ДРУК

Найкращі принтери для дому для тих, хто працює в гібридному режимі

Знайдіть найкращий принтер Canon для домашнього офісу, який повністю відповідатиме вашим потребам і бюджету.
Жінка сидить за столом і пише маркером на роздруківці. Поруч із нею стоїть принтер Canon MAXIFY, а через велике вікно перед нею видно сад.

Час змін. Зараз більше людей, ніж будь-коли, працюють в офісі тільки тоді, коли це дійсно необхідно, виконуючи частину або більшість своєї роботи вдома. Один із яскравих прикладів — Джеймі Уотсон. Як директор зі стратегії рекламної агенції в Брістолі він працює з клієнтами, дослідницькою групою і командою креативних проектувальників, перетворивши свою їдальню на домашній офіс.

«Коли в мене багато роботи, працювати з дому — чудовий спосіб усунути фактори, що відволікають в офісі, — каже Джеймі. — Я можу краще розпоряджатися власним часом, і графік не такий жорсткий, ніж традиційний робочий розклад. Зрозуміло, мені також не потрібно їздити на роботу, тому можна встигнути зробити за день більше справ. Я захоплююся велоспортом, тому можу відправитися на велосипедну прогулянку, не турбуючись про час, який мені знадобиться, щоб дістатися до офісу чи навпаки».

Джеймі дуже швидко зрозумів, що йому просто необхідний надійний принтер, і вирішив, що Canon PIXMA TR4640 стане ідеальним пристроєм для домашнього офісу, здатним задовольнити його конкретні вимоги. Проте це далеко не єдиний варіант. У широку лінійку принтерів Canon PIXMA та MAXIFY входять такі моделі, як PIXMA TS7740i, MAXIFY GX1040 та MAXIFY GX2040 — ідеальні принтери для домашніх офісів для людей, які, як і Джеймі, раніше часто друкували в офісі. Ці принтери легко налаштувати, і вони інтуїтивно зрозумілі в керуванні. Вони швидкі, ефективні, економні та здатні забезпечити професійну якість друку, на яку може покластися ваш бізнес.

Джеймі розповідає, як принтер для дому дозволяє йому не зосереджуватися весь час на екрані, а повністю зануритися в проєкти, над якими він працює вдома, і ми дізнаємося про додаткові переваги принтерів Canon для домашнього офісу.

Чоловік тягнеться рукою до передньої панелі принтера Canon PIXMA.

Удома у вас немає працівників служби підтримки, які можуть бути в офісі, тому надійність і простота обслуговування мають дуже велике значення. Принтер «4-в-1» Canon PIXMA TR4640 обладнаний 4-кольоровою гібридною системою подавання чорнил і поліпшеним механізмом установлення картриджів, що робить їхню заміну ще простішою та легшою.

Ясність розуму завдяки друку

З принтером Canon PIXMA TR4640 Джеймі може відволіктися від ноутбука, проводити менше часу за екраном і зосередитися на друкованих копіях документів, які потрібні йому для роботи. «Я вважаю за краще читати інструкції клієнтів на папері, — каже Джеймі, — щоб краще сприймати інформацію і не відволікатися на інший вміст на екрані, наприклад на електронну пошту або повідомлення в чаті команди. Так легше зосередитися на тому, що читаєш, виділити щось і сформулювати запитання. Я просто відчуваю, як глибше занурююся в те, що роблю, і те, що читаю».

«Коли я отримую результати опитувань від дослідницьких агенцій із великою кількістю різних діаграм і графіків, мені простіше порівнювати кілька аркушів паперу, ніж гортати слайди», — додає він.

Якщо ви працюєте в офісі, вам ніколи не доводиться турбуватися про налаштування принтера, кількість паперу і рівень чорнила. Вдома все має бути так само. Повідомлення з нагадуванням про виймання документів, вдосконалений передній лоток для паперу, що полегшує його завантаження, швидше й простіше встановлення картриджів — усе це робить цю модель зручним та ефективним домашнім принтером для таких професіоналів, як Джеймі.

