СТАТТЯ

Оцініть переваги технології UVgel

Виділіться серед конкурентів. Одна технологія, без компромісів.

ТЕХНОЛОГІЯ CANON

Упевнено виконуйте завдання в будь-які терміни

Відкрийте для себе майбутнє широкоформатної графіки з унікальною перевіреною технологією Canon Uvgel, у якій висока продуктивність поєднується з приголомшливим відтворенням кольорів на широкому діапазоні різноманітних носіїв. Насолоджуйтеся високою якістю графіки для приміщень, довговічністю використання поза приміщеннями та миттєвою фотополімеризацією за менших експлуатаційних витрат.

UVgel: одна технологія, без компромісів.

Відео про Canon Colorado: UVgel в основі

UVgel: усі переваги, жодних обмежень

Технологія UVgel поєднує в собі всі переваги традиційних чорнильних технологій і не має при цьому багатьох їхніх недоліків.

  • Насичені кольори, чіткі деталі

    Завдяки точному розміщенню точок без розпилення друк на обладнанні UVgel забезпечує неперевершену якість і стабільність кольорів у широкому колірному діапазоні (включно з білим) із чіткими деталями і насиченими темними кольорами.

  • Оксамитовий матовий ефект

    Краплі чорнила UVgel миттєво «прикріплюються» до носія ще до того, як спрацює світлодіодна фотополімеризація, створюючи приголомшливий оксамитовий матовий ефект на різноманітних носіях — як-от без покриття, так і на вінілі.

  • Миттєве висихання без запаху

    Роздруківки UVgel без запаху пройшли сертифікацію для негайного використання в приміщеннях навіть у чутливому середовищі. Роздруківки висихають миттєво без потреби в сушінні випаровуванням.

  • Міцні відбитки відтворюваної якості

    Відбитки стійкі до подряпин, що робить їх менш вразливими до пошкоджень. Розміщення точок є повністю контрольованим, що забезпечує стабільно відтворювані зображення в різні моменти й на різному обладнанні.

  • Стабільність носія за низьких температур

    Процес низькотемпературного друку UVgel гарантує відсутність розтягування чи деформації, у результаті чого не існує жодного ризику зміни розмірів готової продукції.

  • Підтримка різноманітних носіїв

    UVgel підтримує широкий спектр носіїв для друку, включно з вінілом і нетканими матеріалами без покриття.

  • Відкрийте широкі можливості застосування. Єдине обмеження — ваша фантазія.

    На сучасному ринку друку недостатньо бути найкращим у своїй справі. Клієнти все частіше покладаються на вас у виготовленні великих обсягів привабливої готової продукції за інноваційними технологіями — швидко та доступно. Дізнайтеся про можливості, доступні із серією Colorado.

    Canon Camera

    Економічність

    Завдяки меншому використанню чорнила, ніж у системах конкурентів, технологія UVgel забезпечує виняткову продуктивність друку, а функції контролю якості зменшують відходи та скорочують час обслуговування, що робить UVgel найкращим рішенням з огляду на показник загальної сукупної вартості володіння на квадратний метр. Роздруківки також дуже міцні, тому часто їх не потрібно ламінувати.

    Створено для мінімального впливу на навколишнє середовище

    Технологія UVgel сертифікована відповідно до стандартів GREENGUARD Gold, тому ви можете бути впевнені в тому, що готова продукція, призначена для використання в приміщеннях, відповідатиме суворим обмеженням щодо хімічних речовин.

    Для друку зображень однакової якості та інтенсивності кольорів чорнил UVgel потрібно приблизно на 40 % менше, ніж латексних або еко-сольвентних чорнил. Світлодіодна фотополімеризація за низької температури значно знижує споживання енергії, а споживання енергії в режимі очікування є дуже низьким завдяки можливості миттєвого друку.

    Серія Colorado М
    Colorado M-series_white_ink

    Друк білим кольором без проблем

    Біле чорнило UVgel виділяється своєю винятковою непрозорістю, забезпечуючи щоразу оптимальну якість друку. Його білизна, стійка до пожовтіння із часом, робить це чорнило ідеальним для широкого спектра застосувань, де білосніжне покриття є обов’язковою вимогою.

    Біле чорнило UVgel забезпечує друк без жодних складнощів, вирішуючи типові проблеми з обслуговуванням, які пов’язані з білими чорнилами. При цьому швидкість і ефективність друку білим чорнилом відповідає показникам друку інших кольорів, перевершуючи пропозиції конкурентів у два–три рази зі споживанням значно меншої кількості чорнила та зниженням витрат на 50–70 %.

    Завдяки можливості нанесення до п’яти шарів і миттєвому висиханню біле чорнило UVgel забезпечує безперебійність процесів обрізування, розтягування та фінішної обробки, підвищуючи продуктивність і ефективність роботи.

    Рулонні принтери Colorado з технологією UVgel

    • Серія Colorado М

      Повністю модульний рулонний UVgel-принтер для широкоформатного друку графіки. Налаштуйте систему відповідно до власних потреб і модифікуйте її пізніше із зростанням обсягів виробництва. Доступно безліч функцій, зокрема поєднання глянсового/матового покриття і друк білим чорнилом.

    • UVgel Wallpaper Factory

      UVgel Wallpaper Factory — це комплексне автоматизоване рішення для виготовлення настінного декору у великих обсягах, що було розроблено для підтримки максимальної пропускної здатності за високої якості та тривалості роботи в режимі «24/7».

    • UVgel Print Factory

      Комплексне автоматизоване рішення для друку на рулонних носіях у великих обсягах із технологією UVgel у режимі «24/7».

    • UVgel Packaging Factory

      З UVgel Packaging Factory ви можете розширити можливості свого бізнесу, додавши пропозицію цифрового друку пакування: пропонуйте більше креативних рішень своїм клієнтам, надаючи послуги цифрового друку невеликих індивідуальних тиражів із високою швидкістю та якістю.

    Досліджувати далі

    • ПЛАНШЕТНІ ПРИНТЕРИ

      Планшетні принтери Arizona

      Шукаєте планшетні рішення для друку на жорстких носіях? Перегляньте нашу лінійку Arizona.

    • ТЕХНІЧНИЙ ПОСІБНИК

      Технічний посібник UVgel

      Дізнайтеся, як технологія UVgel може допомогти вам залишатися на вершині успіху.

    • ПРОДУКЦІЯ

      Лінійка Colorado

      Ознайомтеся з нашою повною лінійкою рулонних принтерів Colorado.

    • ПОСІБНИК

      Посібник із декорування інтер’єру

      Чи готові ви до революції цифрового друку за умов, коли світовий ринок декору домашнього інтер’єра зростає в геометричній прогресії? Завантажте наш посібник.

    ПОТРІБНА ДОПОМОГА?

    Бажаєте дізнатися більше про вироби з технологією UVgel?