СТАТТЯ

Простота, надійність, швидкість: як наші пропозиції допоможуть вашій компанії покращити бізнесові результати

Фактор продуктивності

Навіть незначні затримки накопичуються. Протягом робочого дня ми стикаємося з технічними проблемами, що зменшують загальну продуктивність нашої роботи. Ми змушені розбиратися, як працює той чи інший пристрій, чекати, доки він завантажиться чи оновиться, долати помилки або звертатися до служби ІТ. Вашій організації потрібні технологічні рішення, що допомагатимуть вашим користувачам працювати з максимальною продуктивністю. Коли йдеться про керування документацією — від друку брошури до сканування квитанції, важливим фактором є простота, надійність і швидкість роботи пристроїв.

У міру того, як організації пристосовуються до розосередженої робочої сили, вони мають ретельніше оцінювати вигоду від використання тих чи інших пристроїв. Можливо, тримати великий парк обладнання в головному офісі тепер не має сенсу й можна вкласти гроші в меншу кількість пристроїв, що забезпечують вищу продуктивність і здатні долати локальні завдання. Ми як експерти в офісних технологіях витратили чимало часу на розроблення асортименту, пріоритетом якого є продуктивність. Наші найновіші пристрої imageRUNNER ADVANCE C5800 та imagePRESS C170 втілюють у життя ці принципи для спільних робочих середовищ.

Простий інтерфейс користувача

Наше обладнання неймовірно просте у використанні, має єдиний інтерфейс і пропонує користувачеві однаковий досвід, з яким би пристроєм він не працював. Це спрощує впровадження нових технологій для працівників, яким не потрібно вивчати новий функціонал. У той же час простота інтерфейсу означає, що вони витрачають менше часу на навігацію по функціях.

Наша мета — зберегти вашим працівникам час на виконанні рутинних завдань, тож в наших інтерфейсах можна створювати ярлики та комбінації для швидкого доступу до найпоширеніших функцій. Завдяки алгоритмам машинного навчання наші пристрої запам’ятовують параметри сканування, друку й кінцевого оброблення, заощаджуючи працівникам цінний робочий час — адже їм не доводиться кожного разу вводити однакові дані. Ми хочемо зберегти ваші зусилля, позбавивши вас необхідності повторювати рутинні операції сканування, тому наші інноваційні технології зменшують ймовірність помилок. Наші найновіші офісні пристрої обладнані склом зі спеціальним покриттям, завдяки чому на сканері не накопичується пил і бруд, а функція виявлення невірного подавання паперу запобігає скануванню зім’ятих і перекручених документів, навіть якщо до сканера помилково потрапили скріплені аркуші.

Фактор продуктивності

Гарантована надійність

Робітники прагнуть проводити свій час у вашому офісі з максимальною ефективністю, тому ви маєте гарантувати безперебійну й безпомилкову роботу свого обладнання. Чудовий послужний список і багатий досвід у галузі друку дозволяють нам запропонувати вам передові технології, що допоможуть мінімізувати кількість проблем і забезпечити постійну готовність до роботи. Ми як ваш надійний партнер також можемо надати вам підтримку й послуги, що необхідні для ефективного подолання будь-яких проблем, що у вас виникають.

Швидке виконання щоденних офісних завдань

Наша серія пристроїв imageRUNNER ADVANCE DX C5800 для спільного робочого середовища може похвалитися неймовірною швидкістю сканування й друку, завдяки яким продуктивність вашого бізнесу сягне небес. З показниками швидкості друку 70 сторінок на хвилину і сканування 270 зображень на хвилину пристрій imageRUNNER ADVANCE DX C5800 дозволить вашим працівникам працювати з максимальною ефективністю. Він ефективно порається зі змішаними носіями, завдяки чому користувачі зможуть ще швидше сканувати пакети документів.

Інтелектуальне програмне забезпечення підтримує можливість повторного використання збережених форматів та автоматичне іменування файлів на основі штрих-кодів, тож воно усуває необхідність у ручному призначенні назв, обробленні та поширенні документів серед колег. Коли в офісі менше робітників, спільне обладнання використовується не так часто, тому пристрої іноді можуть переходити в режим сну. Щоб працівникам не доводилося чекати біля пристрою, ми додали функцію швидкого виходу з режиму сну — 4 секунди в режимі швидкого запуску або 6 секунд з моменту ввімкнення.

Вилучення посередників із процесу творчого друку

В умовах стислих строків, коли треба швидко підготувати документи до зустрічі з клієнтом, презентації або іншої події, залучення до друку зовнішніх постачальників додає до цього процесу фактори невизначеності й збільшує ймовірність затримки. Можливість друкувати якісні документи власними силами зберігає цінний час і дозволяє краще готуватися до важливих подій. Ми пропонуємо цілу низку обладнання для друку, що задовольняють будь-які поточні потреби, а також дозволяють самостійно створювати професійні друковані матеріали.

У нашій найновішій серії imagePRESS C170 поєднано переваги обох цих світів. У цих пристроях застосовуються технології для швидкого та ефективного рутинного офісного друку, але вони також працюють і з більш креативними форматами. З таким пристроєм ви зможете усунути проміжок між двома цими світами, розширити свої можливості в галузі друку, а також уникнути затримок, що виникають, коли до процесу залучені сторонні виконавці. Це не лише заощадить вашій компанії гроші, а й дозволить вашим користувачам ефективніше створювати потрібні їм матеріали власноруч протягом одного візиту до офісу.

Canon прагне надати вам технології для максимально ефективної роботи, і саме тому ми розробили асортимент пристроїв, що заощаджують вам час на кожному етапі. Ми знаємо, що маленькі затримки накопичуються, тому приділили увагу деталям, у тому числі реалізували інноваційні технології сканування й друку, що позбавляють вас від виконання певних операцій вручну, підвищують ефективність і спрощують життя вашим співробітникам.

Дізнайтеся, як серія imageRUNNER ADVANCE DX C5800 покращує надійність і продуктивність процесів у спільному робочому середовищі.

Ви також можете дізнатися, як пристрої серії imagePRESS C170 допомагають ефективно створювати професійні друковані матеріали власними силами.

Подібні продукти й вироби

Досліджувати далі

Не впевнені, який продукт потрібен вашому бізнесу?