СТАТТЯ

Як апаратні рішення впливають на успішність цифрової трансформації

Цифрова трансформація

Цифрова трансформація, що вже мала статус ключової стратегічної ініціативи, набула нового значення за появи коронавірусу. 59 %1 осіб, що приймають рішення в галузі ІТ, кажуть, що тиск, який виник через пандемію, прискорив для них перехід на цифрові технології. «Нова нормальність» завдала величезного впливу на вимоги до обладнання майбутнього. Щоб не втратити свої інвестиції, ви маєте проаналізувати, як технології у вашому офісі вписуються у вашу довгострокову технологію цифрової трансформації.

Дистанційна робота змінює пріоритети щодо інвестицій

Навіть хоча в наявній статистиці є певні розбіжності, дослідження2 прогнозують, що до кінця 2021 р. 25–30 % робітників працюватимуть з дому кілька днів на тиждень. Дистанційна робота не стала новим явищем, що виникло під час пандемії, а є стабільним трендом, що зміцнювався вже протягом останнього десятиріччя. Сьогодні, коли багато відомих брендів заявляють про готовність перейти на більш гнучку гібридну робочу культуру, можна очікувати, що кількість працівників в офісах зменшиться, але насправді це призведе просто до зміни традиційної ролі офісу. Замість «робочого місця за замовчуванням» він стане місцем, де виконуються завдання, що потребують безпосередньої взаємодії та використання певних ресурсів.

Компанії та їхні працівники зможуть поставити перед собою таке запитання: чого ми хочемо досягти та як створити робочі умови, що сприятимуть цій меті? Керівники й директори з ІТ повинні будуть гарантувати, що технології ніколи не прийматимуть важливі рішення самостійно, а замість цього спрощуватимуть роботу в будь-якому середовищі. Для директорів з ІТ це стане важливою зміною. Раніше компанії віддавали пріоритет інвестиціям в офісне обладнання, але для належного функціонування гібридного робочого середовища всі його аспекти потребуватимуть однакової уваги. Мета — створити єдині робочі умови, де можна буде успішно працювати, де б ви не були.

Цифрова трансформація

Технологія як фактор гібридної реальності

У світі цього інвестиції в правильне обладнання стають неймовірно важливим фактором. Звичайні робочі процеси компанії, як-от обслуговування рахунків і платежів та процедури наймання, мають функціонувати так само ефективно, як і раніше, навіть коли все більше робітників більшість часу або весь час працюють дистанційно. Оцифровування — важлива частина стратегії переходу на віддалену роботу, оскільки командам буде важко разом працювати з фізичними документами. Перетворюючи фізичні документи на цифровий формат, працівники не лише роблять їх доступними для тих своїх колег, хто працює з дому, але й самі можуть продовжувати роботу з ними дистанційно — як в індивідуальному, так і в командному режимі.

Майже половина (49 %) керівників компаній вважають оцифровування «паперових» процесів дуже важливим елементом трансформації свого бізнесу3. Але навіть незважаючи на акцент на таку трансформацію 65 % осіб, що приймають рішення в галузі ІТ, очікують, що паперові документи ще відіграватимуть важливу роль у робочих процесах у 2025 р4. Незважаючи на розвиток цифрових технологій популярні прогнози щодо повного переходу на «безпаперові» процеси не здійснилися. У реальності навіть за надскладних умов, що виникли під час пандемії та мали б спричинити сплеск інтересу до технологій оцифровування, компанії це не можуть на 100 % відмовитися від «паперових» робочих процесів5. Більшості з них на певних етапах — чи на початку, чи вже в кінці — ще потрібні паперові документи.

Що це означає з точки зору інвестицій? Це означає, що принаймні в найближчому майбутньому директорам з ІТ доведеться вкладати гроші в технології, що підвищують ефективність «гібридних» методів роботи.

Вибір оптимального обладнання

Придбання оптимального обладнання є важливим для створення такої гібридної екосистеми. Хоча завжди простіше робити нові інвестиційні рішення на основі попередніх або просто з міркувань економії, сьогоднішній світ радикально відрізняється від того, яким він був 12 місяців тому. Сьогоднішнє обладнання для друку й сканування має бути «серцем» гібридних робочих процесів. Підтримка інтеграції та функцій оцифровування має бути ключовим фактором майбутніх інвестиційних рішень.

Асортимент Canon був розроблений саме з урахуванням вимог щодо ефективності «гібридних» робочих процесів. У наших інтелектуальних багатофункціональних пристроях реалізовані найновіші технології сканування та оброблення документів, а також вбудовані розширені засоби зв’язку з популярними хмарними платформами та системами керування робочим процесом.

Наші пристрої, такі як найновіша серія imageRUNNER ADVANCE DX C5800, підтримують не лише передові функції друку, а й інтелектуальні технології сканування для ефективної цифрової трансформації. Працівники можуть легко перетворювати друковані документи на цифрові, а потім відразу передавати їх у хмарні сховища на кшталт OneDrive чи Dropbox або підключати до корпоративних систем керування документообігом, як-от Concur від SAP. Завдяки такій розширеній підтримці різних каналів інформація буде доступною колегам незалежно від того, де вони перебувають, дозволяючи їм ефективніше працювати з різних місць.

2020 рік, ймовірно, завдав величезного впливу на ІТ-стратегію та інвестиційні пріоритети вашої компанії. Хоча в короткостроковій перспективі пріоритетом, звісно, буде «аби все працювало», компанії мають серйозно поставитися до довгострокової стратегії переходу на гібридні методи роботи. Як робочі процеси функціонуватимуть в умовах розосередженого середовища? Які елементи цих процесів вже можна оцифрувати? І в яких аспектах друк зберігатиме свою важливу роль? Для ефективної роботи навіть за умов поступового переходу з друкованих документів на цифрові ІТ-директори мають інвестувати в багатофункціональні пристрої нового покоління, які здатні не лише долати рутинні завдання друку, а й підтримувати сучасні технології зв’язку, оцифровування та керування документообігом.

Дізнайтеся, як наші нові багатофункціональні пристрої відповідають вашим потребам щодо цифрової трансформації

  1. https://www.idg.com/tools-for-marketers/cio-pandemic-business-impact-survey-2020/
  2. https://globalworkplaceanalytics.com/work-at-home-after-covid-19-our-forecast
  3. Quocirca, Print 2025
  4. Quocirca, Print 2025
  5. Опитування IDC щодо використання друкованих матеріалів, квітень 2020 р.

Подібні продукти й вироби

Досліджувати далі

  • Виріб

    Висока якість без компромісів

    Як вразити клієнтів і не витратити зайвих грошей.

    20 Jan 2021

  • СТАТТЯ

    Зробіть друковані матеріали таємною зброєю свого успіху

    Якісні друковані матеріали стануть вашою таємною зброєю, що допомагатиме залучати клієнтів в умовах «нової нормальності».

    20 Jan 2021

  • СТАТТЯ

    Підвищення продуктивності бізнесу з Canon

    Ми в Canon знайомі з викликами, що сьогодні постають перед організаціями. Саме тому ми розробили портфоліо, що допоможе вашій компанії покращити свою результативність.

    19 Jan 2021

  • СТАТТЯ

    Цифрова трансформація гібридного робочого середовища з рішеннями для друку

    Трансформація процесів друку з урахуванням потреб гібридного робочого середовища.

    20 Jan 2021

  • Не впевнені, який продукт потрібен вашому бізнесу?