СТВОРЕННЯ ВІДЕОБЛОГІВ

Дізнайтеся, як маленька, але потужна камера Canon PowerShot V10 підвищує якість вашого контенту

Чотири провідні інфлюенсери розповідають, чому компактна камера Canon для відеоблогів є ідеальним партнером для створення контенту в різних жанрах — від спорту до їжі, стилю життя та краси.
Веганська відеоблогерка Мадлен Олівія знімає себе та свого собаку на Canon PowerShot V10.

Canon PowerShot V10 — ідеальна кишенькова камера для творців контенту. Вона важить лише 211 г, тому її можна брати із собою куди завгодно, але при цьому вона має безліч зручних функцій, з якими ведення відеоблогів стає швидкою і простою справою — без втрати якості. Незважаючи на невеликий розмір камери, вона здатна записувати чітке відео у форматі 4K UHD, а два вбудовані мікрофони великого діаметру забезпечують чудовий звук для відзнятого матеріалу та голосу за кадром.

Завдяки фіксованому ширококутному об’єктиву PowerShot V10 може знімати окремі деталі або робити групові знімки, а також працювати в режимі вебкамери. Вбудовані модулі Wi-Fi і Bluetooth, а також безкоштовна програма Canon Camera Connect дають змогу вести пряму трансляцію безпосередньо в соціальних мережах, дистанційно керувати камерою та надсилати файли на смартфон для миттєвого завантаження на соціальні платформи.

Ми почуємо думку чотирьох успішних інфлюенсерів з усієї Європи, які використовують PowerShot V10 для створення найцікавішого та найзахопливішого контенту. Від смачних веганських страв до відеоблогів про красу — камера PowerShot V10 відкрила їм захоплюючі творчі можливості й зробила їхній робочий процес швидшим і простішим. Читайте далі, щоб дізнатися, як найменша камера Canon для відеоблогів допомагає досягти великого успіху.

Екшн-відеоблог Манон Ланца

Спортивна відеоблогерка Манон Ланца тримає камеру Canon PowerShot V10, за допомогою якої вона фіксує свої рухи, коли їде на скейтборді вгору по рампі.

«Я завжди прагнула показати дівчатам, що вони можуть робити все, що захочуть», — пояснює спортивна відеоблогерка Манон Ланца, яка виявила, що камера Canon PowerShot V10 відкрила перед нею справжні нові можливості завдяки простоті використання та технічним характеристикам. Вбудована підставка дала їй змогу розташувати камеру на рампі, щоб знімати ширші кадри, але більше за все їй сподобалося носити камеру в руці, «щоб дати глядачам відчуття, ніби вони знаходяться поруч». © Манон Ланца (Manon Lanza)

Молода жінка зі скейтбордом у руках кладе камеру Canon PowerShot V10 у кишеню свого комбінезона.

«Коли користуєшся великою камерою, з’являється стільки опцій і настройок. У Canon PowerShot V10 усе дуже просто: розпочати записування можна однією великою кнопкою на передній панелі», — каже Манон. © Манон Ланца (Manon Lanza)

Спортсменка й любителька екстремальних видів спорту Манон Ланца (Manon Lanza), що мешкає у Франції, створює контент, що прославляє жінок, які займаються серфінгом, скейтбордингом та сніговими видами спорту. Чи то вона знімає в скейт-парку або з друзями на пляжі, їй завжди необхідна камера, що відповідатиме її потребам.

«Я люблю перебувати в русі, а під час занять спортом у мене зазвичай немає рюкзака, тому мені потрібна невелика камера», — пояснює Манон. Canon PowerShot V10 можна взяти туди, куди не варто йти з більшою камерою, і тому це — абсолютно новий інструмент для зйомки на ходу. «Розмір PowerShot V10 вражає: коли я катаюся на скейті, вона вміщується в кишеню. Якість 4K просто неймовірна, коли знімаєш відеоблог і не хочеш пропустити жодної миті».

Манон любить знімати на ходу, а автофокус камери з функцією відстеження обличчя та цифровою стабілізацією відео тримають її у фокусі під час прогулянок і навіть динамічних поворотів на скейтборді — гарантуючи, що її підписники залишатимуться з нею, якими б складними не були її рухи. Вона також у захваті від вбудованих мікрофонів PowerShot V10 та вітрового екрана, яке допомагає приглушувати звуки ззовні. «Я була вражена, коли поїхала знімати свого друга й можна було добре чути рух коліс по землі. Звук такий хороший, що цей мікрофон можна використовувати для записування закадрового голосу».