Користувачі деяких принтерів Canon у певних регіонах можуть скористатися послугою доставки чорнила за передплатою. З послугою автоматичної доставки чорнила (Auto-Ink Delivery) від Canon у вас стане адміністративних задач на одну менше, адже рівень чорнила в принтері відстежуватиметься автоматично, а замінні картриджі або флакони із чорнилом доставлятимуть вам додому, перш ніж вони вам знадобляться. Замовити послугу можна безкоштовно, а скасувати передплату можна в будь-який момент. Програма PIXMA Print Plan дозволить вам вибрати індивідуальний план друку, за умовами якого ви сплачуватимете фіксовану щомісячну ціну залежно від обсягу друку й отримуватимете чорнила з доставкою, коли вони почнуть закінчуватися.

Рука користувача натискає кнопку на панелі керування принтера Canon PIXMA, який стоїть на офісному столі.

Хоч принтери Canon PIXMA TS7640i та PIXMA TS7740i належать до бюджетних моделей, вони відрізняються особливою універсальністю. Їхнє пігментне чорне чорнило дозволяє отримувати чіткі чорно-білі документи, дуже стійкі до розмазування, навіть якщо на них писати маркерами, а чорнила на основі барвників забезпечують високоякісний друк фотографій на глянцевому фотопапері.

Багатофункціональні принтери для гібридного стилю роботи

Подібно до Canon PIXMA TR4640, який обрав Джеймі, принтер PIXMA TS7640i — це бюджетний універсальний принтер, який підходить і для друку фотографій та творчих проєктів, і для роботи з діловими документами. Компактний розмір робить його ідеальним вибором для невеликого простору, а друкуючі головки наступного покоління забезпечують високу швидкість друку близько 15 зобр/хв для чорно-білих документів і 10 зобр/хв для кольорових документів. А ще це перший принтер Canon для дому зі стійким до впливу маркерів чорним чорнилом, який використовується в бізнес-моделях GX, тож ви зможете використовувати маркери, не ризикуючи розмазати текст. Пристрій навіть має поворотний кольоровий сенсорний екран з альтернативними інтерфейсами для роботи, навчання та повсякденних задач. Якість друку відмінна, а розширені функції роботи через Wi-Fi дозволяють сканувати документи, надсилаючи їх безпосередньо на смартфон або планшет. Принтер PIXMA TS7740i оснащено автоматичним подавачем документів для легшого сканування чи копіювання багатосторінкових документів, що ідеально підходить для домашнього офісу.

Canon MAXIFY GX1040 — це багатофункціональний орієнтований на бізнесові потреби принтер, призначений для досконалого об’єднання робочого місця вдома й в офісі. Завдяки кольоровому сенсорному інтерфейсу, що налаштовується, ви зможете одним або двома дотиками призначати складні, але часто повторювані завдання, як-от друк і сканування з хмари. Багаторазові чорнильниці MegaTank дозволять вам отримувати тисячі чорно-білих і кольорових документів, використовуючи тільки один набір флаконів із чорнилом, що заощаджуватиме ваш час і гроші порівняно зі стандартними картриджними принтерами для домашнього офісу. Усі чорнила є пігментними й стійкими до розмазування (як у кольорових, так і в чорно-білих документах). Аналогічно PIXMA TS7640i, цей принтер працює швидко, забезпечуючи високу швидкість друку близько 15 зобр/хв для чорно-білих документів і 10 зобр/хв для кольорових документів, а принтер MAXIFY GX2040 додатково оснащений автоматичним подавачем документів для сканера та має функцію факсу.

Людина друкує на принтері Canon для дому зі свого смартфона.

Завдяки програмі Canon PRINT принтерами Canon із підтримкою Wi-Fi можна керувати зі смартфона чи планшета: налаштовувати їх, друкувати, копіювати та сканувати документи й навіть здійснювати технічне обслуговування, перевіряти рівень чорнила та замовляти чорнила на заміну. Завдяки цьому Джеймі може відволікатися від свого ноутбука, коли це потрібно. «Навіть під час роботи у віддаленому режимі, — каже він, — вам постійно телефонують і пишуть повідомлення. Відійшовши від ноутбука, ви позбавляєте себе від факторів, що відволікають. Я друкую щось, а потім читаю це внизу, на кухні, і це дозволяє краще зосередитися».

Людина пише на роздрукованому слайді з презентації, а поруч на столі стоїть принтер Canon.

