How I’m using the Canon EOS 2000D to promote my band

АВТОР І СПІВАК ДЖОШ ГІББС

Як я просуваю свою групу за допомогою камери Canon EOS 2000D

Josh Gibbs
Josh Gibbs

Автор і співак


Джош Гіббс інтуїтивно розуміє зв’язок між виконавцем музики та його зображенням. «Коли я був підлітком, мені завжди подобалися групи, які чудово виглядають. Їхні фото можна було побачити ще до того, як ти їх вперше почуєш – і відразу хотілось послухати, що вони грають».

Створивши групу Pin Ups разом із братами Луі та Джессі Бейкерами, Джош багато думав над тим, який вибрати зовнішній вигляд. «Для нової групи було важливо показати всім, що саме ми робимо і чому саме ми варті уваги».

Він знав, що публікація красивих знімків у соціальних мережах допоможе набрати підписників, але не був впевнений, що цього можна досягти лише з телефоном. «Я на міг налаштувати фокус, завжди було замало чи забагато світла – особливо на темних вуличках або звукозаписних студіях», – каже він.

Для Джоша рішенням стала дзеркальна камера Canon EOS 2000D, яка забезпечує високу якість, навіть коли світла недостатньо. Він ніколи раніше не працював із дзеркальними камерами і був вражений тим, як просто нею користатися, а також бездоганною якістю фотографій, що вона створювала.

"Вона насправді інтуїтивно зрозуміла – не складніша за телефон. Я просто взяв її й почав фотографувати. І раптом мої фотографії виявились вражаюче деталізованими й різкими і виглядали так, немов їх створив професіонал."

Схожі статті
Ready for anything: introducing the Canon EOS 850D

CANON EOS 850D

Готова до всього: представляємо камеру Canon EOS 850D

Вийдіть на новий рівень фотографування із цифровою дзеркальною камерою, яка здатна майже на все: Canon EOS 850D.

Get to grips with shutter speed

ВИТРИМКА

Оволодійте технікою роботи з витримкою затвора

Ці п’ять основних порад допоможуть вам оволодіти навичками роботи з витримкою затвора під час фотографування рухомих об’єктів і завдяки цьому покращити якість своїх фотографій об’єктів у русі.

Sharing memories after the recording session

Джон хвилювався, чи не складніше йому буде ділитися своїми знімками із дзеркальною камерою, але був здивований її функціями й можливостями для зв’язку. «Підключити EOS 2000D до телефону дуже просто. Після цього я можу просто переглядати свої фото й публікувати найкращі в Інстаграмі». А крім того, виявилось, що ділитися знімками в дорозі саме так просто, як зі студії. «Я просто кладу камеру до сумки й беру її із собою – коли я бачу щось цікаве, я хочу поділитися цим якнайшвидше».

Getting creative in the recording studio, the EOS 2000D captures great shots in low light

Можливості моделі EOS 2000D для створення історій також влаштували Джоша.

"Мені подобається знімати цікаві відео, тому я вважаю функцію «Відеофрагмент» неперевершеною. Можна зняти багато коротких відео протягом дня, а потім камера сама збере з них маленьку історію про все те, що з вами сталося."

Наразі група Pin Ups записую свій перший альбом, і Джошу подобається можливість максимально точно й виразно знімати цей процес. «Для мене це дуже романтично – записувати ці пам’ятні моменти, перетворювати зображення на звук».

Jesse and Louis tracking the first Pin-ups album. Effortless storytelling, even in tricky light

Намагаючись створювати фотографії, які найточніше відображають музику групи, Джош вже познайомився із креативними можливостями моделі EOS 2000D. «Мені дуже подобається функція фонового розмиття, яка надає фотографії дещо казковий і туманний вигляд», – каже він.

І він планує розширити свої творчі горизонти. «Я безумовно планую навчитися працювати із більш складними функціями дзеркальної камери – можливо, попробую інші об’єктиви», – каже Джош. – «Пробувати нові прийоми фотографування саме так цікаво, як і гратися з різними новими звуками».

Схожі статті

Натхнення — це ключ до створення видатних знімків, також будуть корисними поради для покупців, тематичні інтерв’ю — все це потрібно для втілення у життя найкреативніших ідей.

Повернутись до всіх оповідань

Вас зацікавила модель EOS 2000D?

Легке та інтуітивно-зрозуміле користування, ідеальний вибір для першої цифрової дзеркальної камери, для закарбовування та надсилання фотографій із привабливо-розмитим фоном.

Докладніше

Interested in the EOS 2000D