Канал Мадлен Олівії про веганську їжу та стиль життя

Камера Canon PowerShot V10 установлена на підставці на підвіконні в котеджі веганської відеоблогерки Мадлен Олівії, яка спеціалізується на веганській їжі та стилі життя.

«Коли я знімаю, мені зазвичай доводиться встановлювати камеру на штатив», — пояснює відеоблогерка Мадлен Олівія, але вбудована підставка в моделі Canon PowerShot V10 дає їй змогу за лічені секунди розташувати камеру й впевнено знімати з різних місць у своєму котеджі. © Мадлен Олівія (Madeleine Olivia)

Веганська відеоблогерка Мадлен Олівія знімає на Canon PowerShot V10, як вона готує на кухні їжу за рецептом.

Мадлен була здивована якістю зйомки Canon PowerShot V10 та виявила, що об’єктив цієї моделі краще підходить для відеоблогів, ніж звичайна селфі-камера на смартфоні. «Це набагато краще, ніж телефон», — каже вона. © Мадлен Олівія (Madeleine Olivia)

Веганська відеоблогерка Мадлен Олівія (Madeleine Olivia) є прихильницею простого та сталого стилю життя. Вона ділиться рослинними рецептами та відео з ремонту свого чудового котеджу в Корнуоллі у Великобританії вже більше семи років і зібрала понад 550 тисяч підписників на YouTube. «Я починала із цифрової дзеркальної камери Canon, а потім купила Canon PowerShot G7 X (на зміну якій прийшла модель Canon PowerShot G7 X Mark III) через її відкидний екран».

Мадлен вважає, що 5-сантиметровий поворотний сенсорний РК-дисплей Canon PowerShot V10 ідеально підходить для знімання відео про їжу як перед камерою, так і за нею. «Автофокус із функцією відстеження обличчя дуже важливий для відеозйомки їжі. Я можу налаштувати кадр, а фокус плавно перемикається з їжі, яку я їм, на моє обличчя».

Чи то Мадлен веде уроки з декору вдома або знімає під час шопінгу, камера PowerShot V10 створює стійке відео без штатива. «Вбудована підставка — і той факт, що я можу змінювати кут нахилу — просто неймовірні. Камера така мала, що я можу вести відеоблог із супермаркету й залишатися непоміченою. А можливість підключити до камери зовнішній мікрофон забезпечує ще більшу гнучкість».

Відеоблог Селії Касл про подорожі й стиль життя

Селія Касл (Celia Castle) веде відеоблог про подорожі та стиль життя у парку й посміхається в камеру Canon PowerShot V10, яку тримає перед собою.

Ширококутний об’єктив камери Canon PowerShot V10 дає відеоблогерці Селії Касл змогу занурювати своїх глядачів у події, що відбуваються в її житті. «Я велика прихильниця ширококутних об’єктивів, особливо для відеоблогів», — зізнається вона. © Селія Касл (Celia Castle)

Селія Касл (Celia Castle) завжди ділилася зі світом своїм повсякденним життям за допомогою камер Canon. «Я з дуже маленького містечка на півночі Іспанії. Коли я росла, навколо було небагато дітей, тож у мене був лише Інтернет». Приблизно у 2010 році Селія відкрила для себе YouTube і захопилася модними відео, і так зародилася її пристрасть до відеоблогів про стиль життя. «У мого тата завжди була маленька цифрова камера Canon, а через два-три роки він купив мені дзеркальну камеру. У мене також була Canon EOS 700D (зараз на зміну їй прийшла модель Canon EOS 850D) з відкидним екраном, яка була приголомшливою».

Селії одразу сподобався розмір камери Canon PowerShot V10 у руці. «Її можна брати із собою всюди: на концерт, у подорож». Оскільки великий 1,0-дюймовий CMOS-сенсор камери вбирає більше світла, Селія може впевненіше знімати в темряві.

Селія часто знімає свої відео для YouTube у дорозі, і бездротове з’єднання PowerShot V10 дає їй змогу відразу ділитися контентом. «Я використовую безкоштовну програму Canon Camera Connect для пересилання відео й фото на телефон. Це зручно, коли подорожуєш без ноутбука, особливо для завантаження в TikTok».

«Я вперше бачу, щоб бренд випустив камеру спеціально для творців контенту. Це свідчить про те, що там прислухаються до наших потреб», — додає вона.

Б’юті-відеоблог з Уче Наторі

Б’юті-блогерка Уче Наторі знімає себе на Canon PowerShot V10.

