СТАТТЯ

Як зробити свої відбитки неймовірно деталізованими із принтером imagePROGRAF PRO-1000?

How to bring stunning detail to your prints with the imagePROGRAF PRO-1000

Підготування фотографій для демонстрації або продажу потребує використання професійного принтера, який дозволяє створювати відбитки найвищої деталізації з якісним передаванням кольорів, і ось чому модель imagePROGRAF PRO-1000 стане для вас ідеальним партнером, що допоможе оживити ваші найкращі знімки.

Коли йдеться про якісний друк найкращих знімків, динаміка, кольори та якість відіграють найважливішу роль. Принтер imagePROGRAF PRO-1000 успадкував від серії EOS червону лінію — символ виняткової якості, і завдяки його передовій 12-ти кольоровій системі чорнил, бездоганному робочому процесу й додатковим програмам для редагування фотографій ви зможете друкувати знімки, що цілковито відповідають вашим задумам. Ми покажемо вам, як це зробити.

imagePROGRAF PRO-1000
imagePROGRAF PRO-1000

Робочий цикл природного відтворення Canon

Завдяки принтеру imagePROGRAF PRO-1000 користувачі камер серії Canon EOS можуть упевнено друкувати свої зображення, використовуючи спеціалізоване програмне забезпечення Digital Photo Professional для редагування та друку фотографій, а також підмикні модулі Print Studio Pro та Professional Print & Layout. Цей унікальний робочий процес введення-виведення Canon дає вам можливість редагувати та друкувати зображення, які створені за допомогою камери EOS Canon, зберігаючи вихідні рівні деталізації та чіткості.

imagePROGRAF PRO-1000 working environment open

Висока зручність у робочому циклі

Спеціальні підмикні модулі Canon дозволяють неймовірно підвищити продуктивність та ефективність робочого процесу. Створені спеціально для популярних фоторедакторів модулі Print Studio Pro і Professional Print and Layout від Canon оптимізують процес друку й допомагають забезпечити точніше відтворення фотографії на папері.

У Print Studio Pro всі функції друку зведені на єдиний екран, де ними зручно керувати, включно з інструментами для обрізання та обертання, параметрами друку та функцією інтерактивного попереднього перегляду. Розширений користувацький інтерфейс Professional Print & Layout також оптимізує робочий процес завдяки покроковій зручній процедурі.

imagePROGRAF PRO-1000 wifi pictbridge lifestyle

Гнучкі настройки та керування кольорами

Підмикні модулі Canon також спрощують налаштування принтера, паперу, макета та кольорів, допомагаючи отримати відбитки найкращої якості. Функція відтворення контрасту в обох підмикних модулях також допомагає забезпечити більшу чіткість.

Функція вибору профілів ICC дозволяє точніше керувати кольорами. Покращені профілі принтерів і зручна функція компенсації чорної точки допомагають покращити відтворення кольорів, зіставляючи найтемнішу точку зображення в профілі ICC із характеристиками принтера. Точніше відтворювати фотографії на папері також допомагають функції відтворення кольорів і створення програмних пробних відбитків.

imagePROGRAF PRO-1000 mobile printing lifestyle

Приголомшливі чорно-білі відбитки

Виразні монохромні відбитки допоможуть вам додати знімкам атмосфери стилю «нуар». Високоякісні чорно-білі фотографії з нейтральними тонами дозволяє створювати система чорнил LUCIA PRO із чотирма спеціальними монохромними чорнилами: чорний для фотодруку, матовий чорний, сірий та сірий для фотодруку, що ідеально підходять для відтворення чорно-білих фотознімків з виключною глибиною та чіткістю.

imagePROGRAF PRO-1000 side paper black & white

Підвищена ефективність масового друку

Часта заміна чорнил заважає робочому процесу, але завдяки чорнильницям великою місткості (80 мл) ви зможете не відволікатися від творчості. Картридж для технічного обслуговування, який легко замінити, підвищує ефективність друку великого обсягу матеріалів: усі 12 чорнил легко завантажуються з передньої сторони принтера, де їх закриває зручна відкидна кришка.

imagePROGRAF PRO-1000 ink set

Автор Claire Price