СТАТТЯ

Трансформація процесів друку для ефективнішого переходу на цифрові технології

Цифрова трансформація гібридного робочого середовища з рішеннями для друку

Трансформація процесів друку з урахуванням потреб гібридного робочого середовища

Зважаючи на суттєві зміни в наших методах роботи, те ж саме можна сказати про те, що нам потрібно від пристроїв для друку. 10 років пристрій для друку мав лише створювати фізичні копії документів. Ця потреба нікуди не зникла. Але для того, щоб відповідати сучасним вимогам «гібридного» стилю роботи, офісний пристрій має стати центром процесів друку та цифрового документообігу. Він повинен бути місцем, де не лише цифрові дані перетворюються на друковані, а й друковані — на цифрові. Це означає зв’язок із системами керування робочими процесами, щоб інтегрувати в них документообіг. А це, у свою чергу, потребує захисту для найважливішої інформації.

Адаптація до нових умов

Хоча у 2020 році ми спостерігали значне підвищення популярності дистанційних методів роботи, дослідження кажуть, що майбутнє робочого середовища не є однозначним. 64 %1 робітників визнають, що хотіли б проводити хоча б частину часу, працюючи в офісі або за межами дому. Через це організації мають вкладати гроші в розвиток технологій для нових методів роботи, щоб надати своєму персоналу можливість ефективно працювати з різних місць.

Ми в Canon завжди пильно стежимо за змінами робочого середовища на відповідним впливом на потреби наших клієнтів. Саме тому ми розробили цілу екосистему технологій — послуги Canon із цифрової трансформації (Digital Transformation Services, DTS), які об’єднують наше провідне обладнання й програмне забезпечення в інтегровану технологічну екосистему, призначену для підтримки процесів трансформації вашої компанії. Ця пропозиція поєднує в собі наше провідне обладнання, послуги керованого друку та рішення для спільної роботи в робочому просторі, щоб допомогти вам досягти прозорості й підвищити керованість усім життєвим циклом документа.

Обладнання лежить в основі наших послуг DTS. Пристрої, які ми створюємо, вже давно не просто принтери й виходять за межі цієї традиційної ролі, спрощуючи процес трансформації за рахунок нових каналів зв’язку й робочих процесів, що потрібні сучасним гібридним робочим середовищам. Наша найновіша модель серії imageRUNNER ADVANCE DX C5800, в основі якої — визнані технології imageRUNNER ADVANCE DX, відкриває вам нові можливості для переходу на цифрові технології через інтеграцію.

Цифрова трансформація гібридного робочого середовища з рішеннями для друку

Трансформація документів і робочих процесів

Серія пристроїв imageRUNNER ADVANCE DX C5800 підтримує передові технології сканування, що допомагають працівникам ефективніше оцифровувати інформацію та роблять її доступнішою для тих, кому вона потрібна, забезпечуючи безперебійність бізнес-процесів навіть за умов розосередженої роботи. Ці пристрої здатні ефективно сканувати пакети змішаних носіїв зі швидкістю до 270 зображень на хвилину. Завдяки технології оптичного розпізнавання тексту (OCR) і машинного навчання1 вони можуть ефективно ідентифікувати й класифікувати типові робочі документи, а також автоматично надавати рекомендації щодо того, куди їх слід зберегти, на основі визначених користувачем правил.

Трансформація — це не лише оцифровування: це також вдосконалена підтримка цифрових робочих процесів. Пристрій imageRUNNER ADVANCE DX C5800 автоматично додає інформацію, яку він вилучив із документів, до вашої системи керування документообігом, як-от SAP Concur, заощаджуючи вашим працівникам час на ручному введенні даних, а також перевірці їхньої точності. Крім того, наші пристрої чудово інтегруються з нашим програмним забезпеченням uniFLOW Online, і тепер вам буде ще легше друкувати й сканувати документі безпосередньо до хмари, у тому числі до сервісів Dropbox і OneDrive.

Баланс між доступом і безпекою

Але хоча доступність є важливим фактором успішної дистанційної роботи, вона має бути збалансована з безпекою. Підключений до хмари пристрій повинен забезпечувати надійний захист від атак або випадкових порушень безпеки, через які ваша інформація може опинитися в руках зловмисників. Хоча компанії перебувають під постійним тиском і змушені якнайшвидше адаптуватися та запроваджувати необхідні технології, безпекою ніколи не можна жертвувати заради швидкості.

Наша технологічна екосистема гарантує захист ваших документів на будь-якому етапі робочого процесу. Хоча безпека закладена в концепцію всіх наших пристроїв, нові моделі на кшталт imageRUNNER ADVANCE DX C5800 мають додаткові механізми захисту даних. Де б не був розташований ваш пристрій, документи, надіслані на друк, можна отримати із захищеної черги завдань друку лише за наявності ідентифікаційної картки. У той же час система сканування здатна ідентифікувати певні типи файлів, як-от такі, що містять фінансову інформацію, та автоматично вживати заходи для їхнього захисту, наприклад шифрувати дані, що передаються. Після цього відсканована інформація передається в захищене місце файлової системи, до якого можна застосувати правила доступу (наприклад, важливі кадрові дані захищені від доступу звичайних працівників).

Ми розуміємо, що потреби наших клієнтів швидко змінюються. Ми прагнемо надати вам інструменти, що допоможуть адаптуватися до нової нормальності. У міру переходу до гібридних методів роботи дедалі важливішої ролі набуває обладнання, що здатне долати нові виклики, забезпечувати зв’язок, безпеку й підтримку робочих процесів для ефективної співпраці всієї вашої команди.

Дізнайтеся, як пристрої серії imageRUNNER ADVANCE DX C5800 допомагають успішно трансформувати робоче середовище.

Подібні продукти й вироби

Досліджувати далі

  • СТАТТЯ

    Цифрова трансформація: як цифрові технології змінюють світ бізнесу

    Використання цифрових інструментів як нова нормальність для компаній.

    20 Jan 2021

  • СТАТТЯ

    Зробіть друковані матеріали таємною зброєю свого успіху

    Якісні друковані матеріали стануть вашою таємною зброєю, що допомагатиме залучати клієнтів в умовах «нової нормальності».

    20 Jan 2021

  • СТАТТЯ

    Підвищення продуктивності бізнесу з Canon

    Ми в Canon знайомі з викликами, що сьогодні постають перед організаціями. Саме тому ми розробили портфоліо, що допоможе вашій компанії покращити свою результативність.

    19 Jan 2021

  • Виріб

    Висока якість без компромісів

    Як вразити клієнтів і не витратити зайвих грошей.

    20 Jan 2021

  • Не впевнені, який продукт потрібен вашому бізнесу?