Canon PowerShot V10 дає Уче змогу записувати відео й публікувати його безпосередньо в соціальних мережах. «Я знімаю довгий і короткий контент у горизонтальному й вертикальному форматах. Дуже добре, що відео можна імпортувати просто на телефон, а потім відразу відредагувати та завантажити». © Уче Наторі (Uche Natori)

Нігерійська блогерка Уче Наторі (Uche Natori) стала одним із ключових інфлюенсерів у світі моди й краси в Лондоні (Великобританія). «Я почала займатися цим як хобі понад 10 років тому й вже шість років роблю це постійно», — розповідає вона.

Уче ділиться уроками макіяжу та матеріалами про стиль життя з більш ніж 540 тисячами підписників на YouTube та в інших соціальних мережах. На її думку, розмір Canon PowerShot V10 ідеальний для того, щоб брати камеру із собою на заходи. «Вона менша за мій телефон». Однак невелика вага не означає низьку якість матеріалу. «4K — це крок уперед порівняно з іншими простими камерами, а широкий кут огляду — це справжній тренд».

Універсальний відкидний екран PowerShot V10 обертається на 180 градусів, тому Уче може легко змінювати налаштування та коригувати рівень цифрового трансфокатора під час зйомки. Камера має автоматичний і ручний режими експозиції, а також 14 кольорових фільтрів на вибір. «Коли екран відкидається вгору, усі кнопки розташовані на задній панелі», — каже Уче. Їй також подобається, що це сенсорний екран, адже це дає змогу легко налаштовувати настройки.

Після зйомки Уче також виявила, що ділитися знімками дуже просто. «За допомогою програми Canon Camera Connect на телефоні я можу легко передавати контент, що дуже зручно для миттєвого завантаження».

Де б, коли б і як би ви не знімали, якість і функції камери PowerShot V10 допоможуть вам злитися з натовпом, а ваш контент виділятиметься на фоні інших. Підставка, таймер і функції відстеження обличчя дають вам змогу подолати всі складнощі, пов’язані з веденням відеоблогу. Завдяки бездротовому зв’язку ви зможете миттєво ділитися контентом або навіть вести пряму трансляцію. А відео у форматі 4K UHD та фотографії з роздільною здатністю 15,2 МП — це можливість створювати приголомшливий контент із дуже компактного пристрою.


Автор: Лорен Скотт (Lauren Scott)

Пов’язана продукція

  • Компактні цифрові камери

    PowerShot V10 (Black)

    Виділяйтеся на фоні інших в Інтернеті та залишайтеся непомітними під час зйомки з універсальною кишеньковою камерою 4K для влогінгу від Canon.
  • Звук

    Стереомікрофон DM-E100

    З легкістю записуйте звук у чудовій якості завдяки стереомікрофону невеликого розміру, який не потребує налаштування і завжди готовий до записування.
  • Аксесуари

    Стереомікрофон спрямованої дії DM-E1D

    Для знімання із чистим і чітким цифровим звуком виберіть спрямований стереомікрофон DM-E1D для встановлення на багатофункціональний роз’єм «гарячий башмак», що характеризується надійністю та простотою доступу до налаштувань через РК-екран сумісної камери.
  • Компактні цифрові камери

    PowerShot G7 X Mark III

    Камера, яка завжди підключена до мережі, створює чудові відео та фотографії, які сподобаються вашим послідовникам.
  • Бездзеркальні камери

    EOS R50

    Від чітких фотографій до відео у форматі 4K і прямих трансляцій — створюйте найкращий контент, що викликатиме захоплення, за допомогою цієї бездзеркальної камери EOS R. Усе в одному спеціалізованому пристрої.
  • Штатив

    Tripod Grip HG-100TBR

    Більш тривалий час знімання, поліпшена стабільність і більше можливостей для творчості завдяки унікальному штативу-рукоятці зі знімним пультом дистанційного керування.

Схожі статті

  • СТВОРЕННЯ ВІДЕОБЛОГІВ

    Представляємо PowerShot V10

    Дізнайтеся, чому невелика камера 4K від Canon для влогінгу є ідеальним універсальним стартовим комплектом.

  • СТВОРЕННЯ ВІДЕОБЛОГІВ

    Як стати влогером?

    Розпочніть роботу та створюйте якісні відеоблоги за допомогою наших порад із влогінгу для початківців.

  • ВІДЕО

    Поради щодо покращення якості відео в соціальних мережах

    Чотири творці обговорюють, як знімати вражаючий контент і виділятися з поміж інших в Інтернеті.

  • СТВОРЕННЯ ВІДЕОБЛОГІВ

    Найкращі камери та об’єктиви Canon для створення відеоблогів

    Canon пропонує широкий вибір камер і об’єктивів, які ідеально підходять для творців контенту. Цей посібник допоможе вам знайти ідеальний варіант.