Artist Hattie Newman looks at the Canon EOS 4000D to configure some settings

ХУДОЖНИК З ДЕКОРАЦІЙ ХЕТТІ НЬЮМАН

Як камера Canon EOS 4000D допомагає мені втілювати ідеї до життя

Hattie Newman
Hattie Newman

Моделіст і художник з декорацій


Хетті створює моделі й декорації, в яких відчуття веселого поєднане з естетикою яскравості й барв. І для всього цього вона використовує лише один матеріал: папір.

Це пристрасть, яка захопила її ще в художній школі, коли вона вибрала цей матеріал просто тому, «що був дешевим і здавався неважким». З тих пір вона не озиралася назад: сьогодні її твори прикрашають галереї, журнали, книжки, рекламну й веб-сайти в усьому світі.

Хетті пояснює, що її натхнення для цих проектів може прийти звідки завгодно: «галереї, сади, будівлі.. або навіть щось таке просте, як колір, візерунок або текстура». Саме тому фотографія стала важливою частиною її творчого процесу.

"Я завжди шукаю нові ідеї, тому коли бачу щось, що мене надихає, я зупиняюсь і роблю знімок. Так фіксую зображення, до якого повернусь пізніше."

Вам також може сподобатися
EOS 4000D

EOS 4000D

Просто насолоджуйтесь якістю фотографій зроблених дзеркальною камерою та відео у форматі Full HD із зручною 18-мегапіксельною камерою EOS.

Artist Hattie Newman photographing botanics as inspiration for her work

Для Хетті фотографії – це також важливий спосіб поділитися з клієнтами, помічниками в студії або підписниками в соціальних мережах своїми ідеями або тим, над чим вона ще працює. Їй подобається знімати не тільки вже готові твори: «Я люблю фотографувати щось, що відбувається за лаштунками, тому камера завжди зі мною. З неї я публікую фото в блозі або соціальних мережах, а іноді друкую їх для свого портфоліо».

«Для мене дійсно важливо створювати точні знімки моделей, над якими я працюю, щоб клієнт бачив, що відбувається», – каже Хетті. Якість зображення також відіграє важливу роль, коли йдеться про фотографії вже готових робіт. «Мені необхідні якісні знімки з моїх попередніх проектів, щоб під час створення чогось схожого можна було поглянути на фотографію та згадати, як я зробила цю модель».

In the studio sharing images of the creative process

У минулому Хетті робила знімки за допомогою телефону, але швидко відчула всі його обмеження.

"Хоча камери на телефонах зручні, мені ніколи не вдавалося робити якісні фото за поганого освітлення, і вони завжди були недостатньо різкими."

Щойно Хетті почала використовувати модель EOS 4000D, вона відразу відчула суттєві покращення. «Найпомітнішою для мене стала набагато краща деталізація фотографій. Кольори стали точнішими, і камера краще працює, коли світла недостатньо». Можливість створювати зображення робіт із кращою роздільною здатністю також має переваги. «Тепер я можу друкувати знімки і завжди впевнена, що вони добре виглядатимуть. Я оскільки якість достатньо висока, я потім можу їх кадрувати й редагувати – наприклад, вирізати певні деталі».

Shooting with background blur

Хетті, в якої раніше ніколи не було дзеркальних камер, була вражена простотою використання моделі EOS 4000D. «Коли в мене з’явилася камера, я почала більше фотографувати свої моделі, тому що створювати прекрасні знімки стало так легко». Хетті побачила, що налаштування зв’язку через Wi-Fi в камері дуже прості: «я можу дуже легко передати знімки з камери просто на телефон, щоб відразу поділитися ними з клієнтом або помічником у студії».

A leafy morning at the Barbican Conservatory provides inspiration for the next paper set

Із камерою EOS 4000D Хетті тепер створює високоякісні фотографії, якими приємно ділитися – не тільки тому, що вони виглядаюсь професійно, але й тому, що вони точно передають її художнє бачення. За це, пояснює вона, у значній мірі можна подякувати новим креативним можливостям і функціям, які відкрила для неї камера. «Це чудово, тому що я можу встановлювати різні об’єктиви – наприклад, для макрозйомки, якщо мені потрібний крупний кадр моделі, з якою я працюю. І мені також дуже подобається мала глибина різкості – розмиття фону дозволяє мені привернути увагу до своєї роботи».

Підсумовуючи, Хетті зазначає: «перевага камери EOS 4000D в тому, що тепер у мене набагато більше контролю над фотографіями, які я роблю. Навіть коли я поспішаю, я знаю, що можу робити чудові знімки, які точно відображають якість моїх робіт».

Вас зацікавила модель EOS 4000D?

Легко, на інтуїтивному рівні створюйте та поширюйте незабутні сюжети завдяки неперевершеним кольорам, деталізації і приємному розмиттю тла.

Докладніше

image of the Canon EOS 4000D at a slight angle