КОМПАКТНІ КАМЕРИ

Чому PowerShot G7 X Mark III є найкращою компактною камерою для створення творчого контенту?

Дізнайтеся, як ця кишенькова 4K-камера для прямих трансляцій може допомогти вам розкрити творчий потенціал та стати невід’ємною частиною вашого повсякденного життя.
Жінка встановлює камеру Canon PowerShot G7 X Mark III поруч із ноутбуком, щоб провести заняття йогою зі своєї вітальні.

Незалежно від виду контенту, який ви бажаєте створити, для самовираження потрібні інструменти, які допоможуть вам розкрити свою творчу іскру в повсякденному житті. Камера Canon PowerShot G7 X Mark III — це поєднання компактного корпусу, можливості знімання відео 4K, сенсора 20,1 МП і відкидного сенсорного екрана, що робить його ідеальним супутником для творчих людей.

Незалежно від того, чи ви влогер, викладач йоги, офісний працівник, музикант або просто знімаєте власну дитину, ця кишенькова камера може бути використана як веб-камера для здійснення відеодзвінків і бездротової прямої трансляції, а також знімання пригод на відкритому повітрі, щоденних влогів і святкових фото. Завдяки портативності, універсальному 24-міліметровому ширококутному об’єктиву з 4,2-кратним збільшенням, удосконаленій системі стабілізації зображення для знімання без тремтіння, а також вбудованій та інтуїтивно зрозумілій технології, що закладено в основу камери, Canon PowerShot G7 X Mark III допоможе вам фіксувати й ділитися найважливішими моментами життя.

Три творці контенту — онлайн-викладач йоги й інфлуенсер Сара Малкольм (Sarah Malcolm), блогер і експерт із скрапбукінгу Мей-Їн Чоу (Mei-Ying Chow) і відеооператор та фотограф Джеймі Джеймс (Jamie James) — діляться досвідом щодо того, як ця камера допомагає їм працювати, жити й транслювати своє мистецтво через Інтернет.

Мей-Їн Чоу (Mei-Ying Chow)

Знімає свої творіння

Камера Canon PowerShot G7 X Mark III на столі поруч із SELPHY Square QX10 та альбомом для вирізок.

Мей-Їн Чоу —студентка останнього курсу економічного факультету Лондонського Королівського коледжу — має 90 000 підписників на YouTube. Вона експерт зі скрапбукінгу, яка за останні сім років створила власний бренд за допомогою знімання щоденних влогів у соціальних мережах. Вона використовує PowerShot G7 X Mark III для документування як свого студентського життя, так і своїх творінь.

«Останні п’ять або шість років я займалася скрапбукінгом на своєму каналі й завжди вела щоденник, — говорить Мей-Їн. — Для цієї зйомки я створила сторінку для випускного вечора моєї сестри у 2018 році. Оскільки в цьому році в мене не буде випускного, адже його було відкладено, я подумала, що можу скористатися її випускним по максимуму».

Жінку, що створює сторінку альбому для вирізок на ліжку, знімають на камеру Canon PowerShot G7 X Mark III, направлену вниз і встановлену на штативі.

Мей-Їн знімала, як вона займається скрапбукінгом, за допомогою техніки знімання зверху й використання великих планів на камеру G7 X Mark III в поєднанні з красивими фото, роздрукованими на принтері SELPHY Square QX10 за допомогою смартфону.

Жінка фотографує альбом для вирізок зверху, використовуючи камеру Canon PowerShot G7 X Mark III.

Влогер Мей-Їн Чоу була в захваті від можливостей стабілізації зображення G7 X Mark III, оскільки вона любить знімати, тримаючи камеру в руках.

«Сенсорний екран G7 X Mark III значно полегшує зйомку крупним планом, тому що автофокус швидко налаштовується і його легше утримувати, коли ви торкаєтеся екрана», — говорить Мей-Їн. Вона також рада можливості використовувати ручку штативаCanon Tripod Grip HG-100TBR для зйомки в не дуже просторому студентському житлі. Ручка штатива є повністю бездротовою і поставляється зі знімним пультом дистанційного керування Bluetooth BR-E1, що спрощує її використання, де б ви не знаходилися.

«Оскільки моя кімната в студентському гуртожитку маленька, то невелика висота HG-100TBR підходить мені ідеально, я завжди покладаюся на те, що у мене є невеликий штатив на потрібній висоті», — пояснює вона.

Чистий звук також є ключовим моментом для відео Мей-Їн, а звукові ефекти доповнюють загальний вигляд навчання скрапбукінгу на її каналі. Легкий стереомікрофон Canon Stereo Microphone DM-E100 підключається безпосередньо до камери, щоб можна було легше захопити стереозвук.

Мей-Їн каже: «Якщо поєднати його із зовнішнім мікрофоном, якість звуку PowerShot G7 X Mark III стає набагато вища, ніж із вбудованим мікрофоном дзеркальної камери. Звук із мікрофона дуже чіткий, і мені подобаються шари, які він додає, щоб ви могли чути клацання ножиць та інші звуки, що передають усі відчуття. Я намагаюся не відключати їх, коли накладаю музику, тому що відчуваю, що це робить відео більш захоплюючим».