Роздруківки мають багато переваг — ви можете розкласти їх і переглядати одночасно, порівнюючи їх, робити на них примітки та брати з собою куди завгодно. Іноді Джеймі починає працювати на папері та використовує функцію сканування свого принтера. «Якщо в мене проект зі стратегії бренду або мені потрібно намалювати схему фірмового дизайну, я вважаю за краще зробити це від руки, — каже він. — Потім я сканую матеріали й надсилаю електронною поштою іншим учасникам команди як робочий проект, не витрачаючи купу часу на створення презентації у відповідному програмному забезпеченні».

Поєднання традиційних і цифрових технологій

Принтери Canon із підтримкою Wi-Fi спрощують друк, копіювання та сканування документів зі смартфона чи планшета завдяки програмі Canon PRINT, а також перевіряють поточний стан принтера й рівень чорнила незалежно від місця реєстрації пристрою в мережі Wi-Fi.

На думку Джеймі, програма Canon PRINT пропонує багато переваг. «Принтер дуже легко налаштувати, і це було для мене головним, тому що мені здається, нібито кожен принтер, який у мене колись був, вимагав десь п’ять днів на попереднє налаштування. А цей просто зробив усе сам», — захоплюється Джеймі.

Цей пристрій також інтегрований зі зручним редактором Easy-Layout Editor, який дозволяє розташовувати документи, такі як PDF-файли й файли зображень, на одній сторінці перед друком — ідеальний варіант для роботи, якою займається Джеймі.

Жінка кладе стос документів у подавач документів принтера Canon PIXMA, який стоїть на столі поруч із нею.

У домашньому офісі простір часто обмежений, але принтер PIXMA TS7640i має внутрішню касету для подавання паперу, що дозволяє заощаджувати простір, а також задній лоток зі зручною прозорою кришкою для спеціальних носіїв і фотопаперу. PIXMA TS7740i (на зображенні) також має функцію автоматичної подачі документів для легкого сканування та копіювання кількох документів.

Перевага застосунків Canon для гібридного стилю роботи

Програма Canon PRINT дає змогу сканувати та друкувати в хмару та з хмари.1 Це значна перевага для людей, які працюють у гібридному середовищі і яким потрібно надсилати документи колегам в офісі або працювати в інших віддалених місцях.

PIXMA Cloud Link — ідеально підходить для малих компаній, де для спільного доступу до файлів і збереження контенту використовуються загальнодоступні хмарні сервіси, як-от Google Диск™, Dropbox™ або Evernote®,2 що означає, що ці файли залишатимуться доступними для друку, де б ви не були.

Коли йдеться про обмін варіантами дизайну між команди, Джеймі каже, що саме друк документів і малюнків перед тим, як повісити їх на стіну або виставити на огляд, допомагає йому обдумувати творчі ідеї в процесі роботи.

«Коли отримуєш від проектувальників креативні ідеї, наприклад малюнки з дизайном, досить часто доводиться продовжувати свою роботу, тримаючи всі ці варіанти в голові», — розповідає він. — Тому мені подобається, коли вони роздруковані, адже це дозволяє мені обмірковувати їх у фоновому режимі, коли вони прикріплені на стіні або на столі. До них легше повертатися й підсвідомо продовжувати аналізувати».

Іншою перевагою для бізнес-працівників, які обирають гібридний стиль роботи, є безкоштовна програма Canon PosterArtist. У ній є тисячі макетів, які можна повністю налаштувати за власним смаком, з високоякісними ілюстраціями для створення листівок, банерів і плакатів. Якщо ви створюєте великі обсяги маркетингових матеріалів, це дуже економічне доповнення до високої місткості чорнильниць і низьких експлуатаційних витрат принтера MAXIFY GX1040 та інших принтерів Canon MegaTank.

Принтер Canon поруч із кімнатною рослиною, телефоном і кількома відбитками.

Джеймі, як фотограф-любитель, любить виходити на вулицю з камерою, а за допомогою принтера Canon PIXMA TR4640 він може створювати високоякісні роздруківки, які можна демонструвати вдома.

Чоловік переглядає роздруківки фотографій, а на фоні на столі в його домашньому офісі стоїть принтер Canon PIXMA.

