Історія розвитку Canon Europe

Компанія Canon Europe — регіональний підрозділ корпорації Canon Inc. із продажу й маркетингу. Вона провадить діяльність у 116 країнах і налічує 19 000 працівників у Європі, на Близькому Сході та в Африці. Її засновано в 1937 р. з конкретною метою: створити для споживачів камеру найвищої якості. Завдяки невтомній праці співробітників Canon над засобами відображення технології компанії поширилися й на інші сегменти ринку. Сьогодні Canon є справжнім світовим лідером у галузі відтворення зображень у корпоративному та споживчому секторах.

Компанія пропонує широкий асортимент продукції: від цифрових компактних і дзеркальних камер, об’єктивів для телевізійної трансляції й портативних рентгенівських апаратів до багатофункціональних і високопродуктивних принтерів — і надає цілий спектр додаткових послуг.

Canon інвестує значні кошти в наукові дослідження й розроблення найширшого асортименту інноваційних продуктів і послуг, щоб задовольнити творчі потреби клієнтів. Canon дає можливість кожному (від фотографів-любителів до фахівців із поліграфії) перетворити захоплення зображеннями на справжні шедеври.

Корпоративна філософія Canon ґрунтується на принципі Kyosei — «жити й працювати разом заради спільного блага». Canon Europe прагне забезпечити стабільний розвиток бізнесу в країнах Європи, Близького Сходу й Африки та приділяє максимальну увагу зменшенню впливу на довкілля й підтримці клієнтів. Компанія Canon отримала міжнародний сертифікат ISO 14001, що підтверджує стандарт екологічного менеджменту світового рівня.