Виріб

Три способи, в які наші пристрої допоможуть вам підготуватися до робочих умов завтрашнього дня

Article 7 headline

Чи не став 2020 рік роком змін? Він справді був відзначений неймовірними подіями, які змінили світ. Але слід зрозуміти, що ці зміни вийшли за межі 2020 року — фактично вони залишилися з нами. У 2020-му прискорилися багато з нових тенденцій в робочому середовищі, що виникли раніше. Хоча робота з дому й мобільна робота ставали дедалі популярнішими вже протягом кількох років, саме необхідність у дистанційному керуванні під час локдаунів перетворила офіс зі стандартного місця для роботи на лише один із можливих варіантів. Це корінним чином вплинуло на те, як саме ми використовуємо офісні ресурси та що нам потрібно від офісних технологій. Обставини також змусили багато компаній прискорити реалізацію своїх планів переходу на цифрові технології, щоб запропонувати працівникам електронні інструменті для взаємодії та ефективної роботи звідки завгодно.

Хоча сьогодні вже менша кількість людей у світі працює централізовано, офіси залишаються важливим елементом майбутнього бізнесу. Але офісні пристрої мають пристосовуватися до потреб сьогодення. Саме тому ми в Canon створюємо наш асортимент з урахуванням нових потреб, що виникають. Наші найновіші серії пристроїв imageRUNNER ADVANCE DX C5800 та imagePRESS C170 — це інструменти, що допоможуть вам досягти успіху в умовах, що змінюються.

Забезпечення ефективної взаємодії між працівниками, де б вони не були

Найочевиднішим трендом, який прискорився у 2020 році, стала віддалена, або розосереджена, робота, коли працівники вже не прив’язані до певного фізичного місця. Ця тенденція, що виникла ще до пандемії, була закріплена глобальними локдаунами та призвела до популяризації нових способів роботи. Це також мало важливі наслідки для галузі друку: змінилися вимоги клієнтів до офісних принтерів.

Аби відповідати сучасним вимогам «гібридного» стилю роботи, офісному пристрою потрібні нові можливості, що зроблять його центром процесів друку та цифрового документообігу. Асортимент Canon був розроблений з урахуванням вимог щодо ефективності «гібридних» робочих процесів. У наших інтелектуальних пристроях реалізовані найновіші технології сканування та оброблення документів, а також вбудовані розширені засоби зв’язку з популярними хмарними платформами та системами керування робочим процесом. Завдяки цьому працівники можуть легко перетворювати друковані документи на цифрові, а потім зберігати їх у хмарних сховищах на кшталт OneDrive чи Dropbox або підключати безпосередньо до корпоративних систем керування документообігом, як-от Concur від SAP. Завдяки такій розширеній підтримці різних каналів інформація буде доступною колегам незалежно від того, де вони перебувають, дозволяючи їм ефективніше працювати з різних місць.

Робоче середовище майбутнього з Canon

Підвищення продуктивності під час візитів до офісу

В умовах, коли все більше спеціалістів працюють у дистанційному режимі, їхні візити до офісу зазвичай пов’язані з виконанням певних спеціалізованих завдань, які неможливі з дому. Одним із них є друк або, навпаки, оцифровування фізичних документів, що доставляються до головного офісу, зокрема у великому обсязі. Для цього співробітникам потрібні надійні продуктивні пристрої, що дозволяють робити це якнайефективніше. Саме тому ми запустили серію imageRUNNER ADVANCE DX C5800 на базі нашої передової фірмової технології imageRUNNER ADVANCE. Вона забезпечує найвищу швидкість — 70 сторінок на хвилину для друку або 270 зображень на хвилину для сканування, роблячи ці процеси максимально продуктивними.

Ми знаємо, що коли йдеться про створення маркетингових матеріалів, багато клієнтів звертаються до сторонніх постачальників послуг. Але при цьому можуть виникати додаткові затримки. Із пристроєм imagePRESS C170 ви можете позбавитися таких посередників, створюючи матеріали для ваших клієнтів — від банерів до брошур — власними силами, навіть якщо вони потребують складного кінцевого оброблення. Завдяки цьому ваші працівники ефективніше витрачатимуть свій офісний час, адже вони зможуть виготовляти те, що їм потрібно, у відповідному місці та у відповідний момент.

Залучення клієнтів у креативні способи

Цей фактор також набуває важливості в світі нових вимог до взаємодії з клієнтами. Сьогодні, коли наші традиційні робочі звички порушені, а можливості для особистого спілкування з клієнтами звузилися, компаніям потрібні ефективніші способи залучення. Але реальність змушує шукати баланс між креативністю засобів та обмеженнями бюджету, зокрема в часи пандемії.

Ми розуміємо, що друковані матеріали потребують більших витрат, зокрема коли йдеться про залучення до процесу сторонніх виконавців. Саме тому серія imagePRESS C170 не лише здатна виконувати повсякденні офісні завдання, а й дозволяє власноруч експериментувати з креативнішими та якіснішими форматами. Завдяки цьому виникають нові можливості для залучення клієнтів, а також уникнення витрат, пов’язаних із зовнішніми партнерами.

Пристрої серії imagePRESS C170 підтримують різні формати, у тому числі стандартні розміри A4 та A3, конверти, носії щільністю до 350 г/см, а також цілу низку вбудованих функцій професійної кінцевої обробки. Пристрій, що здатен працювати з різними форматами носіїв, забезпечує краще кінцеве оброблення та якісніші кольори, може надати суттєву перевагу перед конкурентами.

Трансформація, якість і швидкість

На фоні постійних змін ми завжди інвестуємо в розроблення нових продуктів, що задовольняють поточні потреби клієнтів. imageRUNNER ADVANCE DX C5800 та imagePRESS C170 — це два інтелектуальні пристрої, що доводять наш великий досвід у галузі інтеграції процесів документообігу та створення розумних технологій друку й сканування з урахуванням усіх ваших потреб.

Наше обладнання спрощує перехід на нові цифрові технології, а модель imageRUNNER ADVANCE DX C5800 також може похвалитися неперевершеною надійністю й швидкістю оцифровування документів. Для компаній, які прагнуть до створення якісних і креативних матеріалів і реклами для клієнтів власними силами, ідеальним рішенням стане imagePRESS C170.

Дізнайтеся більше про те, як наші найновіші пристрої допоможуть вам перейти на нові цифрові технології.

Вас цікавлять розширені можливості в галузі професійного друку? Відкрийте для себе модель imagePRESS C170, яка допомагає створювати якісні друковані матеріали власними силами.

Подібні продукти й вироби

Досліджувати далі

  • Виріб

    Висока якість без компромісів

    Як вразити клієнтів і не витратити зайвих грошей.

    20 Jan 2021

  • СТАТТЯ

    Цифрова трансформація гібридного робочого середовища з рішеннями для друку

    Трансформація процесів друку з урахуванням потреб гібридного робочого середовища.

    20 Jan 2021

  • СТАТТЯ

    Зробіть друковані матеріали таємною зброєю свого успіху

    Якісні друковані матеріали стануть вашою таємною зброєю, що допомагатиме залучати клієнтів в умовах «нової нормальності».

    20 Jan 2021

  • Не впевнені, який продукт потрібен вашому бізнесу?