Якщо вам потрібен універсальний принтер для повсякденних задач і для роботи, чудовим варіантом стануть принтериPIXMA TS7640i та PIXMA TS7740i. Вони мають функції, які ідеально підходять для виконання різноманітних завдань під час роботи з документами, фотографіями та творчими проєктами, а кольорові сенсорні екрани спрощують використання цих функцій.

Універсальність для домашнього друку

Лінійки принтерів PIXMA та MAXIFY від Canon чудово підходять не лише для роботи в гібридному режимі: це також досить універсальні моделі для домашнього навчання, виконання шкільних завдань дітьми й друку сімейних фотографій. Програма Easy-PhotoPrint Editor від Canon дозволяє легко створювати різноманітні оригінальні фотороботи, як-от відбитки нестандартного розміру, календарі й квадратні макети зі знімками, що робить цей інструмент ідеальним вибором як для особистих проєктів вдома, так і в офісі.

За допомогою принтера PIXMA TR4640 Джеймі, як фотограф-любитель, створює роздруківки, які потім вставляє в рамки, тому що ви можете за лічені секунди надрукувати фотографії розміром 4 × 6 дюймів без полів. Те ж саме стосується принтерів PIXMA TS7640i та PIXMA TS7740i: для високоякісного друку на глянцевому фотопапері в них також використовуються чорнила на основі барвників.

Зрештою, принтер є необхідним інструментом для роботи вдома. Можливо, ви шукаєте компактний принтер для домашнього офісу, високошвидкісний принтер для підвищення продуктивності або ж принтер із підтримкою хмарного друку для досконалого об’єднання робочого місця вдома й в офісі — незалежно від вашої мети, компанія Canon може запропонувати принтер, який задовольнить ваші потреби. Дізнайтеся більше про лінійку принтерів Canon для дому та малого бізнесу, а також спробуйте онлайн-інструмент Canon для вибору принтерів, щоб знайти ідеальний принтер для ваших потреб.


Автори: Лорна Докерілл (Lorna Dockerill) і Метью Річардс (Matthew Richards)

  1. Сканування в хмару та електронну пошту доступне лише користувачам оригінальних чорнил Canon.
  2. Google і Google Диск є торговельними марками компанії Google LLC, цей сайт не схвалений компанією Google і не пов’язаний із нею. Dropbox є торговельною маркою корпорації Dropbox Inc. Evernote є зареєстрованою торговельною маркою корпорації Evernote і використовується за ліцензією.

Подібна продукція

  • PIXMA TR4640

    Струминні принтери

    PIXMA TR4640

    Друк, копіювання, сканування та факс — за допомогою цього компактного та простого у використанні універсального пристрою, призначеного для тих, хто працює вдома, робити все це дуже просто.
  • PIXMA TS7640i

    Домашні принтери

    PIXMA TS7640i

    Швидкий, високоякісний принтер, який ідеально впишеться у вашу оселю завдяки компактним розмірам і зручності використання.
  • PIXMA TS7740i

    Домашні принтери

    PIXMA TS7740i

    Швидкий, високоякісний принтер, який ідеально впишеться у вашу оселю завдяки компактним розмірам і зручності використання.
  • Принтери для невеликого офісу

    MAXIFY GX1040

    Продуктивно працюйте вдома з цим швидким, компактним, зручним та економічним принтером «3-в-1» з багаторазовими чорнильницями.
  • Принтери для невеликого офісу

    MAXIFY GX2040

    Продуктивно працюйте вдома із цим швидким, компактним та економічним принтером «4-в-1» з АПД на 35 аркушів.
  • Схожі статті

  • ПОРАДИ З ДРУКУ

    Методи безпечного друку

    Вісім способів використання функцій безпеки принтерів Canon для безпечного друку.

  • ДРУК

    Як користуватись бездротовим принтером

    Інтелектуальні методи отримання максимальної віддачі від бездротового принтера.

  • ДРУК

    Ідеальна програма Canon для друку саме для вас

    Працюйте творчо та ефективно за допомогою програм для друку від Canon — для кожного проєкту знайдеться ідеальний варіант.

  • ДРУК

    Струменевий чи лазерний: який принтер підійде саме вам?

    Дізнайтеся про відмінності між струменевими та лазерними принтерами Canon і з’ясуйте, який із них найкраще підійде для ваших потреб.