ТВОРЧИЙ ДРУК

Самовиражайтеся за допомогою камери Canon Zoemini S2

Дізнайтеся, як танцюристи Макс Кіон і Дотц Браун святкують чудові моменти, і завжди залишайтеся в ритмі із мініатюрним фотопринтером Canon «два в одному».
Молоді чоловік і жінка щасливо дивляться на стіну з колекцією мініатюрних знімків на ній. Жінка тримає Canon Zoemini S2.

Куди заведе вас ритм життя? Вуличні танці чи подорож за місто — де б ви не були, закарбовуйте й друкуйте власні унікальні сюжети, досліджуючи світ із камерою Canon Zoemini S2. Цей кишеньковий фотопринтер «два в одному» призначений для використання із програмою Canon Mini Print і дозволяє авторам контенту фотографувати й друкувати з одного пристрою.

Модель Canon Zoemini S2, яка обладнана зручною 8-мегапіксельною камерою, технологією ZINK™ і можливістю зберігати фото на картці Micro SD, є ідеальним інструментом для авторів, які прагнуть до самовираження, таких як танцюристи Макс Кіон і Дотц Браун, що відкрили для себе цю камеру миттєвого друку під час тренування на порожньому складі.

Вуличні танці

Молодий чоловік із довгим волоссям робить селфі з дівчиною на камеру Canon Zoemini S2.

Танцюристи Макс Кіон і Дотц Браун з ентузіазмом взяли участь у креативній фотозйомці з камерою Canon Zoemini S2. Вони були в числі перших, кому довелося її протестувати, і дізналися, що це чудовий і зручний портативний пристрій.

Діджейка та інструктор особистісного росту Макс Кіон, яка народилася в Амстердамі, виросла в Барселоні й тепер живе в Лондоні, використовує танці як засіб для творчості: для неї це почалося всерйоз під час національного локдауну у Великій Британії через пандемію COVID-19.

«Музика мені завжди подобалася, і я завжди любила танцювати, але ніколи не ставилася до цього надто серйозно — аж до моменту, як у Великій Британії оголосили локдаун, — розповідає Макс. — Саме тоді я почала займатися цим по-справжньому, практикуватися, чомусь навчатися — і зрозуміла, як мені це подобається. Це мій засіб для творчості, особливо під музику в жанрі хаус — просто неможливо не радіти, коли під неї танцюєш. Насправді вона допомагає мені залишатися в своєму розумі».

Окрім виступів у музичних відео для продюсерів музики хаус, Макс також є учасницею групи шафл-танцюристів, які збираються у різних місцях Лондона з колонками й діджеєм.

«Ця атмосфера так підвищує настрій і поєднує, що ми перетворилися на велику спільноту, де перезаряджаємося енергією кожного тижня, — розповідає Макс про свої недільні заняття у групі шафл-танцюристів.

Танцюрист та архітектор із Південно-Східного Лондона Дотц Браун також є учасником цієї групи, і він почав танцювати ще 13 років тому із друзями.

«Насправді я почав танцювати, коли мені було 15 — приблизно у той саме час, коли народився YouTube, — пояснює Дотц. — Потім на мій 18-й день народження сестра подарувала мені камеру Canon — я закінчив школу, і то був мій подарунок. Я почав робити власні відео на YouTube, щоб просто спробувати щось нове. Кожні шість місяців я зустрічався із друзями на Трафальгарській площі в Лондоні, де ми показували один одному нові рухи, практикувалися й робили відео. Тобто це захоплення з’явилося в мене, коли я був ще малим, і ніколи мене не покидало».

Три режими камери для миттєвого вираження

Три фотопринтери Canon Zoemini S2 різного кольору на дерев’яному столі в оточенні мініатюрних роздруківок двох молодих людей, що веселяться.

Фотопринтер Canon Zoemini S2 обладнаний вбудованим дзеркалом і кільцевим спалахом, що спрощує створення селфі, і доступний у трьох кольорах: білий, рожеве золото й синьо-зелений. «Мені сподобалися різні кольори, — каже Макс, — і цей принтер дуже простий і зручний». Якщо ви хочете просто надрукувати зображення, що у вас вже є, чому б не спробувати інші моделі принтерів миттєвого друку включно з Canon Zoemini.

Чоловік у бежевих штанях і кольоровій сорочці кладе фотопринтер Canon Zoemini S2 до кишені.

«Він гладкий, має закруглені м’які краї, тому легко увійде до кишені, ні за чого не чіпляючись, — каже Дотц про фотопринтер Canon Zoemini S2, який також обладнаний карткою Micro SD, що дозволяє зберегти улюблені фотографії, якщо у вас скінчився папір або ви хочете поділитися ними в соціальній мережі.

Дотц і Макс, прагнучи перетворити чудові моменти на спогади, взяли камеру Canon Zoemini S2 на тренування до порожнього складу. Із цією камерою «два в одному» з елегантною конструкцією і малою вагою пара може втілювати свої творчі ідеї в життя просто в реальному часі.

«Це майже як арт-проект, — каже Дотц. — Ми просто бавилися в цьому будинку, бігали по ньому, робили веселі знімки й фактично експериментували. Ми зробили кілька селфі, а потім зібрали колаж на стіні з окремих фотографій, щоб перетворити серію маленьких фото на велике зображення».

Окрім режиму селфі, у камері Canon Zoemini S2 є ще два режими: для зйомки надворі й портретної зйомки, а також можливість редагувати фото й додавати на них фільтри й рамки просто в камері за допомогою кнопок Effects (Ефекти) і Frames (Рамки) безпосередньо перед друком. Перш ніж робити знімок, користувач може перевірити фокус за допомогою режиму Live View у програмі Canon Mini Print. Режим зйомки надворі працює без спалаху, для портретного режиму застосовується автоматичний спалах, для режиму селфі — кільцевий.

