Виріб

Пристрій imagePRESS C170, що допоможе вам вразити клієнтів, не витративши зайвих грошей

Якісні рекламні матеріали

Цифрові засоби й канали в усьому світі стають дедалі популярнішими. Якщо звернутися до цифр, з 2019 до 2020 року середній бюджет на цифровий маркетинг збільшився на 13 %1. Більш того, нічого не каже, що цей тренд у найближчому майбутньому зміниться.

Через поєднання технологічних інновацій і змін у нашому повсякденному житті, а також перехід багатьох із нас на віддалену роботу в 2020 році сьогодні наші клієнти читають, купують и працюють в Інтернеті активніше, ніж будь-коли в минулому.

Не загубіться в натовпі

Будь-яка компанія побачить в цьому привід збільшити маркетинговий бюджет на популярні цифрові канали. Зокрема в сьогоднішніх умовах, коли зайвих грошей немає, а багато організацій змушені урізати кошти на маркетинг.

Але перш ніж робити такий висновок, варто дещо проаналізувати. Коли робиш те ж саме, що й інші, дуже легко загубитися серед безлічі конкурентів.

Одна з переваг персоналізованих друкованих матеріалів у тому, що сьогодні клієнти отримують їх не так часто — на відміну від цифрових. Порівняно із сотнями електронних листів, що надходять до кожної поштової скриньки, середній клієнт отримує щотижня лише кілька друкованих рекламних буклетів.

Якісні рекламні матеріали

Час для несподіваного маневру

Якщо згадати про відомий маркетинговий принцип, згідно з яким не слід повторювати всі дії конкурентів, стає зрозумілим, що друкована реклама сьогодні набуває певних переваг. Вона є безпосередньою, матеріальною та ефективною альтернативою для залучення клієнтів, що дозволяє сформувати незабутнє враження.

Але для того, щоб зберегти ефект більшої цінності такої реклами через її унікальність, важливо, щоб матеріали, які ви створюєте, мали преміальний вигляд — в іншому разі вони опиняться в смітнику, саме як рекламні електронні листи. Дослідження доводять, що якість маркетингової продукції в усіх аспектах від типу носія до дизайну суттєво впливає на її ефективність.

Щоб надихнути вас і продемонструвати, як ефективно дозволяють залучати клієнтів друковані матеріали, розгляньмо кілька прикладів, що отримати міжнародне визнання: поштову листівку Mercedes з голограмою2 і буклет Ford Ranger «Як розірвати стосунки з вашим Ford Ranger»3. Обидва приклади висвітлюють обмеження одномірної електронної поштової реклами порівняно із гнучкістю та багатогранністю друкованих рекламних матеріалів.

Економічна серія пристроїв imagePRESS C170

Одним із ключових факторів, що традиційно стримували інвестиції в друковану рекламу, є бюджет. Зниження витрат на виробництво — можливо, головна перевага цифрових носіїв, яка виникла відразу ж, коли вони з’явилися в асортименті рекламних агенцій. Ми розуміємо, що бажання вкладати кошти у високоякісні друковані рішення може зникнути, якщо для цього потрібно звертатися до зовнішніх постачальників послуг друку за високою ціною. Але існує чудовий спосіб обійти цю проблему.

Ваше підприємство може заощаджувати гроші та ефективно виробляти якісні матеріали власними потужностями, інвестувавши в пристрій серії imagePRESS C170 від Canon. Це передове офісне рішення з функціями, яких можна очікувати від надійного принтера, а також додатковими засобами кінцевого оброблення. У ньому поєднані переваги обох світів: це економічний принтер на кожен день, який за потреби також дозволяє створювати друковані матеріали професійної якості.

Ця якість така висока, що з пристроями серії imagePRESS C170 ви зможете просувати свої товари й послуги серед вражених клієнтів, не залучаючи до друку сторонніх постачальників.

Крім того, асортимент продуктів серії imagePRESS C170 складений таким чином, що ви зможете підібрати варіант з урахуванням специфічних потреб свого підприємства. Усі ці пристрої здатні виготовляти друковані матеріали стабільно високої якості й роздільної здатності з яскравими кольорами, що допомагають досягти максимального ефекту й справити тривале враження. В основі нашої продукції — технології, за допомогою яких ви створюватиме цікаві й захоплюючі маркетингові матеріали для будь-яких потреб — від плакатів до пакування власного дизайну.

Ключові особливості imagePRESS C170

Завдяки тому, що кольори, якість яких сертифікована за стандартом FOGRA, надійно зберігаються на ваших фірмових матеріалах протягом тривалого часу, ваші проекти матимуть гарантовано якісний вигляд. Ще одна перевага — неперевершена гнучкість. В асортименті — безліч доступних форматів включно зі стандартними розмірами A4 та A3, конвертами, носіями щільністю до 350 г/см і довжиною до 1300 мм. Крім того, підтримуються носії різної текстури (глянсове покриття, шовк, звичайний і текстурований папір), технології змінних даних, а також широкий спектр варіантів поточного професійного кінцевого оброблення.

Щоб дізнатися більше про переваги серії imagePRESS C170 для вашого бізнесу, ознайомтеся з брошурою, присвяченою нашому портфоліо.

Подібні продукти й вироби

Досліджувати далі

  • СТАТТЯ

    Цифрова трансформація гібридного робочого середовища з рішеннями для друку

    Трансформація процесів друку з урахуванням потреб гібридного робочого середовища.

    20 Jan 2021

  • СТАТТЯ

    Цифрова трансформація: як цифрові технології змінюють світ бізнесу

    Використання цифрових інструментів як нова нормальність для компаній.

    20 Jan 2021

  • СТАТТЯ

    Посібник для Canon imageRUNNER ADVANCE DX C5800

    Усе, що вам потрібно знати про інтелектуальний багатофункціональний принтер Canon imageRUNNER ADVANCE DX.

    26 Jan 2021

  • Не впевнені, який продукт потрібен вашому бізнесу?

    1. https://www.mediavalet.com/blog/digital-marketing-statistics/
    2. https://www.printpower.eu/case-studies/mercedes-hologram/
    3. http://www.bestadsontv.com/files/print/2017/Dec/91297_JWT%20Ford%20Ranger%20DM%20BoardV2.jpg