Нове оновлення мікропрограми робить PowerShot G7 X Mark III ідеальним інструментом для таких влогерів, як Мей-Їн, через додавання нового режиму дистанційного керування відеозйомкою для влогу.

Сара Малкольм (Sarah Malcolm)

Пряма трансляція заняття з йоги з вітальні

Жінка встановлює камеру Canon PowerShot G7 X Mark III поруч із ноутбуком, щоб провести пряму трансляцію заняття йогою.

Творці, як-от Сара, у яких більше 1000 підписників, можуть транслювати відео безпосередньо на YouTube за допомогою камери Canon PowerShot G7 X Mark III.

Молода жінка в яскравому топі займається йогою у вітальні, у той час як камера Canon PowerShot G7 X Mark III знімає всі її рухи.

«Функція відстеження обличчя на камері PowerShot G7 X Mark III дуже корисна, — ділиться онлайн-інструктор із йоги Сара Малкольм, — я завжди залишаюся в центрі уваги на своїх заняттях».

Лондонський онлайн-викладач йоги та інфлуенсер у соціальних мережах Сара Малкольм через пандемію Covid-19 проводить живі заняття йогою за допомогою Zoom® і потребує простоти налаштування обладнання для зручності своїх учнів.

«Я перейшла на навчання онлайн на початку 2020 року, коли працювати в студії раптово стало неможливо, — каже Сара. — Але це виявилося дійсно хорошим рішенням і якимось чином зв’язок між мною і моїми студентами став тіснішим, ніж раніше. Найкраще в цьому налаштуванні обладнання — простота.

Використовуючи G7 X Mark III для зйомки заняття з йоги зі стереомікрофоном DM-E100 для високоякісного звуку, адаптером PD-E1 для безперервної зйомки та ручкою штатива HG-100TBR для стабільності, Сара виявила, що цей комплект за якістю набагато перевершує її телефон і ноутбук. G7 X Mark III також дає користувачам можливість передавати дані через вихід HDMI у якості 4K.

«Я не могла повірити в різницю в якості, коли налаштовувала камеру для проведення онлайн-занять, — каже Сара. — Камера G7 X Mark III легка, проста у використанні й має набагато ширший огляд, ніж моя вбудована камера ноутбука, тому моїм студентам набагато легше спостерігати за заняттям. Можливість бачити відео на РК-екрані з нахилом 180 градусів також дуже корисна, бо це означає, що я не зникатиму з кадру».

Молода жінка в сірому светрі фотографує зверху фруктовий коктейль і каву з пінкою.

Сара була надзвичайно вражена якістю зображення камери Canon PowerShot G7 X Mark III із сенсором 20,1 МП

Фруктовий коктейль, піниста кава й шматочок апельсина на дошці для нарізання, знятій зверху.

Коли вона не проводить онлайн-заняття, Сара, яка також є співведучою подкасту про їжу та здоровий спосіб життя Kitchen Club, часто ділиться зображеннями поживних страв та напоїв для своєї армії з 17 500 підписників в Instagram, використовуючи діафрагму камери f/1.8-2.8 G7 X Mark III для створення яскравих і чітких зображень. Знято на камеру Canon PowerShot G7 Mark III із фокусною відстанню 24 мм, витримкою 1/125 с, діафрагмою f/1,8 та ISO 125. © Сара Малкольм (Sarah Malcolm)

Камеру також можна використовувати як веб-камеру, завантаживши службову програму Canon EOS Webcam Utility, що працює з більшістю додатків для відеоконференцій і прямих трансляцій. Це робить камеру ідеальним пристроєм для викладачів йоги та фітнес-інструкторів, які використовують онлайн-платформи з підписниками.

Під час зйомки з PowerShot G7 X Mark III для додаткової індикації процесу знімання по периметру кадру відображається рамка червоного кольору, що додає користувачам впевненості та виключає помилкові запуски знімання. А з покращеними можливостями автофокусування в PowerShot G7 X Mark III такі творці, як Сара, можуть бути впевнені, що залишатимуться у фокусі під час зйомок.

Джеймі Джеймс (Jamie James)

Розумний влогінг на природі

Чоловік знімає себе зануреним у медитацію на краю обриву за допомогою камери Canon PowerShot G7 X Mark III. На задньому плані видно океан.

Для Джеймі Джеймса, який протягом останніх шести років працював штатним відеооператором і фотографом та спеціалізується на зніманні природи для таких брендів, як Vans і The North Face, це універсальний якісний комплект обладнання, необхідний для створення контенту.

Джеймі випробував Canon PowerShot G7 X Mark III під час зйомки відео та фотографування в умовах дикої природи. Висока частота кадрів камери (до 120 кадрів на секунду) і об’єктив із 4,2-кратним збільшенням 24-100 мм f/1,8-2,8 виявилися ідеальними для знімання в скелях Юрського узбережжя, які служили драматичним фоном для Джеймі. Крім того, модель PowerShot G7 X Mark III має 4-ступеневу стабілізацію зображення, яка дозволяє знімати з повільнішою витримкою незважаючи на тремтіння камери.