Принтер Canon Zoemini S2 і альбом на столі із фотографіями молодих чоловіка й жінки, які роблять гримаси й веселяться.

«Моєю найбільшою мрією завжди було станцювати на фестивальній сцені в енергії натовпу, — каже Макс, яка два роки тому переїхала до Лондона, щоб стати акторкою, але потім зрозуміла, що це не для неї.

Людина фотографує на Canon Zoemini S2 стіну з багатьма маленькими фотографіями двох молодих людей, що веселяться.

«Моя професія — це архітектура, і в середині минулого року я закінчив навчання, — розповідає Дотц. — У вільний час я люблю танцювати й також іноді займаюся медитацією».

Дотц раніше все користувався миттєвими камерами й розуміє, що це — засіб, який дозволяє творцям пильнувати за кожним моментом. «Миттєві камери примушують вас рахувати кожен знімок. Не хочеться марнувати плівку (або в цьому випадку — папір), тому це збільшує цінність кожного моменту, а не зменшує її, — пояснює він. — Це допомагає зосередитися, але також робить спогади важливішими, тому що ти усвідомлено вибирав той момент. Не можна просто натискати кнопку спуску, щоб зробити 60 знімків, а потім вибрати найкращий. Твій найкращий буде твоїм єдиним. Тож стеж за моментом».

Персоналізація фотографій

Молодий чоловік із довгим волоссям сидіть на стільці й друкує фотографію на принтері Canon Zoemini S2 з мобільного телефона.

«Коли я танцюю на вулиці й люди бачать мене, вони відразу ж зупиняються незалежно від того, про що до цього думали, — розповідає Дотц, який на цій фотографії друкує щось на своєму принтері Canon Zoemini S2. — Це приклад справжньої позитивної енергії».

Фотографія молодих чоловіка й жінки, що посміхаються, із серії менших зображень на синьо-сирій стіні.

Дотц и Макс зробили мозаїку із спільних фотографій на стіні, реалізувавши цю творчу ідею за допомогою друку.

Під’єднавши камеру Canon Zoemini S2 до телефона, Макс змогла відредагувати улюблені знімки перед друком за допомогою безкоштовної програми Canon Mini Print — і з’ясувала, що ідея поєднання цифрових і реальних фото її дуже надихає. Фотографії також можна редагувати й персоналізувати просто в камері.

«Камера Canon Zoemini S2 виявилася дуже зручною, а програма дуже проста у використанні. У ній справді немає нічого зайвого, — каже Макс. — Мені сподобалося додавати різні ефекти, і ви можете справді персоналізувати своє власне фото й перетворити його майже на шедевр, додаючи текст, стікери й фільтри: це дійсно круто».

«Часто бачиш, як люди роблять миттєві знімки й публікують їх в Instagram. Думаю, це просто чудово, що камерою Canon Zoemini S2 можна користуватися як у цифровому, так і в реальному світі. Мені подобається ця універсальність».

Перетворення творчого процесу

Стіл із альбомом з чорними сторінками, світло-синьою записною книжкою і білим фотопринтером Canon Zoemini S2.

«Камера Canon Zoemini S2 дозволяє друкувати реальні фото й ділитися ними з друзями саме так, як ви робите це з фотографіями в Instagram, і це просто круто», — радіє Дотц.

Для Макс, яка полюбляє скрапбукінг, камера Canon Zoemini S2 — це також чудовий інструмент, який дозволяє додати на сторінки часточку власної особистості.

«Мені дуже подобається ця придатність до скрапбукінгу, — каже Макс. — Скрапбукінг подобається мені тим, що це для мене — форма медитації. Іноді я експериментує з кольорами, а іноді додаю речі, які зібрала протягом дня. В інші рази я просто додаю кілька стікерів і малюю. Ці знімки чудово підходять для скрапбукінгу — або можуть стати просто спогадами, які я повішу на стіну».

Уяву Дотца камера Canon Zoemini S2 захопила новими й цікавими ідеями створення відео і стікерів, адже в неї можна завантажити 10 аркушів клейкого фотопаперу ZINK™.

«Це просто додає ще одну грань до вашої творчості — каже Дотц, в якого також є сторінка в Instagram, що він використовує як цифровий альбом. — Я відразу ж уявляю візуальні ефекти, які можна спробувати в моїх відео. Наприклад, можна зробити фото, надрукувати його й показати на камеру — і цей кадр стане першим у моєму наступному відео. Це просто дуже цікавий інструмент».

«Із клейким папером можна створити кругове фото й застосувати до себе мультиплікаційний ефект, — продовжує він. — Додати на нього біле або чорне кільце як рамку, надрукувати й причепити собі на капелюх, штани або на чохол телефона».

Ви можете персоналізувати фотографії в будь-який спосіб, перетворити чудові моменти на спогади й поділитися з друзями за допомогою камери Canon Zoemini S2: просто спіймайте ритм життя.

Автор: Лорна Докерілл (Lorna Dockerill)

Пов’язана продукція

  • Домашні принтери

    Canon Zoemini 2

    Миттєво друкуйте зі свого смартфона в будь-який час і в будь-якому місці за допомогою кишенькового акумуляторного принтера Zoemini 2.
  • Принтер кишенькового розміру для миттєвого друку

    Canon Zoemini S2

    Виведіть свої селфі на новий рівень із кишеньковою камерою миттєвого друку, що обладнана дзеркальцем, кільцевим спалахом, дистанційним спуском і має режим інтерактивного перегляду.

Схожі статті