаріїв, як управління договорами та оброблення рахунків. Організації, які купують наші пристрої, можуть миттєво запускати з них відповідні цифрові робочі процеси, що допомагає ефективно вести бізнес з різних місць

Жінка в червоному одязі стоїть біля будівлі, тримає телефон і посміхається.

Перехід на гібридну модель роботи пов’язаний із купою додаткових труднощів для нашої ІТ-команди. Як нам уникнути додаткової роботи, що перевантажить наших працівників?

Управління ІТ-інфраструктурою в гібридному робочому середовищі – непросте завдання; потрібно врахувати безліч аспектів: від забезпечення командам доступу до даних і документів до запобігання новим вразливостям у системі безпеки.

Щоб зробити гібридне робоче середовище максимально ефективним, важливо створити цілісну картину ІТ-інфраструктури. Навіть якщо у вашої організації кілька офісів, вони є повністю незалежними, а вашим командам потрібна можливість без перешкод спілкуватися та взаємодіяти. Реалізація розподіленого підходу до планування ІТ-інфраструктури з урахуванням всіх інструментів і рішень може призвести до розосередження робочих процесів і проблем з їхньою інтеграцією, що потім призводитиме до нових затримок і труднощів.

З огляду на це необхідно не просто впроваджувати технології, а забезпечувати їхню безперебійну взаємодію з різних місць. Саме це ми поклали в основу наших послуг із цифрової трансформації: це екосистема обладнання, програмного забезпечення і послуг, створена для ефективної роботи з будь-якої точки світу. Ці перевірені технології розроблені для спільної роботи, спрощують процеси й скорочують час простою для працівників та ІТ-відділу.

Ми також знаємо, що управління парком пристроїв – складне завдання навіть за ідеальних умов, яке дедалі ускладнюється, коли пристрої навіть не перебувають на території компанії. uniFLOW Online, наше хмарний програмний продукт, є єдиною платформою, що дозволяє зв’язати між собою всі робочі місця. За її допомоги ви можете централізовано керувати своїм парком пристроїв незалежно від їхнього місцезнаходження, починаючи від дозволів безпеки для користувачів і закінчуючи моніторингом ресурсів друку – і все це звідки завгодно, де б ви не працювали.

Планування продуктивності

Продуктивність тісно пов’язана з прибутком організації, тому вона перебуває у списку пріоритетів кожного керівника. Багато організацій непокояться, як відхід від традиційної моделі роботи позначиться на продуктивності їхніх співробітників.

Але за наявності ефективного партнера та екосистеми гібридна робота не просто дозволить вам працювати так само, як і раніше: скоріше, вона дає можливість переосмислити та оптимізувати поточні робочі процеси для підвищення продуктивності.

У той же час інвестиції в правильну технологічну платформу не лише допоможуть вам покращити гібридну роботу тут і зараз. Важливо розглядати майбутнє організації з точки зору можливості постійної оптимізації робочих процесів. Це допомагає ІТ-командам підготувати організацію до змін, полегшити її розвиток та оптимізацію в майбутньому.

Ілюстрація у стилі коміксів із зображенням трьох дорослих людей з обкладинки Hybrid in Action

Гібридний формат на практиці!

Дізнайтеся більше про те, як екосистема Canon дозволяє налагодити продуктивну гібридну роботу в організації.

Подібні продукти й вироби

  • uniFLOW Online

    Передове рішення для безпечного друку й сканування, яке дозволяє організаціям керувати всім своїм середовищем друку за допомогою хмари.

  • Послуги Managed Print Services

    Більше не треба залучати сторонніх фахівців, адже з цим рішенням зменшується навантаження на персонал, що дозволяє заощадити витрати та запобігає порушенню безпеки даних.

  • Серія imageRUNNER ADVANCE DX C5800

    Керуйте документообігом та обробляйте документи швидше й безпечніше за допомогою наших сучасних інтелектуальних кольорових багатофункціональних пристроїв формату A3.

  • Крок у майбутнє

  • Послуги із цифрової трансформації

    Впроваджуйте цифрову трансформацію незалежно від того, де ви працюєте

  • Управління інформаційною безпекою в гібридному робочому просторі

    Отримуйте важливі поради й рекомендації щодо безпечного керування даними від Canon, звідки б не працювали ваші робітники.

  • П’ять порад для покращення бізнес-операцій

    Упорядкуйте свою стратегію за допомогою цього списку важливих справ – від перепланування щоденних робочих процесів до переходу на хмарні технології.

  • Обговоріть із нами створення продуктивного гібридного середовища