A Canon EOS 850D camera.

КАМЕРА CANON EOS 850D

Зробіть крок уперед: удосконалюйте свої навички фотографування за допомогою нової камери Canon EOS 850D

Відкрийте для себе цифрову дзеркальну камеру Canon EOS 850D, яка підніме вашу творчість на нові висоти. Незалежно від того, чи прагнете ви отримувати якісні знімки під час подорожей або робити гарні портрети, які покажуть справжній характер ваших об’єктів зйомки, камера Canon EOS 850D допоможе вам розвиватися як фотографу.

Камера Canon EOS 850D, оснащена функціями світового класу, у тому числі технологією Dual Pixel CMOS AF, функцією підключення до інтелектуальних пристроїв і зйомки відео у форматі 4K, доступна за приємною для фотолюбителя ціною і дозволить вам вийти на новий рівень фотографування.

Надзвичайний рівень автофокусування

Надзвичайне автофокусування на камері EOS 850D дозволяє робити гарні деталізовані фотографії, наприклад цей портрет чоловіка в традиційному вбранні маорі, що виконує танець під назвою «Хака» у Новій Зеландії.
У дикій та важкопрохідній місцевості вам потрібна камера, яку можна легко переносити, — легка камера EOS 850D важить усього 515 г і не буде обтяжувати вас.

Незалежно від того, чи бажаєте ви робити гарні знімки пейзажів, деталізовані макрознімки або знімки динамічних подій, камера Canon EOS 850D відкриє перед вами ширші перспективи, ніж звичайні можливості для виконання фотозавдань. Наявність сенсора 24.1MP APS-C означає, що навіть за слабкого освітлення ви можете насолоджуватися дивовижною чіткістю, деталізацією і продуктивністю камери. Автофокусування камери також є швидким і надійним: камера EOS 850D пропонує технологію Dual Pixel CMOS AF, 45 точок АФ перехресного типу, а також iTR AF для створення точного фокусування та відстеження, що означає, що кожного разу зробити бажаний знімок буде легше, ніж будь-коли.

Легкий корпус

Схожі статті
A landscape shot of a tree on the side of a hill, in front of a purple sky.

ЗЙОМКА ПЕЙЗАЖІВ

Корисні поради для пейзажного фотографування

Дізнайтеся про прийоми фотографування, що допоможуть вам вивести свої пейзажі на новий рівень.

A woman in a summer dress and sunhat holds the Canon EOS R10 up to her face to look through the viewfinder, as she stands in front of detailed Spanish architecture.

ФОТОГРАФІЇ З ПОДОРОЖЕЙ

Тур по Севільї з камерою EOS R10

Блогер Діана Міллос з’ясовує, чому ця креативна камера — ідеальний супутник у подорожах.

Photographer Tom Bing takes a picture of a dirt bike rider.

Значення витримки

Оволодійте технікою роботи з витримкою затвора

Ці п’ять основних порад допоможуть вам оволодіти навичками роботи з витримкою затвора під час фотографування рухомих об’єктів і завдяки цьому покращити якість своїх фотографій об’єктів у русі.

Камера Canon EOS 850D може знімати до семи кадрів на секунду, тому вона ідеально підходить для зйомки подій.

Незалежно від того, чи знімаєте ви, щоб зберегти спогади про подорож, або просто робите знімки протягом насиченого подіями дня в сільській місцевості, вам буде потрібна легка камера, яка не буде обтяжувати вас. Камера Canon EOS 850D виготовлена з міцного алюмінієвого сплаву й полікарбонатної смоли, і важить усього 515 г. Вона також здатна дуже швидко знімати: до семи кадрів на секунду, що ідеально підходить для фотозйомки диких тварин, спортивних змагань або зйомки подій, щоб справити враження на друзів.

Логічно розташовані задні елементи управління та верхній циферблат у камері Canon EOS 850D спрощують її використання, у той час як оптичний видошукач наближує вас безпосередньо до об’єктів знімання.

Можливість зйомки відео у форматі 4K, за яку не береться плата.

Вражайте друзів приголомшливими пейзажами, які зустрічаєте під час своїх поїздок — ви можете підключити свою камеру EOS 850D до інтелектуального пристрою за допомогою Bluetooth або мережі Wi-Fi.

Усе більше фотографів, ніж будь-коли, розвивають свої навички, як знімаючи відео, так і роблячи фотографії. Однією з найбільш вражаючих особливостей камери Canon EOS 850D є можливість запису насиченого відео у форматі 4K. Незалежно від того, чи знімаєте ви під час відпочинку за кордоном, створюєте відео для роботи або просто знімаєте відеоролики, камера Canon EOS 850D впорається з усіма цими завданнями. Можливо, ви блогер і прагнете оновити свій набір для зйомки? Під час зйомки в режимі Live View сенсорний екран зі змінним кутом пропонує функцію автоматичного наведення фокусу на очі (Eye AF), яка знаходить і відстежує очі об’єкта зйомки, навіть коли той рухається. Процесор DIGIC 8 забезпечує швидкість, ефективну роботу та 5-осьовий цифровий стабілізатор відеозображення, що зменшує тремтіння під час зйомки відео. Камера Canon EOS 850D записує відео із професійною обробкою без будь-якої плати за таку професійність.

Підключайтеся

Ви можете підключити камеру Canon EOS 850D до свого інтелектуального пристрою за допомогою Bluetooth® та Wi-Fi, що дозволить вам поділитися знімками в соціальних мережах або експортувати їх безпосередньо на комп’ютер. Це також означає, що ви можете використовувати смартфон для дистанційної зйомки за допомогою додатка Canon Camera Connect.

Якщо ви хочете дізнатися більше про свою камеру, починаючи від розуміння основ роботи з нею до розробки нових методик фотографування, користуйтеся додатком Canon Photo Companion. А коли прийде час друкувати, відправляйте зображення прямо на принтери Canon Compact Photo і PIXMA, використовуючи бездротову технологію.

Камера Canon EOS 850D пропонує всебічне вдосконалення та надасть вам контроль над творчим процесом. Підвищуйте свій рівень фотографування за допомогою вдосконаленої цифрової дзеркальної камери, яка допоможе вам кожен раз досягати чудових результатів.

Автор Уілл Салмон (Will Salmon)

Подібна продукція

Схожі статті

Натхнення — це ключ до створення видатних знімків, також будуть корисними поради для покупців, тематичні інтерв’ю — все це потрібно для втілення у життя найкреативніших ідей.

Повернутись до всіх оповідань