З новим оновленням мікропрограми PowerShot G7 X Mark III було покращено якість зображення, що означає, що ви зможете впевнено знімати. Також камера оснащена функцією автоматичної автоекспозиції з пріоритетом обличчя, що робить знімання людей у русі простішим, ніж раніше.

Чоловік фотографує багаття за допомогою Canon PowerShot G7 X Mark III, сидячи навпочіпки на пляжі.

Як відеограф і фотограф, який не надто ретельно планує свої зйомки, Джеймі Джеймс (Jamie James) у захваті від універсальності камери Canon PowerShot G7 X Mark III.

Морська піна набігає на піщаний берег у сутінках.

«Мій творчий процес полягає в тому, щоб відкривати й знімати те, що виглядає чудово, — говорить він. — Це так просто — вийти й роздивитися, що відбувається, і зафіксувати це саме в той момент часу». Знято на камеру Canon PowerShot G7 X Mark III з фокусною відстанню 100,8 мм, витримкою 1/200 с, діафрагмою f/2,8 та ISO 160. © Джеймі Джеймс (Jamie James)

«Я зняв, як роблю каву й займаюся розтяжкою, тому що хотів поділитися невеликою частинкою свого життя і тим, як важливо проводити час із самим собою на природі та наскільки заспокійливим це може бути, — говорить він. — Універсальність цього об’єктива є дивовижною, здатність захоплювати широкі пейзажі, а також збільшувати масштаб за фотографування дрібних речей просто неймовірна».

«Розмір вирішує все. Коли ви вирушаєте в тривалі подорожі, тримати камеру в кишені й мати можливість витягнути її та робити RAW-фото — це приголомшливо: не треба лізти в сумку та пропускати цікавий момент», — додає Джеймі.

В новому оновленні мікропрограми камери PowerShot G7 X Mark III було додано функцію відображення ліній кадру для різних співвідношень сторін, що полегшує як зйомку для різних платформ, так і друк. Під час зйомки можна навіть використовувати маркер, підтримуваний в Instagram, який буде видно на екрані, щоб ви розуміли, що ваш контент відображатиметься в соціальних мережах.

Ви можете уникнути надмірної експозиції знімків, використовуючи в PowerShot G7 X Mark III накладання «зебра», які допомагають виділити зони експозиції.

Чоловік дістає з кишені пальто камеру Canon PowerShot G7 X Mark III.

Для зйомок на відкритому повітрі Джеймі потрібен компактний і легкий комплект, яким би було зручно користуватися у віддалених місцинах, а камера G7 X Mark III вміщує у своєму кишеньковому корпусі потенціал, здатний задовольнити професійних кінематографістів і фотографів.

Використання високоякісної веб-камери для відеодзвінків також має значення для таких творців, як Джеймі, оскільки його аудиторія може відчути якість його роботи — якість, яка стає можливою з Canon PowerShot G7 X Mark III через USB-з’єднання.

«Як режисер і фотограф, я хочу справити хороше враження. Якщо я можу приєднатися до виклику Zoom® і налаштувати кадр так, щоб він був кінематографічним і мав хорошу глибину різкості, то клієнти матимуть уявлення про те, що вони отримають, коли працюватимуть зі мною».

Автор: Лорна Докерілл (Lorna Dockerill)

Пов’язана продукція

  • Компактні цифрові камери

    PowerShot G7 X Mark III

    Камера, яка завжди підключена до мережі, створює чудові відео та фотографії, які сподобаються вашим послідовникам.
  • Звук

    Стереомікрофон DM-E100

    З легкістю записуйте звук у чудовій якості завдяки стереомікрофону невеликого розміру, який не потребує налаштування і завжди готовий до записування.
  • Штатив

    Tripod Grip HG-100TBR

    Більш тривалий час знімання, поліпшена стабільність і більше можливостей для творчості завдяки унікальному штативу-рукоятці зі знімним пультом дистанційного керування.
  • Штатив-рукоятка Canon HG-100TBR

    Штатив

    Tripod Grip HG-100TBR

    HG-100TBR – це невеликий, легкий і дуже універсальний штатив-рукоятка з бездротовим дистанційним керуванням.

Схожі статті

  • ВІДЕО

    Поради щодо покращення якості відео в соціальних мережах

    Чотири творці обговорюють, як знімати вражаючий контент і виділятися з поміж інших в Інтернеті.

  • СТВОРЕННЯ ВІДЕОБЛОГІВ

    Як стати влогером?

    Розпочніть роботу та створюйте якісні відеоблоги за допомогою наших порад із влогінгу для початківців.

  • ДРУК ФОТОГРАФІЙ

    EOS R50 і EOS R10

    Ми порівнюємо основні функції та дизайн камер EOS R із сенсором APS-C.

  • СТВОРЕННЯ ВІДЕОБЛОГІВ

    Представляємо PowerShot V10

    Дізнайтеся, чому невелика камера 4K від Canon для влогінгу є ідеальним універсальним стартовим комплектом.